Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 tane iphone 3gs bulunmakta birine jb yapabiliyorum diğerine yapamıyorum aktivasyon ekranında takılıyor. Bu limera1n aktivasyon olayını kendiliğinden yapmıyor muydu? İki telefon arasında hiç fark bulunmamasına rağmen neden diğerinde acil arama ekranını geçemiyorum?
  • 3gs 05.14.02 firmware de olmuyor denemeyin boşuna.
  • anlattıkların doğrudur
    yalnız 45 gündür burada herkes şamar oğlanı olduk yok soon very soon gibisinden yazılarla, bana sorarsan geohot bir anlamda intikam aldı, yarın bu adamlar sansasyon yapıp meşhur olacaktı, bunu engelledi, ki ben de sevindim bu duruma.. ayrıca yarını filan beklemeden açtık telefonları, dahası, diğer takımın exploiti de sonraya kaldı, bence herkes için iyi oldu

quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

aslansın geohot
    ben bu kavgada bu elemanın tarafındayım, bence gereken cevabı verdi, böyle milleti kasmanın sonucu bu olur, uzatmayın işi dedi, darmaduman etti ortalığı, 2007de de yine böyle güzel hareket yapmıştı

gerisi hikaye

olay cevap verme falan değil.

kendisi geliyor chronic team e benım exploıdı kullanalım dıyor.
    bızımkıler de su andan ıtıbaren cok zor flan dıyorlar.

apple geohot un kullandıgı acıgını kapatacak galıba yakında.

geohotun bu kadar kısa surede jb cıkartmasının nedendıde 1 daha onceden explodıı zaten kullanması 2 untethered olayı ıcınde baskaların programını calması.
    ole geldı darmadaagın eettı gıttı durumu yok.

• limera1n bunu silsek ne olucak silmesek ne olucak dursun bir köşede işte ne olurki ?
  • ben neden yapamıyorum jb yi bb 1.59 iphone 4 işlem tamam diyor ama jb olmuyor damla ekranda çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
    limera1n bunu silsek ne olucak silmesek ne olucak dursun bir köşede işte ne olurki ?

arkadaşım limera1n bir aracı cydia için yükleyince işi biter kaldıki içinde silme butonu var ama silmiyor kendini herkez dert yanıyor bundan bende farkettim sanırım tek benim dikkatimi çekti bu konu
  • quote:

anlattıkların doğrudur
    yalnız 45 gündür burada herkes şamar oğlanı olduk yok soon very soon gibisinden yazılarla, bana sorarsan geohot bir anlamda intikam aldı, yarın bu adamlar sansasyon yapıp meşhur olacaktı, bunu engelledi, ki ben de sevindim bu duruma.. ayrıca yarını filan beklemeden açtık telefonları, dahası, diğer takımın exploiti de sonraya kaldı, bence herkes için iyi oldu

quote:

quote:

aslansın geohot
    ben bu kavgada bu elemanın tarafındayım, bence gereken cevabı verdi, böyle milleti kasmanın sonucu bu olur, uzatmayın işi dedi, darmaduman etti ortalığı, 2007de de yine böyle güzel hareket yapmıştı

gerisi hikaye

olay cevap verme falan değil.

kendisi geliyor chronic team e benım exploıdı kullanalım dıyor.
    bızımkıler de su andan ıtıbaren cok zor flan dıyorlar.

apple geohot un kullandıgı acıgını kapatacak galıba yakında.

geohotun bu kadar kısa surede jb cıkartmasının nedendıde 1 daha onceden explodıı zaten kullanması 2 untethered olayı ıcınde baskaların programını calması.
    ole geldı darmadaagın eettı gıttı durumu yok.

ha chronic meşhur olmuş, ha geohotz.
    buradaki olay tamamen geohotzun elindek exploıdden olmamaak ıcın boyle dayatma yapması.
    tahmın edılıyordu boyle olacagı.
    tabı bıze dusen kısmı,jb yaptık mı yaptık.
    elde var bır exploıd daha

• Konuşmaktan başka hiçbir iş yapmayan adamlar çocuğu hırsızda etti ya helal olsun
    anlayana

Ben senin birşeyini çalacağım sonra heryerde teşekkür edeceğim.
  • bir de Unlock cıkaydı ya.
  • Fincani tastan oyarlar, chronic e boyle koyarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfu61

ben neden yapamıyorum jb yi bb 1.59 iphone 4 işlem tamam diyor ama jb olmuyor damla ekranda çıkmıyor anasayfada herhangi bi değişiklik yok.

sorun ne olabilir acaba bilen varsa sevinirim
  • artist chronic team üyelerine iyi oldu. milleti kıvrandırdılar. helal olsun adama.... gördünüz mü 10.10.2010 u chronic ciler?
  • arkadaşlar pek bilgim yok yardımcı olabilicek biri varsa sevinirim,

iphone 4 üm var 4.1 limera1n rc1 beta 2 yi indirdm telefonu bağlıyorum programı açıp make it rain e basıyorum hiçbişe olmuyo öylece kalıyo.. telefonu kapatıpmı bağlıcam yada herhangi bişe yapıpmı bağlıcam cihazı görmüyo biri yardımcı olursa sevinirim
  • bu arada gönlümden koptu 20 dolar attım adama.
  • quote:

quote:

ben neden yapamıyorum jb yi bb 1.59 iphone 4 işlem tamam diyor ama jb olmuyor damla ekranda çıkmıyor anasayfada herhangi bi değişiklik yok.

Bende de böyle oluyordu. Programdaki adımları doğru olarak yapmama ve en sonunda "Done" demesine rağmen ne limera1n ne Cydia logoları gelmiyordu.

Restore yapıp temiz bir 4.1 kurdum, ondan sonra tekrar programı çalıştırınca sorun halloldu.

Yalnız benim baseband 2.10.04. Siz restore yaparsanız baseband'i yükseltmemeniz lazım unlock'tan hemen faydalanabilmeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

Orijinalden alıntı: rigel55

hehehe beyler forumun yeni konusu bulundu! yabancı sitelerde herkez şikayetde limera1n silinemiyor!!! SSH de hata olduğunu söylüyorlar. restorenin yolu gözüktü iyimi, varsa silen lütfen yardımcı olsun malum herkez acemi şimdi farkındayım ama bu konunun yaşlı kurtları bizi duyar umarım :D

Limera1n ikonunu mu silmek istiyorsunuz?

hocam cydiadan afc2add indir sonra ifunboxda application (system) e gel orda gorursun delete yap klavyede olsun bitsin ben oyle sldim simdi

arkadaşım teşekkürler dediğin gibi yaptım ve hallettim cydelet bir işe yaramadı denediğim halde yinede diğer arkadaşımada teşekkür ederim garip olan yabancı sitelerdede çok problem olmuş neyse hallettik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

quote:

Bende de böyle oluyordu. Programdaki adımları doğru olarak yapmama ve en sonunda "Done" demesine rağmen ne limera1n ne Cydia logoları gelmiyordu.

Restore yapıp temiz bir 4.1 kurdum, ondan sonra tekrar programı çalıştırınca sorun halloldu.

Yalnız benim baseband 2.10.04. Siz restore yaparsanız baseband'i yükseltmemeniz lazım unlock'tan hemen faydalanabilmeniz için.

basebandı yükseltmeden nasıl restore yapabilrim acaba shsh kaydı aldım 4.1 1.59 da şimdi indirip tekrar mı yüklemem gerekiyo baseband değişmez değil mi?

• quote:

bende şu an için çalışıyor cydia yuklendı herhangı bırsorun cıkmadı sımdıye kadar herhalde bundan sonra da cıkmaz.
    yıne posixnınja ekıbıne tesekkur edıyorum ben.

JB yi geohot cikarsin sen poxininja ekibine tesekkur et bu ne yaman celiski boyle.
  • oooo 1 gün girmedik foruma neler olmuş.geohot un yaptıgıda ayıp adamlardan daha önce çıkarmış

neyse şimdi geç oldu yarın bizde bir deneyelim bakalım
  • CİHAZIN DOSYALARINI GÖREMEYEN ARKADAŞLAR CYDİADAN AFC2ADD YAMASINI YÜKLESİNLER...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.