Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3gs e lımera1n sıtesınden ındırdım.Beta 4 kurdum telefona menude lımera1 görüldü please check ınternet connectıon e... olan kısma tıklamam mı gerekıyor bır şey anlayamadım sızden bır bılgı ıstıyorum teşekkürler..
    Yokumu bır bılgı verecek arkadaşlar....
  • 3Gs 4.1 jb oldu arkadaşlar...
  • arkadaşım hayırlı olsun benım soruma sız cevap verebılırımısınız..herkes jb sarhoşlugunda rıca etsem nasıl oldu?
  • Ben ilk çıkan betayı yüklemiştim, hiçbir sorun yok, sonra tam sürümü yüklemesem ne değişecek ki?
  • Arkadaşlar iphone 4 4.0.2 versiyon ile limera1n calıştırıp adımları uyguluyorum dfu dan sonra DONE diyor iphone acılıyor ama ekranda hiçbirsey gelmiyor. Limera1n 4 beta ile deniyorum
    ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN2009

arkadaşım hayırlı olsun benım soruma sız cevap verebılırımısınız..herkes jb sarhoşlugunda rıca etsem nasıl oldu?

Teşekkür ederim hocam..ilk önce internet bağlantınızı kontrol edin ve beta 4 ü indirip make it rain yapıp power +home tuşuna aban. sonra sadece home tuşuna baş bu kadar
  • unlock olayı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

unlock olayı nedir

Yurdışından gelen kilitli cihazların kilidini açmaktır.
  • arkadaşlar.
    4.0.2 iphone 4 te unlock problemi var mı limerain ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

quote:

arkadaşım hayırlı olsun benım soruma sız cevap verebılırımısınız..herkes jb sarhoşlugunda rıca etsem nasıl oldu?

Teşekkür ederim hocam..ilk önce internet bağlantınızı kontrol edin ve beta 4 ü indirip make it rain yapıp power +home tuşuna aban. sonra sadece home tuşuna baş bu kadar

Sagol hocam ancak onu yaptım masaustunde cıhazda lımera1 tıkladıgımda acılan ekranda ne yapacagım onu anlayamadım...
  • Beta 3 yüklemiştim restore edip 4 e yükseltimmi yoksa tam sürümümü bekliyim ne fark var beta 4 ile 3 arasında?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

arkadaşlar.
    4.0.2 iphone 4 te unlock problemi var mı limerain ile.

unlock daha cıkmadı 4 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanaspirin

Arkadaşlar iphone 4 4.0.2 versiyon ile limera1n calıştırıp adımları uyguluyorum dfu dan sonra DONE diyor iphone acılıyor ama ekranda hiçbirsey gelmiyor. Limera1n 4 beta ile deniyorum
    ?????

yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: frts

quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

quote:

beta 3, new bootrom 3gs jailbroken olmuyor.
    2 defa denendi

düzenleme

Relase Candidate (RC) Beta 4 ile new bootrom 3gs iphone limera1n jail broken olmuştur.

sim kilitsiz ocak 2010 tarihli (Ankara Gordion Trcell) alınma

Ha şöyle, müjdeli haberi verdin

bende 3gs var bb 05.14.02 unlock olmadı 4.0.1 de, şimdi 4.1 yüklüyorum öyle deneyeceğim umarım unlock problemini çözebilirim

senin ki yurt dışı cihaz anladığım kadarıyla
    benim modem firmware de 05.14.02 ve trcell prob yok

evet yurt dışı benim cihaz şu an jb yaptım ama unlock ne yazıkki olmadı :(

• Beyler ben mac kullanıyorum. Macte kullanabileceğim bir jb programı var mı?
  • Simdi ben bi sey ogrenmek istiyirum,elimdeki cihazi limera1n ile jb yapinca acilistaki elma logosunun yerini su damlasi aliyor.daha sonra ben cihazi restore ettigimde bu su damlasi gidecek mi yoksa her daim cihazda kalacak mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

quote:

Sagol hocam ancak onu yaptım masaustunde cıhazda lımera1 tıkladıgımda acılan ekranda ne yapacagım onu anlayamadım...

Açılan ekranda make it rain e basıcaksınız.sonra söylediğim adımları uygulayacaksınız

• Beyler http://www.iphone-tr.net/iphone-ios-4-0-2-4-1-jailbreak-cikti.html adresindeki yönergeleri takip edip JB yapmış bulunuyorum.
    İlk başta soruce eklerken sıkıntı yaşamıştım ama tekrar denediğimde soruce ekleyebildim, sonrasında
    AppSync for OS 4.1 i kurdum sonrasında
    Installous u kurdum
    ve şu anda Installous dan istediğim uygulamayı kurum yüklüyorum, ayrıcahttp://apptrackr.org/ adresinden de indirip itunes a atıp kuruyorum.
    Şu an bi sıkıntı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 10 Ekim 2010; 12:39:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

Simdi ben bi sey ogrenmek istiyirum,elimdeki cihazi limera1n ile jb yapinca acilistaki elma logosunun yerini su damlasi aliyor.daha sonra ben cihazi restore ettigimde bu su damlasi gidecek mi yoksa her daim cihazda kalacak mi?

zaten o su damlası cihazın jb oldugunu gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.