Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Beta 4 le yapmış bulunmaktayım. Herhangi bir problem olmadı. 3GS version 4.1
  • unlock olmadığını düşünen anrkadaşlar jb yaptıktan sonra cydia dan ultrasnow u yüklemeleri gerekiyor. Sora çiçek gibi kullanıyorsunuz telefonu
    iphone 4 4.02 01.59 amerika dan gelme simlock lu jb ve unlock yaptım şu anda turkcell le kullanabiliyorum.
  • Beta2 ile dün gece yapmıştım. Ve gün itibariyle anten seviyesinde ciddi azalmalar görüyorum. Umarım JB'den değilde Turkcell'den kaynaklanıyordur.
  • Trkcell yada vadofonedan alınmış cihazlarına jb uygulayan varmı acaba ?

Biraz daha beklesekmi tam sürümlerini yoksa yüklesekmi hemen bizde karar veremedim..Pes 2011 ve fifa 2011 ipa'ları huylandırdı beni resmen ,direk yapasım geldi ancak full sürüm gelmeden bulaşmayayım demiştim ilk başta..

Jb yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek nasıl oluyor ? iTunes ile direk 4.1 yükleyebiliyormuyuz tekrardan olay ne tam olarak
  • facetime deneyip de oldu diyen??
  • Arkadaşlar telefonum şuan DFU modda. iTunes'dan restore yaparsam 4.0.2 den 4.1 e update yapar mı? Acilen cevap lazım
    Yaparsa eğer baseband yükselir mi? Yapmaması lazım benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytem -- 10 Ekim 2010; 13:59:22 >
  • jb yaptım cydia dan instaluos eklemk için cydia.hackulo.us kaynağını eklemeğe çalışıyorum fakat eklemiyor neden olabilir?
  • Arkadaşlar herkese hayırlı olsun,bazıları Geohot için hırsız falan yazmışlar..Aşagıdaki açıklamayı okuyun ve çamur atmaktan vazgeçin..

Geohot, sayfasında Chronic’i doğru şeyi yapmaya yönlendirmek istediği için erken yayınladığını söylüyor. Yani Chronic, elindeki Greenpois0n’u mecburen bekletecek. Bekletmesi gerekiyor. Bizce de Dev Team görüşüne göre de doğru olan bu. Greenpois0n, bir sonraki bootrom güncellemesini beklemeli. Böyle değerli bir exploit, Apple’a Geohot’ınki ile beraber feda edilmemeli. Ve hem Geohot’ın dediğine göre, bootrom’daki kod, iOS’a dahil olan iBoot ile neredeyse benzer. Apple ise yeni firmware’lerdeki iBoot’larda Geohot’ın kullandığı açığı kapatmış. Yani bu demek oluyor ki Apple, Geohot’ın kullandığı gedikten haberdar. Bir zaman sonra yeni bootrom’lu cihazlar çıkarıp muhtemelen kapatacak. İşte o zaman dua edelim ki gün, SHAtter günü olacak! Doğru olan SHAtter’in yeni bootrom’ları beklemesi.

Geohot'a binlerce kez teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

jb yaptım cydia dan instaluos eklemk için cydia.hackulo.us kaynağını eklemeğe çalışıyorum fakat eklemiyor neden olabilir?

birkaçkez dene. telefonu aç kapa mesela. modemi resetle.

veya cydia.hackulo.us adresini cydia.hackulo.us/ şeklinde yeniden yaz.
  • 3GS 4.0.1 FW Modem Fw: 05.13.04 İphone 4.1 FW yüklesem İphone yeniden Unlock ve JB yapabilirmiyim?
  • baseband 02.10.04 ve 4.1 ios yüklü iphone4 var ve simlock'lı. şimdi bu cihazı jailbreak yaparsak bir sorun olurmu? ileride unlock ile ilgili sorun yaşarmıyız?
  • Turkcell'den aldığım 3gs 8gb 4.1 cihazımı beta 4 ile jb yaptım mutluyum.
  • ahanda yaptım itunes açık olması gerekiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Arkadaşlar telefonum şuan DFU modda. iTunes'dan restore yaparsam 4.0.2 den 4.1 e update yapar mı? Acilen cevap lazım

arkadaşlar ivedi bir şekilde cevap lazım
  • şebeke gitti delireceğim hay ben bu işin restore mi yapmam lazım şimdi
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefonum şuan DFU modda. iTunes'dan restore yaparsam 4.0.2 den 4.1 e update yapar mı? Acilen cevap lazım

unlock derdin varsa SAKIN itunes'dan güncelleme !!

• quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

jb yaptım cydia dan instaluos eklemk için cydia.hackulo.us kaynağını eklemeğe çalışıyorum fakat eklemiyor neden olabilir?

birkaçkez dene. telefonu aç kapa mesela. modemi resetle.

veya cydia.hackulo.us adresini cydia.hackulo.us/ şeklinde yeniden yaz.

denedim hocam fotodaki hatayı veriyor yine.

• Benim Jailbreakten sonra App Store ikonu kayboldu!

Basina gelen var mi ?
  • ya kusura bakmayın acemiyim.bu shift restore dediğiniz.itunes açıkken bilgisayar klavyesinin shift tuşu mu.saçmalıyorsam affola.şebeke gitti çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 10 Ekim 2010; 14:23:31 >
  • quote:

quote:

1.Buradan fw'i indir
    http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7939.20100908.Lcyg3/iPhone3,1_4.1_8B117_Restore.ipsw

2.ITunes'i aç shift +restore basarak 1.adımda indirdigin dosyayı göster.

Bu şekilde yaparsan bb yükseltmeden 4.1'e geçiş yapmış olursun..kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.