Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ras0

arkadaşlar dosyayı indirdim fakat nası jailbreak yapıcam birisi anlatabilirmi

turkcellden aldım iphone 4 versiyon 4.1 baseband 02.10.04 bi sorun olmaz dimi

Evet bunu ben de merak ediyorum. Programa gözatmak için telefon bağlı değilken açtım, uygulaması kolay bir programa benziyor ama yine de öğrenmek istiyorum tam olarak.

Dosya boyutu ise çok küçük zaten.
  • Yaptığım en kolay Jb oldu,toplam 3 dk sürdü ve hçbir bilgi ve appslerime bişey olmadı
    tel:3gs
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

beyler, facetime çalıştıramadık, limerainden problem olmuş olabilir mi?

2 telefon deniyoruz, ancak, ses geliyor, kamerada sadece kendi suratlarımızı görüyoruz karşımızdakinin suratını göreceğimize, yardımcı olabilecek, veya deneyebilen var mı?

Son durumunuz nedir ?

Bu arada şuan yayınlanan beta 4 mü ? Normal versiyonu tam olarak ne zaman çıkar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Ekim 2010; 15:04:38 >
  • Arkadaşlar jb sırasında telefon restore olmuyor değil mi? Yüklediğim programlar , müziklerim falan kaybolmayacak yani? İlk defa jb yapıyorum kusura bakmayın.
  • Arkadaşlar belki biraz alakasız olabilir ama cevaplarınızı bekliyorum.

Yurtdışı i-phone'u jb+unlock yapıp kullanmak üzereyim. Ancak henüz pasaport kaydını yaptırmadım. Şimdi telefonu kullanmaya başlarsam kaç gün içinde kaydını yaptırmam gerekir. Ayrıca olur da ben kayıt yaptırmadan kapatılırsa, kayıt yaptırdığımda açılır mı? Şimdiden teşekkürler.
  • JB sırasında cihaz restore olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

ya bu limera1n silinmiyor nasıl telefonu ilk günkü haline getiririm yardım edin orjinal firmware'i nereden bulabilirim

arkadaşım ifunbox yada benzeri bir program ile iphone una bağlan ve system dosyası içinde limena1r klasörünü sil sonra cihazını restart yap oldu bitti dün akşam az uğraşmadım. bende bir arkadaş sayesinde kurtuldum saolsun kulakları çınlasın. dünya varmış ya ilaçlı apps'ler şuan 20 tane ağır abi oyunları yükledim koparıyorum kafa göz

• Beta 4 ü yükledik diyelim. Normal sürümü veya beta 5 sürümü çıkarsa onuda üstüne aynı şekilde mi yükleyeceğiz ?
  • ya lanet olsun bozdum mu telefonu ne yaptıysam.iphone benim neyime
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Beta 4 ü yükledik diyelim. Normal sürümü veya beta 5 sürümü çıkarsa onuda üstüne aynı şekilde mi yükleyeceğiz ?

evet üstüne yükleyebilirsin sorun çıkmaz cihazda sorun çıktıysa deneyebilirsin ama herşey normal ise gereği yoktur özellikle unlock iphone 4 4.1 lerde hiçbir sorun çıkmıyor dikkat ettiğim kadarı ile benimki dahil vodafone iphone 4 4.1
  • inşallah restore yapıyorum düzelir ya.daha anayasa çalışacağım ben iphone'la uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

quote:

Orijinalden alıntı: pilot23

jb yaptım cydia dan instaluos eklemk için cydia.hackulo.us kaynağını eklemeğe çalışıyorum fakat eklemiyor neden olabilir?

birkaçkez dene. telefonu aç kapa mesela. modemi resetle.

veya cydia.hackulo.us adresini cydia.hackulo.us/ şeklinde yeniden yaz.

denedim hocam fotodaki hatayı veriyor yine.

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu #

Bende de öyle yaptı ilk başta , bi iki reset ten sonra ekliyebildim add anyway dedi ekledim

• Allah'ım sana şükürler olsun şebeke geldi.ya bu orjinal apple 4.1 gibi firmware'larını nereden indireceğim.apple'ın sitesi var mı.
  • Arkadaşlar ilk defa yapacak olanlar bu videodan kolayca yapabilirler unutmadan telefonunuz bilgisayara usb den bağlı olmalı ve itunes de iphone unuz tanınmış olmalıdır kolay gele 3 dakika'lık bir işlem ile tüm kapılar telefonunuza açılıyor.

• quote:

şebeke gitti yardım edin.orjinal sürüm ile fabrikadan çıkmış haline getirebilir miyiz

ayarlar/genel/sıfırla/tüm ayarları sıfırla
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

şebeke gitti yardım edin.orjinal sürüm ile fabrikadan çıkmış haline getirebilir miyiz

öyle yapınca olmadı limera1n yine kalıyor.shift restore yaptım oldu.ama bu orjinal firmware dosyasını apple'ın hangi sitesinden indiriyoruz link verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rigel55

Arkadaşlar ilk defa yapacak olanlar bu videodan kolayca yapabilirler unutmadan telefonunuz bilgisayara usb den bağlı olmalı ve itunes de iphone unuz tanınmış olmalıdır kolay gele 3 dakika'lık bir işlem ile tüm kapılar telefonunuza açılıyor.

güzel paylaşım, yapamayan arkadaşlar mutlaka izlesin

• quote:

quote:

quote:

öyle yapınca olmadı limera1n yine kalıyor.shift restore yaptım oldu.ama bu orjinal firmware dosyasını apple'ın hangi sitesinden indiriyoruz link verir misiniz

hangi firmware i istiyorsun hocam?

• quote:

3g simkilitli icin 4.0.1 den hangi custom fw 4.1 e gecip limera1n ini kullanabilirim baseband i yukseltmeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 10 Ekim 2010; 15:42:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

diyelim ki orjinal 4.1 firmware dosyasını arıyorum.apple'ın sitesinde var mı diye sormuştum.
    bir de cydia geldi artık yapmam gerekenler neler

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.