Şimdi Ara

ligtv nin her yerde kullandığı sarı lacivert renkler sadece beni mi rahtsız ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün müşteri hizmetlerini aradım şikayette bulundum her yerde sarı lacivert tonlar kullanıyorsunuz diye.dikkat eden var mı fikstür verirken tüm tonlar sarı lacivert bunu farkedip de rahatsız olan dostlar toplu olalım bu tepkilerde..

bu saçmalığa dikkat etmeleri için hepinizden destek istiyoruz

• Beni rahatsız etmedi açıkçası. Eski tablolara oranla flat design trendine uyum sağlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Beni rahatsız etmedi açıkçası. Eski tablolara oranla flat design trendine uyum sağlamışlar.
    Değişik bir yeşil renk kullanıyorlar, çok mu aradılar anlamıyorum. Skor tabelasıyla hiç uyumlu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Değişik bir yeşil renk kullanıyorlar, çok mu aradılar anlamıyorum. Skor tabelasıyla hiç uyumlu değil.

Alıntıları Göster
    Umrumda değil açıkçası.
  • Kafayımı yediniz siz adamın açtığı konuya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterbaggio

Kafayımı yediniz siz adamın açtığı konuya bak
    Kullandıkları hiçbir şablon güzel değilki. Bana bıraksınlar ben yapayım bari. İğrenç hepsi. Gerçi her şeyi rezalet kanalın kamera açılarından tut, spikerlerine kadar. Adam akıllı şu dinamik oyuncu gösterme olayını dünya kupasından kopyalamışlar, en sonunda güzel bir iş yapmışlar.
  • Demek musteri hizmetlerini aradin.

ligtv nin her yerde kullandığı sarı lacivert renkler sadece beni mi rahtsız ediyor
  • Maç dışında hiç açmadıgımız için o kanalı farketmemişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Maç dışında hiç açmadıgımız için o kanalı farketmemişiz.

Laf mi koydun?
  • Günlük hayatında sarı ile laciverti getirme ozamab
    Nasıl bi kafa yaşıyorsan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Can sıkıntısı geçmiştir müşteri hizmetlerindeki çalışanların, günün konusu sendin büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Can sıkıntısı geçmiştir müşteri hizmetlerindeki çalışanların, günün konusu sendin büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    laciverti anlarımda sarıdan niye rahatsız oldun
  • Olmuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Neler neler geliyordur onlara bu ne ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Lig TV kırmızı ağırlıklı kullanması gerekirken bu sene neden böyle bir işe imza attı anlamadım hiç hoş durmuyor kendi logolarını da değişsinler bari uyumlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Lig TV kırmızı ağırlıklı kullanması gerekirken bu sene neden böyle bir işe imza attı anlamadım hiç hoş durmuyor kendi logolarını da değişsinler bari uyumlu olsun

Alıntıları Göster
    Ne takıntılı insanlarsınız yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Ne takıntılı insanlarsınız yahu

Alıntıları Göster
    Allah başka dert vermesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.