Arkadaşlar turkcellden aldığım 3gs 4.1 yüklü cihaza limera1n yükledim cydiada yükledim fakat şimdi restore yapmak istediğimde 3014 hatası veriyo itunes ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz????
Aynı sorum bendede vardı başka bir pcden denedim restroe oldu
Dostum oncelikle yonlendirmen icin tesekkurler. Dedigin yerden restore yaptim sayende
Fakat anlayamadiim bi konu var , i tunesdan tekrar temiz bi restore yapmak istediimde yapamiyorum. Bundan sonra artik hep tinyumbrella araciliglani yapicam restore , neden boyle bisi oldu bi fikrin varmi?
Dün banada aynısı oldu kafayı yicektim limera1n ile jb denedikten sonra yapmaya başladı, devamlı 3014, 3194 hatası verdi bence bu tesadüf olamaz.
Kesinlikle tesaduf olamaz. İ tunes i donanim ekle kaldirdan repair ve install again yaptim daha sonra tiny umbrellayi indirdim onun yardimiyla restoreyaptim sonrada itunes dan temiz restore yaptim ama feci uurastirdii
Gözü kararttım itunes'dan restore dedim şu an yapıyor bu limera1n'de kesin bi problem var 3g cihazlar için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme