Altın Kadro: 1- Kaleci: Fernando Muslera (Galatasaray) 2- Sağ Bek: Gökhan Gönül (Fenerbahçe) 3- Stoper: Joseph Yobo (Fenerbahçe) 4- Stoper: Semih Kaya (Galatasaray) 5- Sol Bek: Albert Riera (Galatasaray) 6- Sağ Kanat: Dirk Kuyt (Fenerbahçe) 7- Orta Saha: Pablo Batalla (Bursaspor) 8- Ofansif Orta Saha: Selçuk İnan (Galatasaray) 9- Sol Kanat: Olcay Şahan (Beşiktaş) 10- Forvet: Burak Yılmaz (Galatasaray) 11- Forvet: Moussa Sow (Fenerbahçe) Teknik Direktör: Fatih Terim (Galatasaray) Gümüş Kadro: 1- Kaleci: Volkan Demirel (Fenerbahçe) 2- Sağ Bek: Emmanuel Eboue (Galatasaray) 3- Stoper: Aykut Demir (Gençlerbirliği) 4- Stoper: Egemen Korkmaz (Fenerbahçe) 5- Sol Bek: Dede (Eskişehirspor) 6- Sağ Kanat: Hamit Altıntop (Galatasaray) 7- Orta Saha: Manuel Fernandes (Beşiktaş) 8- Ofansif Orta Saha: Felipe Melo (Galatasaray) 9- Sol Kanat: Caner Erkin (Fenerbahçe) 10- Forvet: Theofanis Gekas (Akhisar Belediyespor) 11- Forvet: Didier Drogba (Galatasaray) Teknik Direktör: Aykut Kocaman (Fenerbahçe) Kaynak Kadrolar fena olmuş. Maç yapsalar sizce kim alır ?
quote:Orijinalden alıntı: Elder WandRiera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadrodagümüş kadro diyenler, teknik direktör kısmına baktınız mı?
quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli Riera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadroda Riera ?????? Yahu tamam sol bek arıyozda. Rieiranında hakkını teslim edelim lütfen.
Nasıl aykut kocaman ben anlamıyorum ? Kuyt nasıl altın kadroda holosko varken onu da anlamıyorum.. Hamit nasıl kadroda onu da anlamıyorum.. İyi yalak yapmşlar gs-fb'ye.
quote:Orijinalden alıntı: Elder WandRiera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadroda7- Orta Saha: Manuel Fernandes (Beşiktaş) 8- Ofansif Orta Saha: Felipe Melo (Galatasaray) ?
quote:Orijinalden alıntı: Fazlagiç quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli Riera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadroda Riera ?????? Yahu tamam sol bek arıyozda. Rieiranında hakkını teslim edelim lütfen. Tosic ve Dede bu yıl Rieradan daha iyiydiler bence.Ondan dedim.
quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli quote:Orijinalden alıntı: Fazlagiç quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli Riera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadroda Riera ?????? Yahu tamam sol bek arıyozda. Rieiranında hakkını teslim edelim lütfen. Tosic ve Dede bu yıl Rieradan daha iyiydiler bence.Ondan dedim. Dede mi Tosic'te defansif olarak Riera'dan daha zayıftı.
quote:Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr. quote:Orijinalden alıntı: sçsö Oguzhan ve caner siritiyor Oğuzhan değil o Olcay Oguzhan beni andi heralde:)
quote:Orijinalden alıntı: Elder Wandquote:Orijinalden alıntı: Fazlagiç quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli Riera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadroda Riera ?????? Yahu tamam sol bek arıyozda. Rieiranında hakkını teslim edelim lütfen. Tosic ve Dede bu yıl Rieradan daha iyiydiler bence.Ondan dedim.Alıntıları Göster gümüş kadroya yılmaz vural yazılsa gümüş alabilir. altın kadro çok ofansif. gümüşün orta sahası daha iyi.
quote:Orijinalden alıntı: AGezginci. quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli quote:Orijinalden alıntı: Fazlagiç quote:Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli Riera Yobo Volkan Canerin ne işi var kadroda Riera ?????? Yahu tamam sol bek arıyozda. Rieiranında hakkını teslim edelim lütfen. Tosic ve Dede bu yıl Rieradan daha iyiydiler bence.Ondan dedim. Dede mi Tosic'te defansif olarak Riera'dan daha zayıftı. Dede kötümüydý bu yıl?