Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orjinal 4.0.1 den eski bb ile 4.1 e yükseltilmiş telefonu yaptım, hiç sorun olmadı

ultrasnow hata vermedi kısa sürede açtı hattı...
  • Hacktivation calismiyor galiba
  • Valla JB konusunda Geohot'a güvenmeyeceksek kimseye güvenmeyelim.. Zamanında bizi kingsim denen zamazingodan kurtaran adamdır, az duamızı almadı eleman :)
  • geohot'a alkış
  • beyler cydia yükledim 4.1 vodafone cihazıma peki limera1n i nasıl silecez yoksa ekranda hep durcakmı cydia gibi lütfen cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigel55

beyler cydia yükledim 4.1 vodafone cihazıma peki limera1n i nasıl silecez yoksa ekranda hep durcakmı cydia gibi lütfen cevap verin

aynen bende silemedim
  • aslansın geohot
    ben bu kavgada bu elemanın tarafındayım, bence gereken cevabı verdi, böyle milleti kasmanın sonucu bu olur, uzatmayın işi dedi, darmaduman etti ortalığı, 2007de de yine böyle güzel hareket yapmıştı

gerisi hikaye
  • yahu simdi enter recoveryde kaliyor. cildiricaaaam
  • hehehe beyler forumun yeni konusu bulundu! yabancı sitelerde herkez şikayetde limera1n silinemiyor!!! SSH de hata olduğunu söylüyorlar. restorenin yolu gözüktü iyimi, varsa silen lütfen yardımcı olsun malum herkez acemi şimdi farkındayım ama bu konunun yaşlı kurtları bizi duyar umarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigel55 -- 10 Ekim 2010; 3:04:36 >
  • Eleman buymuş ya tipe bakın

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu #
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

aslansın geohot
    ben bu kavgada bu elemanın tarafındayım, bence gereken cevabı verdi, böyle milleti kasmanın sonucu bu olur, uzatmayın işi dedi, darmaduman etti ortalığı, 2007de de yine böyle güzel hareket yapmıştı

gerisi hikaye

olay cevap verme falan değil.

kendisi geliyor chronic team e benım exploıdı kullanalım dıyor.
    bızımkıler de su andan ıtıbaren cok zor flan dıyorlar.

apple geohot un kullandıgı acıgını kapatacak galıba yakında.

geohotun bu kadar kısa surede jb cıkartmasının nedendıde 1 daha onceden explodıı zaten kullanması 2 untethered olayı ıcınde baskaların programını calması.
    ole geldı darmadaagın eettı gıttı durumu yok.
  • quote:

hehehe beyler forumun yeni konusu bulundu yabancı sitelerde herkez şikayetde limera1n silinemiyor SSH de hata olduğunu söylüyorlar restorenin yolu gözüktü iyimi varsa silen lütfen yardımcı olsun malum herkez acemi şimdi farkındayım ama bu konunun yaşlı kurtları bizi duyar umarım :D

hocam cydiadan afc2add indir sonra ifunboxda application (system) e gel orda gorursun delete yap klavyede olsun bitsin ben oyle sldim simdi
  • quote:

hehehe beyler forumun yeni konusu bulundu! yabancı sitelerde herkez şikayetde limera1n silinemiyor!!! SSH de hata olduğunu söylüyorlar. restorenin yolu gözüktü iyimi, varsa silen lütfen yardımcı olsun malum herkez acemi şimdi farkındayım ama bu konunun yaşlı kurtları bizi duyar umarım :D

Limera1n ikonunu mu silmek istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

hehehe beyler forumun yeni konusu bulundu! yabancı sitelerde herkez şikayetde limera1n silinemiyor!!! SSH de hata olduğunu söylüyorlar. restorenin yolu gözüktü iyimi, varsa silen lütfen yardımcı olsun malum herkez acemi şimdi farkındayım ama bu konunun yaşlı kurtları bizi duyar umarım :D

hocam cydiadan afc2add indir sonra ifunboxda application (system) e gel orda gorursun delete yap klavyede olsun bitsin ben oyle sldim simdi

• quote:

beyler cydia yükledim 4.1 vodafone cihazıma peki limera1n i nasıl silecez yoksa ekranda hep durcakmı cydia gibi lütfen cevap verin

cydelete'i kurup silebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

hocam şimdi yurtdışı sitelere baktım herkez silinemiyor diyor ve adminlerde dahil bunu diyen yanlış anlama ama senin dediğin yöntem ikonumu siliyor yoksa programı mı lütfen açıklarmısın teşekkürler.

• bir şey sorucam çok basit bir soru ama bilgim olmadığı için soruyorum ben telefonu türkiyeden daarty den aldım versiyonum 4.1 limerain jailbreak olayını yaptıgım zaman unlock olayına falan girmeyecek dimi benim iphone4 baseband nedir bu arada benim sürüm 4.1(8b117) yazıyor ne diyosunuz sorun yaşarmıyım yardım lütefennn ???
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

cydelete'i kurup silebilirsiniz

abicim tırstım yahu silme silecemde tırstım herkez silinmiyor diyor hatta restore edip greenpois0n u bekleyin diyenler var kaynak=http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=315494&page=56

• quote:

Orijinalden alıntı: orkoo34

bir şey sorucam çok basit bir soru ama bilgim olmadığı için soruyorum ben telefonu türkiyeden daarty den aldım versiyonum 4.1 limerain jailbreak olayını yaptıgım zaman unlock olayına falan girmeyecek dimi benim iphone4 baseband nedir bu arada benim sürüm 4.1(8b117) yazıyor ne diyosunuz sorun yaşarmıyım yardım lütefennn ???
    :)

telefonunuz tabiri caiz ise yerli ürün olduğundan unlock a ihtiyacınız olmadığı için baseband sürümünü dert etmenize gerek yok. JB gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.
  • çok tşk ederim :)
    sevindimmmmmmm
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.