ayrıca windows 7 veya windows vista sürümlerine sahipseniz limera1n dosyasına sağ tuş yönetici olarak çalıştır seçenei ile çalıştırın.
var ise antivirüs yazılımlarını devre dışı bırakın..
home power ile ilgili bisi cikmadi ki
allah razı olsun arkadasımm
make ıt raın tuşuna mastıktan sonra home ile aynı anda power tuşuna cihaz program tarafından algılana dek basılı tutun. işlem başlayacaktır..
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
Orijinalden alıntı: Dritter
aynı admıları defalarca yaptım çıkmadı bu Limera1n denen uygulama. saçı başı çıkarıp koycam şimdi kenara, kaldım jbsiz 4.1 le.
aynen 50 kere yaptım elma logosu geliyor.damla falan geldiği yok
benimde öyle
mobil terminal açılmıyo root password değiştirmenin baska yolu var mı
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
quote:
Orijinalden alıntı: GooodJob
quote:
iphone browser , iSpirit gibi programlarla telefonun içeriğini görebilen var mı? Bende görünmüyor şu anda..
Hocam yapmayin, korkutuyorsunuz..
Korkutma değil dostum. Mesela telefonu iPhone Browser'a bağladığım zaman jb'siz telefonu bağlamışım gibi algılıyor.. Halbuki jb ve unlock yapıldı, installous vs yüklendi..
Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.
Bu şekilde görünüyor;
hocam dosya sistemine ulasa bilen varmi?
quote:
Orijinalden alıntı: sewki
allah razı olsun arkadasımm
kimden :)
recovery moda giriyor ama driverlari bulamiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KRML_KNN
quote:
quote:
quote:
iphone browser , iSpirit gibi programlarla telefonun içeriğini görebilen var mı? Bende görünmüyor şu anda..
Korkutma değil dostum. Mesela telefonu iPhone Browser'a bağladığım zaman jb'siz telefonu bağlamışım gibi algılıyor.. Halbuki jb ve unlock yapıldı, installous vs yüklendi..
Bu şekilde görünüyor;
cydia ilk sayfasında ne yapmanız gerektıgını soyluyor bırsey yuklemenız lazım hıw to from devıce gıbı bısıdyı
ipad için oluyor mu?3.2.2 için.
quote:
Orijinalden alıntı: kaankrby
quote:
Orijinalden alıntı: KRML_KNN
quote:
quote:
quote:
Bu şekilde görünüyor;
cydia ilk sayfasında ne yapmanız gerektıgını soyluyor bırsey yuklemenız lazım hıw to from devıce gıbı bısıdyı
hocam biri yardim ederse sevinirim arkadasim hacktivation yapmak icin roota ulasmali ama yapamiyoruz biri ismini yazsin lutfen
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
recovery moda giriyor ama driverlari bulamiyor.
recvery mod a girmesi normal. itunes hangi sürüm ?
itunes ile alakalı tüm yazılımları kaldırın ( itunes, Bonjous, vb.) ve pc yi restart edin.