Şimdi Ara

LIMANGO WD MY PASSPORT HARDDISK TUKENDİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
11.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Ürünün piyasa fiyatına ve sizin almaya çalıştığınız fiyata bakan hakimin vereceği karar 'Gabin'dir.

Telefonla doğrulatma işine gelince bu zaten karşı tarafın tecrübesizliği ve dikkatsizliğine girer.

O sitede onbinlerce mal satılıyor. Müşteri Temsilcileri biz neyi okuyorsak onlarda aynısını okuyorlar. Her malın özelliklerini bilmeleri beklenemez.

Neyse ben fikrimi yazdım, umarım siz haklı çıkarsınız.

Hocam size katılmıyorum.
    Herhangi bir siteden alışveriş yaparsanız durum sizin söylediğiniz gibidir.
    Ancak limango sitesinin %80'e varan indirimler yaptığını kendi sitesine üye alırken duyurduğu hususunu (https://www.limango.com.tr/welcome/liindex2) göz önüne alan hiçbir hakim olayı gabin olarak değerlendirmez.

Bir avukata sormak lazım diyen arkadaşlar olmuş.
    Benim babam avukat olduğundan konuyu zaten direk kendisine sorarak buraya yorum yazmıştım.
    İşlerim dolayısı ile ancak dün vekalet çıkartabildim.
    Babam hafta başı yasal süreci başlatacak. Öncelikli olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacak tabii ki.

Mail ile yaptığım iade kabul etmeyeceğimi belirten uyarılarıma rağmen siparişi iptal ederek bana para iadesi yaptılar.
    Ancak atladıkları nokta ben ürünü taksitle almıştım ve ilk taksit bankaya ödendi bile.
    Benim paramı bir ay kullandılar bile sonuç olarak.

Sözleşme örneği, 2 TB barkodu yapıştırılmış ürünlerin resimleri, kredi kartı ekstrem ve güncel dönem işlemleri dökümü (güncel dönemlerde 2/10 nolu taksit harcamalarda 1/10 nolu taksit iadelerde net olarak görülüyor.), gelen ve giden mailler ile forumdan aldığım çıktıları (olayın sadece bir kişi ile sınırlı olmadığı, genel bir dolandırıcılık işlemi olduğunu göstermek adına) babama verdim.

Aslında ürüne ihtiyacım yoktu. Fiyatı iyi geldiğinden bulunsun diyerek iki tane sipariş etmiştim.
    Ücret iadesi yaptıklarından dolayı benim 1 aylık taksit tutarını erken ödemek dışında bir kaybım da yok.
    Şu saatten sonra 2 TB ürün göndermelerini filan da istemiyorum.
    Tek istediğim yaptıklarının yanlarına kar kalmaması.
    Müşterilerin de hakları olduğu ve enayi olmadıklarını anlasınlar bana yeter.
    İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: Mannomenax

Ben de hakkimi arayacagim dedim fakat o sekilde bir muamele gormedim.

@yusuf24, limangoyu arayip degisim talebinde bulununuz, cunku mal ayipliysa 30 gun icersisinde firmaya durumu haber verip, ayibi bildirip isteginizi soylemeniz gerekiyor.

Ben formalite icabi aradim durumu anlattim degistirmeyeceklerini soylediler ondan sonra dilekcemi verdim. Siz de arayin eksik bir nokta kalmasin.

Az once limangoyu aradim. Biz sizi aramis gondermeyecegimizi soylemistik seklinde bir cevap verdiler. Bende Thh ne verdigimi soyledim ve telefonu kapattim. Adam akli sira bizi kandiracak. Urunun teminin imkansiz oldugu durumlarda para iadesi yapilirmis. Arkadasim bu urun tr de yokmu temini neden imkansiz diyince adam baya bozuldu

yusuf kardeşim emin ol ordaki maaşlı adamın çok umrundasındır da bozulmuştur dava açmana. hatta üzüntüden istifa bile etmiştir, hayata küsmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

quote:

@yusuf24, limangoyu arayip degisim talebinde bulununuz, cunku mal ayipliysa 30 gun icersisinde firmaya durumu haber verip, ayibi bildirip isteginizi soylemeniz gerekiyor.

Ben formalite icabi aradim durumu anlattim degistirmeyeceklerini soylediler ondan sonra dilekcemi verdim. Siz de arayin eksik bir nokta kalmasin.

Az once limangoyu aradim. Biz sizi aramis gondermeyecegimizi soylemistik seklinde bir cevap verdiler. Bende Thh ne verdigimi soyledim ve telefonu kapattim. Adam akli sira bizi kandiracak. Urunun teminin imkansiz oldugu durumlarda para iadesi yapilirmis. Arkadasim bu urun tr de yokmu temini neden imkansiz diyince adam baya bozuldu

yusuf kardeşim emin ol ordaki maaşlı adamın çok umrundasındır da bozulmuştur dava açmana. hatta üzüntüden istifa bile etmiştir, hayata küsmüştür.

Eee yani ? Ne demek istediği bir anlasak

• quote:

quote:

quote:

Milletin derdi birilerini germiş galiba??

• quote:

Orijinalden alıntı: athenax42

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Ürünün piyasa fiyatına ve sizin almaya çalıştığınız fiyata bakan hakimin vereceği karar 'Gabin'dir.

Telefonla doğrulatma işine gelince bu zaten karşı tarafın tecrübesizliği ve dikkatsizliğine girer.

O sitede onbinlerce mal satılıyor. Müşteri Temsilcileri biz neyi okuyorsak onlarda aynısını okuyorlar. Her malın özelliklerini bilmeleri beklenemez.

Neyse ben fikrimi yazdım, umarım siz haklı çıkarsınız.

Hocam size katılmıyorum.
    Herhangi bir siteden alışveriş yaparsanız durum sizin söylediğiniz gibidir.
    Ancak limango sitesinin %80'e varan indirimler yaptığını kendi sitesine üye alırken duyurduğu hususunu (https://www.limango.com.tr/welcome/liindex2) göz önüne alan hiçbir hakim olayı gabin olarak değerlendirmez.

Bir avukata sormak lazım diyen arkadaşlar olmuş.
    Benim babam avukat olduğundan konuyu zaten direk kendisine sorarak buraya yorum yazmıştım.
    İşlerim dolayısı ile ancak dün vekalet çıkartabildim.
    Babam hafta başı yasal süreci başlatacak. Öncelikli olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacak tabii ki.

Mail ile yaptığım iade kabul etmeyeceğimi belirten uyarılarıma rağmen siparişi iptal ederek bana para iadesi yaptılar.
    Ancak atladıkları nokta ben ürünü taksitle almıştım ve ilk taksit bankaya ödendi bile.
    Benim paramı bir ay kullandılar bile sonuç olarak.

Sözleşme örneği, 2 TB barkodu yapıştırılmış ürünlerin resimleri, kredi kartı ekstrem ve güncel dönem işlemleri dökümü (güncel dönemlerde 2/10 nolu taksit harcamalarda 1/10 nolu taksit iadelerde net olarak görülüyor.), gelen ve giden mailler ile forumdan aldığım çıktıları (olayın sadece bir kişi ile sınırlı olmadığı, genel bir dolandırıcılık işlemi olduğunu göstermek adına) babama verdim.

Aslında ürüne ihtiyacım yoktu. Fiyatı iyi geldiğinden bulunsun diyerek iki tane sipariş etmiştim.
    Ücret iadesi yaptıklarından dolayı benim 1 aylık taksit tutarını erken ödemek dışında bir kaybım da yok.
    Şu saatten sonra 2 TB ürün göndermelerini filan da istemiyorum.
    Tek istediğim yaptıklarının yanlarına kar kalmaması.
    Müşterilerin de hakları olduğu ve enayi olmadıklarını anlasınlar bana yeter.
    İyi akşamlar.

Arkadaş zaten ortada Hakem heyetinden de öte bir durum olan Dolandırma durumu var yani hizlial.com gold.com.tr gibi ürünlerin etiket fiyatını yanlış girip sonra ürünü göndermeme olayı ile aynı değil , Adamların durumu çok farklı direk dolandırma amaçlı yapılmış birşey. Ürünün Seri numaraları değiştiriliyor

Baktım yazınıza siz direk Mahkemeye vermişsiniz dolandırıcılıkdan , En iyisini yapmışsınız ve hocam sizden ricam bu mahkeme durumunu gelişmelerini sürekli güncel olarak burdan yazmanız.

Hadi hayırlı mahkemeler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

quote:

quote:

Milletin derdi birilerini germiş galiba??

Hemde nasıl germiş

• arkadaşlar ne yaptınız, son durum nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

arkadaşlar ne yaptınız, son durum nedir.

Şahsen ben THH ne dilekçemi verdim. Sonuçlanmasını bekliyorum. Başkada yapacak bir şey yok. Limango işin gırgırında zaten. Attığım maillere dahi cevap vermiyorlar. Lehime karar çıksın çatır çatır alırım harddisk imi.
  • Ben de dilekce verdim kasima gun verdiler
  • Dün akşam beni Limango'dan aradılar ve üzüntümü anlayışla karşıladıklarını.Mağduriyetimi çözeceklerini ve kendilerinin müşteri memnuniyetini herşeyin önünde tuttuklarını ifade ettiler.Sipariş ettikleri 2tB disklerin ellerine ulaştığını ve bu harddsikleri göndereceklerini söylediler.Kendilerine teşekkür ettim.Bugün kargo elime ulaştı ve 2Tb diskimi problemsiz teslim aldım.Herhangi bir problem yok bu olay kapanmıştır.Biraz gecikse de Limango'ya teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakursat

Dün akşam beni Limango'dan aradılar ve üzüntümü anlayışla karşıladıklarını.Mağduriyetimi çözeceklerini ve kendilerinin müşteri memnuniyetini herşeyin önünde tuttuklarını ifade ettiler.Sipariş ettikleri 2tB disklerin ellerine ulaştığını ve bu harddsikleri göndereceklerini söylediler.Kendilerine teşekkür ettim.Bugün kargo elime ulaştı ve 2Tb diskimi problemsiz teslim aldım.Herhangi bir problem yok bu olay kapanmıştır.Biraz gecikse de Limango'ya teşekkür ediyorum.

Hocam size önce 1 tb lık ürün mü geldi? Sonra nasıl bir yol izlediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysbozkurt

quote:

quote:

Dün akşam beni Limango'dan aradılar ve üzüntümü anlayışla karşıladıklarını.Mağduriyetimi çözeceklerini ve kendilerinin müşteri memnuniyetini herşeyin önünde tuttuklarını ifade ettiler.Sipariş ettikleri 2tB disklerin ellerine ulaştığını ve bu harddsikleri göndereceklerini söylediler.Kendilerine teşekkür ettim.Bugün kargo elime ulaştı ve 2Tb diskimi problemsiz teslim aldım.Herhangi bir problem yok bu olay kapanmıştır.Biraz gecikse de Limango'ya teşekkür ediyorum.

Hocam size önce 1 tb lık ürün mü geldi? Sonra nasıl bir yol izlediniz ?

evet ya nasıl olduda size döndüler
    şimdi iptalmi etmiştiniz yoksa 1 tb olarak ürünü alıp, tekrar ürünü limangoya 2tb göndermeleri için iademi ettiniz.
    ne yaptınız :)

bizde ona göre gardımızı alalım

Bence bir resmini çeksin ürünün. Böyle 2Tb yazıcak şekilde ve faturasıda yanındayken yoksa inanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 27 Eylül 2012; 3:09:05 >

• Arkadaslar inanmayacak birsey yok THH'ne başvurdum ürün bana da 1tb olarak gelmişti.Ürünü iade ettim ve 2tb olarak gönderdiler.Olay bu kadar.Zaten başka niyetim olsa yazmam buraya.Hızını da test ettim.İnternette kaydını da yaptım.Problemsiz çalışıyor.Bence süreç uzun sürecek ben şanslı idim sadece.
  • quote:

Arkadaslar inanmayacak birsey yok THH'ne başvurdum ürün bana da 1tb olarak gelmişti.Ürünü iade ettim ve 2tb olarak gönderdiler.Olay bu kadar.Zaten başka niyetim olsa yazmam buraya.Hızını da test ettim.İnternette kaydını da yaptım.Problemsiz çalışıyor.Bence süreç uzun sürecek ben şanslı idim sadece.

vala tebrik ederim hocam biz uğraşmayalım dedik siparişi iptal ettik ama siz hakkınızı aramışsınız bravoo
  • Evet fotoğraf bekliyoruz arkadaştan
    Hem diskin hem de faturanın.
    Daha doğrusu rica ediyoruz.
  • Benim ürünümü iade almışlar. 3 ay geç kavuşacaz anlaşılan harddisk imize. Harddisk i gönderilmeyen arkadaşlar limango yu bimer e de şikayet edelim.
  • Yukardaki arkadaştan fotoğraf ve fatura istedik ama yanıt yok.Sanırım kafa buldu.
  • arkadaslar 2tb hdd arkadasıma gelmis bilgi sağlam hatta bu sürecte limango onu en az 6-7 sefer aramıs hep bilgi vermis konu ile ilgili ben nasıl yaptın bu isi dedim en ust seviyede sikayet ettim dedi nere ora dedim soylemedi bence forumda bu kisilerden epey var ama acık vermiyor haberiniz olsun pm den daha genis acıklama yaparım..
  • taksitli aldığım 2 adet için 499tl iade aldım bilginize tek kalemde
  • taksitli aldığım 2 adet için 499tl iade aldım bilginize tek kalemde
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.