Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu installatios mudur nedir ne güzel birşeymiş yahu bendeki paralı oyun ve programları kurdum buna girdim güncellemesi çıkanları uyardı seçip seçip yeni versiyonlarını kuruyor :D sevdim bunu daha yeni keşfetmiş olsamda.
  • Unlock da. Varmi 4.1 e acil arkadaskar
  • beta 3, new bootrom 3gs jailbroken olmuyor.
    2 defa denendi
  • Ya bende jb yaptım hersy tmm uygulama nerden indircem mesela fifa 11 nerden ındrc ituneste hala paralı?
  • Benim gibi ilk birkaç denemede yapamayan arkadaşlar, cihazları restart ettikten sonra deneyiniz.
    Bu şekilde ben jb yapabildim sonunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Ya bende jb yaptım hersy tmm uygulama nerden indircem mesela fifa 11 nerden ındrc ituneste hala paralı?

appzone
  • Once make it rain yaptiktan sonra ordaki yonergeleri uygulayin yokes jb olmaz. Orda dfu modunu anlatiyor
  • 05.13.04 bAsebandli 3gs mi jb ve unlock yapabilir miyim
  • peki pil durumunu etkilermi sizce jb şimdi? önceden sanki etkiliyordu..
  • Amerikadan getirdiğim simlocklı, 4.1 versiyonlu 02.10.04 basebandli IPhone4üme jailbreak ve unlock yapabilir miyim bu limera1n'le şimdi ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmn

Amerikadan getirdiğim simlocklı, 4.1 versiyonlu 02.10.04 basebandli IPhone4üme jailbreak ve unlock yapabilir miyim bu limera1n'le şimdi ben?

JB evet Unlock hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903
    05.13.04 bAsebandli 3gs mi jb ve unlock yapabilir miyim

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

Arkadaşlar direkt itunes üzerinde 4.1 yükseltsem unlock ve jb çalışır mı ?

jb çalışır ama unlock çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Ya bende jb yaptım hersy tmm uygulama nerden indircem mesela fifa 11 nerden ındrc ituneste hala paralı?

buradan indir pc ye sonra itunes yardımıyle telefona at

http://apptrackr.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Hypnosis -- 10 Ekim 2010; 10:36:35 >
  • amerikada saat 02.30 7,5 saat sonra greenpois0n çıkacaktı sizce genemi fake atarlar yoksa çıkar beklemekmi lazım
  • millet 2 aydır jb+unlock bekliyor.Ben dün öğlen aldım telefonu akşamına jb+unlock çıktı
    5$ donate yaptım helalinden.Telefon canavar gibi ama tek sorun çok sarj yiyor.
  • 4.0.2 de calisiyormu arkadaslar yoksa 4.1e yukseltmekmi lazim?
  • Arakdaşlar ihtiyacımız olan appleri aldıktan sonra bu jbyı telden kaldırabiliyormuyuz? Çünkü çok sarj yiyomuş.10tane ındrdm smdı kaldırabilir miyim? Nasıl kaldırabilir,im?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

amerikada saat 02.30 7,5 saat sonra greenpois0n çıkacaktı sizce genemi fake atarlar yoksa çıkar beklemekmi lazım

ben sahsen inanmiyorum cikacagina 3 saat kaldi hocam
  • ben de dayanamayıp limera1n yaptım.
    arkasindan unlock.
    başarılı.

cihaz:iphone4
    v: 4.0.2
    bb: 01.59
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.