Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pilot23

Simdi ben bi sey ogrenmek istiyirum,elimdeki cihazi limera1n ile jb yapinca acilistaki elma logosunun yerini su damlasi aliyor.daha sonra ben cihazi restore ettigimde bu su damlasi gidecek mi yoksa her daim cihazda kalacak mi?

elma var
  • BEYLER BAŞIMA GELDİĞİNDEN BİLİYORUM LİMERA1N'İ KURUP CYDİA' I YÜKLEDİKTEN SONRA LİMERA1N'SİLMEK İSTİYORSANIZ İFUNBOX İLE SYSTEMDE KLASÖRÜ BULUN VE SİLİN BAŞKA TÜRLÜ SİLİNMİYOR BİLGİNİZE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

arkadaşlar.
    4.0.2 iphone 4 te unlock problemi var mı limerain ile.

unlock daha cıkmadı 4 için

1.59 bb için çıktı ?
  • Cydelete kurup sildim dostum basitce
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanaspirin

quote:

Arkadaşlar iphone 4 4.0.2 versiyon ile limera1n calıştırıp adımları uyguluyorum dfu dan sonra DONE diyor iphone acılıyor ama ekranda hiçbirsey gelmiyor. Limera1n 4 beta ile deniyorum
    ?????

yardım ederseniz sevinirim

pc yi yeniden kapat aç, pc deki antivirus programı kapat, limera1n beta4 ü indir, win7 kullanıyorsan limera1n i sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de ve jb yap, sonra tel ekranındaki limera1n simgesini tıkla ve cydıayı kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Hypnosis -- 10 Ekim 2010; 12:49:32 >
  • iPhone 4 4.0.2 AMERİKA CİHAZIMI UNLOCK + JB YAPTIM
    Cihazim: iphone 4 4.0.2 1.59.00 BASEBAND
    Vatana Millete Hayırlı Olsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

Beyler http://www.iphone-tr.net/iphone-ios-4-0-2-4-1-jailbreak-cikti.html adresindeki yönergeleri takip edip JB yapmış bulunuyorum.
    İlk başta soruce eklerken sıkıntı yaşamıştım ama tekrar denediğimde soruce ekleyebildim, sonrasında
    AppSync for OS 4.1 i kurdum sonrasında
    Installous u kurdum
    ve şu anda Installous dan istediğim uygulamayı kurum yüklüyorum, ayrıcahttp://apptrackr.org/ adresinden de indirip itunes a atıp kuruyorum.
    Şu an bi sıkıntı olmadı.

Eskiden olan bütün uygulamarın tiklerini tikledim SYNC yapıyorum, özlemişim önüme gelen şeyleri indirip kurmayı :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 10 Ekim 2010; 12:52:54 >

• iphone 3gs 8gb 4.1 taş gibi oldu .
  • Norton riskli dosya olarak gördü bu Limea1n.exe dosyasını ve sildi, ilginç.
  • valla yaptım ama yeşil damlayı göremedim ama done enjoy with jailbreaken iphone dedi.
    limera1n kurulmus telefona ama etrafımda wireless yok unlock için ne yapabilirim ? cydia yı nasıl kuracagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerio -- 10 Ekim 2010; 12:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

quote:

Arkadaşlar iphone 4 4.0.2 versiyon ile limera1n calıştırıp adımları uyguluyorum dfu dan sonra DONE diyor iphone acılıyor ama ekranda hiçbirsey gelmiyor. Limera1n 4 beta ile deniyorum
    ?????

pc yi yeniden kapat aç, pc deki antivirus programı kapat, limera1n beta4 ü indir, win7 kullanıyorsan limera1n i sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de ve jb yap, sonra tel ekranındaki limera1n simgesini tıkla ve cydıayı kur

limera1n beta4 versiyonu nereden indirebiliriz? birkac beta versiyonu varmıs. en günceli hangisi bilgi verirmisiniz?

http://limera1n.com/limera1n.exe bu ilk cıkan beta mı? beta 4 de mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: valerio

valla yaptım ama yeşil damlayı göremedim ama done enjoy with jailbreaken iphone dedi.
    limera1n kurulmus telefona ama etrafımda wireless yok unlock için ne yapabilirim ? cydia yı nasıl kuracagım

yeşil damla yoksa işlem olmamış hocam tekrar dene, açılırken yeşil damla olması lazım ve ekranda limera1n simgesi olması lazım
  • arkadaşlar ben de dün gece jail breaki sorunsuz bir sekilde yaptım fakat bir sıkıntım var installous tan dosyları donwload ediyorum fakat kurmaya başlarken 2 snye eror domain hatası gözüküyor daha sonra hiç bir şey kurmuyor nedir bu konu hakkında bilgisi olan var mı??
    yardım lütfennn
  • arkadaşlar unlock olayı nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

quote:

?????

limera1n beta4 versiyonu nereden indirebiliriz? birkac beta versiyonu varmıs. en günceli hangisi bilgi verirmisiniz?

http://limera1n.com/limera1n.exe bu ilk cıkan beta mı? beta 4 de mi var?

buradan
    http://www.limera1n.com/

• bende iphone 4 4.1 i yaptım.sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkoo34
    arkadaşlar ben de dün gece jail breaki sorunsuz bir sekilde yaptım fakat bir sıkıntım var installous tan dosyları donwload ediyorum fakat kurmaya başlarken 2 snye eror domain hatası gözüküyor daha sonra hiç bir şey kurmuyor nedir bu konu hakkında bilgisi olan var mı??
    yardım lütfennn

Oyunları pc den indirip itunestan atın daha rahat edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

arkadaşlar.
    4.0.2 iphone 4 te unlock problemi var mı limerain ile.

unlock daha cıkmadı 4 için

Kim diyor
  • onuda denedim ama itunes oyun klasörüne tıklayınca itunes içine atmıyor oyunu hareket yok yani
    kafayı yiyicem sorun nerde acaba.
    itunes u silip tekrar mı kursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Cydelete kurup sildim dostum basitce

dostum dün akşam bende kurdum ama silmedi bende bu yöntemi denedim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.