Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaLsmOKe

arkadaşlar pek bilgim yok yardımcı olabilicek biri varsa sevinirim,

iphone 4 üm var 4.1 limera1n rc1 beta 2 yi indirdm telefonu bağlıyorum programı açıp make it rain e basıyorum hiçbişe olmuyo öylece kalıyo.. telefonu kapatıpmı bağlıcam yada herhangi bişe yapıpmı bağlıcam cihazı görmüyo biri yardımcı olursa sevinirim

yardımcı olabilecek biri yokmu arkadaşlar ?
  • Az önce 3gs old bootrom cihazımı jb yaptım. Turkcellden alınma. Ama yaparken biraz sorun çıktı. Itunes ekranına gelip kaldı cihaz. Bende limera1n i kapatıp açıp telefonu dfu moda soktum öyle başladı ilk seferde başarısız oldı limerain gelmadi 2 nci seferde oldu. Sorun yok şimdi. Sadece sbsettings te removebg çakıyo springboardı.
  • 4.1 iphone 4 calismiyor bende
  • Eline sağlık geohot
  • 10cu denemede calisti unlock da oldu
  • quote:

quote:

arkadaşlar pek bilgim yok yardımcı olabilicek biri varsa sevinirim,

iphone 4 üm var 4.1 limera1n rc1 beta 2 yi indirdm telefonu bağlıyorum programı açıp make it rain e basıyorum hiçbişe olmuyo öylece kalıyo.. telefonu kapatıpmı bağlıcam yada herhangi bişe yapıpmı bağlıcam cihazı görmüyo biri yardımcı olursa sevinirim

yardımcı olabilecek biri yokmu arkadaşlar ?

Pc.deki isletim sistemin wista yada win 7 ise yonetici modunda calistirmalisin programi
  • beta 3 ile 3gs new boot jb oldu şimdi hayırlı olsun 3gs için bekleyenlere :D
  • Merak ettigim birsey var simdi bu limerian la apple ileride 4.2 cikarsa onada yapabilecekmiyiz, sonsuz jb mi bu simdi??? birisi cevaplasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Fincani tastan oyarlar, chronic e boyle koyarlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Merak ettigim birsey var simdi bu limerian la apple ileride 4.2 cikarsa onada yapabilecekmiyiz, sonsuz jb mi bu simdi??? birisi cevaplasin

hayır yapılmayacak.
    hatta apple bu açığı kapatıcakmış.
    onun için geohotz bu şekilde davrndı deniyor.
  • ya bende şaşırdım geohot neden erken çıkardı acaba ? greenpois0n çok sıkı korundu dışarı veya 3. şahıslara verilmedi ama ben arkadaşlarıma dağıttım apple'ın eline geçer diyerek mi çıkardı iyi niyetli olarak yada Ağzına ........m i.......ler milleti ne oyalıyorsunuz siz yayınlamazsanız ben yayınlarım g......şlar diyerekmi yayınladı muamma

Çokta belli etmişim kendi düşüncemi ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigel55 -- 10 Ekim 2010; 8:50:08 >

• Limerain jailbreak 4.1 için hangi basebandlerde çalışıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigel55

ya bende şaşırdım geohot neden erken çıkardı acaba ? greenpois0n çok sıkı korundu dışarı veya 3. şahıslara verilmedi ama ben arkadaşlarıma dağıttım apple'ın eline geçer diyerek mi çıkardı iyi niyetli olarak yada Ağzına ........m i.......ler milleti ne oyalıyorsunuz siz yayınlamazsanız ben yayınlarım g......şlar diyerekmi yayınladı muamma

Çokta belli etmişim kendi düşüncemi ha

açığın kapatılacağını öğrenmiş.
    son şansı olduğu için böyle olmuş.
    elindeki exploidle önce chronice gidiyor gp için entegre edin diye chronic süre az olduğu için yetişirse tamam ama yetişmezse bekler diyor.
    bunun üzerine geohotz da buglı olarak sürüyor hemen.

• ARakdaşlar 4.1 kilitsiz telefonum var yapayım mı jb? Ayrıca bu beles uygulamamları nerden indircez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma1905

Limerain jailbreak 4.1 için hangi basebandlerde çalışıyor ?

hocam jb tum basebandlarda calisiyor unlock sadece 01.59 icin var suan......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma1905

Limerain jailbreak 4.1 için hangi basebandlerde çalışıyor ?

hocam jb tum basebandlarda calisiyor unlock sadece 01.59 icin var suan......

O zaman Amerika'dan değil de Hong Kong'dan alacağım Kasım'da geldiği anda Jailbreak yaparım tamamdır bu iş !
  • Arkadaslar risk var mı i4 4.1 için ona gore yapacagım olmdı restore ederız gercı..
  • Arkadaşlar direkt itunes üzerinde 4.1 yükseltsem unlock ve jb çalışır mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Arkadaslar risk var mı i4 4.1 için ona gore yapacagım olmdı restore ederız gercı..

risk derken.
    ben iphone 4 4.q e yapptım problem yok.
    ilk betasında bile oldu.
  • Tamam hallettim ama 1-ikonlar renksiz 2.Essential upgrade diye bişe çıktı ona nedıyım? upgrade essential complete upgrade ıgnore hangsıne tklıım?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.