Şimdi Ara

Limango GS Store Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR10.5 -- 14 Haziran 2012; 10:11:17 >

• off kredi kartim yok malesef bunun baska çaresi yok mu acaba ? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer kampanyaları yazman mumkunmu acaba facebooka gıremıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoll1

diğer kampanyaları yazman mumkunmu acaba facebooka gıremıyorum

GALATASARAY, GÖN Club, Levi's, Steve Madden, Brabantia, Twigy, Suwen, John Frieda ve Alix Avien
  • tşk. ettim...

geçen flash disk vardı yetişemedım acaba oda varmı dıye şey ettim sağol
  • sıcak fırsatlarla ne alakası var ? lımango gıbı yerler zaten ındırım yerlerı konu kılıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

sıcak fırsatlarla ne alakası var ? lımango gıbı yerler zaten ındırım yerlerı konu kılıt

Bundan önce sıcak fırsatlar bölümünde onlarca konu açıldı limango vb. siteler ile ilgili senin dediğin gibi olsaydı o konular yöneticiler tarafından silinirdi.. Bu konulardaki amaç indirim olduğunu söylemek değil sadece kampanyanın olduğu ile ilgili bilgi vermek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR10.5

quote:

sıcak fırsatlarla ne alakası var ? lımango gıbı yerler zaten ındırım yerlerı konu kılıt

Bundan önce sıcak fırsatlar bölümünde onlarca konu açıldı limango vb. siteler ile ilgili senin dediğin gibi olsaydı o konular yöneticiler tarafından silinirdi.. Bu konulardaki amaç indirim olduğunu söylemek değil sadece kampanyanın olduğu ile ilgili bilgi vermek..

eyvallah kardeş verdiğin bilgi için facebook kullanmayo benim gibi sevmeyenlere iyi bir bilgi olmuş.

GS store kampanyası beklenen bir kampanya
  • Adam konuyu kilitlemiş, hala yazıyorsunuz.
  • Super haber ama kredi karti yok :) kart kayboldu dun sansa bak :) bir yolunu bulmak lazim bakalim :)

• quote:

Kilitlemeyi unutmuşsun.
  • Saat 7 yi bekleyen var mi bir tek ben miyim forma almaya niyetliyim bu defa

• Daybuyday çekleride bitti, Limango çekleride bitti, Morhipo'da bitti, Trendyol'da bitti. Oh be kurtuldum.
  • Ben okula gidiyorum 7 ye kadar bekleyemiycem benim yerime de parçalayın bişey bırakmayın.Kaç sefer bekledim bi atkı alamadık.
  • Geçen kampanyadan daha kısır duruyor.
  • siparişi verdim ama limango adidas ürünlerini göndermiyor. bu üçüncü olacak bakalım
  • son iki kampanyadır saçma fiyatlar çıkmaya başladı. Store'da bile 20 TL'ye satılan bazı sweatler 35-40 TL civarında limango'da..
  • 2 t-shirt 13 atkı aldım forma olsun t-shirt olsun çok kısırdı ama bu defa acayip atkılar vardı storeda görmedigim atkıları gördüm iyi alışveriş yaptık bunun üstüne güzel uyunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Daybuyday çekleride bitti, Limango çekleride bitti, Morhipo'da bitti, Trendyol'da bitti. Oh be kurtuldum.

aynen oyle valla hepsi bitti bende biraz önce bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Daybuyday çekleride bitti, Limango çekleride bitti, Morhipo'da bitti, Trendyol'da bitti. Oh be kurtuldum.

aynen oyle valla hepsi bitti bende biraz önce bitirdim

Derken daybuyday çeki damarım kabardı.
    Bu arada daybuyday bütün paşabahçe ürünlerini satıştan kaldırmış. 10 TL'ye neredeyse çeyiz dizdim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.