Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frts

quote:

beta 3, new bootrom 3gs jailbroken olmuyor.
    2 defa denendi

düzenleme

Relase Candidate (RC) Beta 4 ile new bootrom 3gs iphone limera1n jail broken olmuştur.

sim kilitsiz ocak 2010 tarihli (Ankara Gordion Trcell) alınma

Ha şöyle, müjdeli haberi verdin
  • 4.2 cıkmadı arkadasım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Orijinalden alıntı: sewki

arkadaslar biri solesin yaww yaptınız hepınız bız kaldık:D bu bedeva uygulamaları nasıl yuklıcaz limera ve cydia yukledım ama bedava uygulamarı nerden yuklıcem kımse bılmıomu???

cydia manages de edit-add yaparak cydia.hackulo.us source unu ekle. oradan appsync 4.1 i yükle gereken yönergeleri takıp et.

ve sonrasında yine cydia dan search den installous u aratıp bul ve yükle. sonrasında installous ana ekranlardan birine gelicek . çalıştırdığında aynen applestore gibi bir yazılım dolduğnu görüceksin.

gördüğünde olayı kavrarsın zaten istediğin program oyun u crackli olaran download edip yüklüyorsun.

Herkezin gözü aydın olsun öncelikle, Benim küçük bi sıkıntım var, yardımlarınızı bekliyorum..
    Cihazım 3GS turkcellden alınma, limera1n yönergelerini takip ederek JB yaptım sorunsuz olarak, yanlız bu cydia.hackulo.us source sunu eklemeye çalışıyorum ama malesef kabul etmiyor, eksik yaptığım bir şeymi var acaba ?? Ayrıca bunun dışında Paralı uygulamaları çalıştırmak için başka bir yöntem varmı?

• http://greenpois0n.com/ dan haber yokmu arkadaslar?? cikacakmi cikmayacakmi bilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

quote:

arkadaslar biri solesin yaww yaptınız hepınız bız kaldık:D bu bedeva uygulamaları nasıl yuklıcaz limera ve cydia yukledım ama bedava uygulamarı nerden yuklıcem kımse bılmıomu???

cydia manages de edit-add yaparak cydia.hackulo.us source unu ekle. oradan appsync 4.1 i yükle gereken yönergeleri takıp et.

ve sonrasında yine cydia dan search den installous u aratıp bul ve yükle. sonrasında installous ana ekranlardan birine gelicek . çalıştırdığında aynen applestore gibi bir yazılım dolduğnu görüceksin.

gördüğünde olayı kavrarsın zaten istediğin program oyun u crackli olaran download edip yüklüyorsun.

Herkezin gözü aydın olsun öncelikle, Benim küçük bi sıkıntım var, yardımlarınızı bekliyorum..
    Cihazım 3GS turkcellden alınma, limera1n yönergelerini takip ederek JB yaptım sorunsuz olarak, yanlız bu cydia.hackulo.us source sunu eklemeye çalışıyorum ama malesef kabul etmiyor, eksik yaptığım bir şeymi var acaba ?? Ayrıca bunun dışında Paralı uygulamaları çalıştırmak için başka bir yöntem varmı?

Eklemesi lazim, "Add Anyway" yazisi da cikmiyor mu? Uygulamalar icin olmazsa olmaz hackulo bu arada.

• restore nasıl yapıyoruz biri anlatabilir mi? bendeki sürüm 4.0.2 eğer restore yaparsam otomatik 4.1 mi kurulur?
  • Turkcell den alınma iphone4 4.1 limera1n beta4 ile jailbreak başarılı.

yanlız ekleyim cydia yı yükledikten sonra progrmaı görebilmek için cihazı yenien başlatmam gerekti sanırmı respring olayını tam düzeltememişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153
    restore nasıl yapıyoruz.genel tüm ayarları ve içeriği sil desek olur mu

Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

quote:

aynı problem bende de var
    essential - download - ignore gibi bir sey çıkıyor 2. sini seç yükle cihaz reboot yapar
    sonra cydia ya gir
    sırasıyla manage - sources kısmına hackulo .us kaynagının gelmiş olması lazım

• unlocktan haber var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
    unlocktan haber var mı???

Malesef
  • arkadaslar beta 3 jb yi yapmaya çalışırken alet restore moduna geldi jb yapamıyorum restore and update de edersem update olcak ve 4.1 den 4.2 ye geçicek cihaz tekrar 4.1 den restore yapmam lazım cihazım 3g acil yardım edebilirmisiniz nasıl yapıcam bana yardımcı olucak bi arkadaş varmı acaba
  • ya elimizi power'dan çekerken siğer elimizde home'da basılı kalacak mı.in dfu mode deyince ben çekiyorum doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

quote:

2 defa denendi

düzenleme

Relase Candidate (RC) Beta 4 ile new bootrom 3gs iphone limera1n jail broken olmuştur.

bende 3gs var bb 05.14.02 unlock olmadı 4.0.1 de, şimdi 4.1 yüklüyorum öyle deneyeceğim umarım unlock problemini çözebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

quote:

2 defa denendi

düzenleme

bende 3gs var bb 05.14.02 unlock olmadı 4.0.1 de, şimdi 4.1 yüklüyorum öyle deneyeceğim umarım unlock problemini çözebilirim

senin ki yurt dışı cihaz anladığım kadarıyla
    benim modem firmware de 05.14.02 ve trcell prob yok

• Arkadaslar forumu okudum
    Şimdi 3Gs 4.1 new bb olanlarda artık jb oluyor mu?

Sıkıntı yaşayan kaldı mı
  • 3gs 8gb 4.1 cihaz var. turkcell den alınma. beta4 le jailbreak yapsam sorun olur mu? ve yapmam için sadece cihazı baglayıp programdaki tek tuşa tıklamam yeterli mi ? =)
  • Arkadaşlar 3gs e lımera1n sıtesınden ındırdım.Beta 4 kurdum telefona menude lımera1 görüldü please check ınternet connectıon e... olan kısma tıklamam mı gerekıyor bır şey anlayamadım sızden bır bılgı ıstıyorum teşekkürler..
  • arkadaşlar ipad için durum nedir
    Versiyon 3.2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 10 Ekim 2010; 12:14:12 >
  • 3gs just jailbroken limera1n beta 4 ile yeni bootrom lu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.