Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb her zamanki gibi pili icmeye basladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

jb her zamanki gibi pili icmeye basladı

neden ama ?
  • shift+restore ile restore yaparken 3194 hatası alıyorum.napmam gerek?

telefondaki sürüm 4.0.2 8A400
    restore ederken seçtiğim sürüm 4.0.2 8A400
  • Arkadaşlar cydia uygulaması çıkmadı telefonumdan. limera1n çıktı sadece yeşil damla halinde gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar cydia uygulaması çıkmadı telefonumdan. limera1n çıktı sadece yeşil damla halinde gözüküyor.

limera1n'i çalıştır, cydia oradan yüklenecek.
  • quote:

Arkadaşlar cydia uygulaması çıkmadı telefonumdan. limera1n çıktı sadece yeşil damla halinde gözüküyor.

telefonu açıp kapattın mı tekrar.bir de itunes'tan oyunları atmak için hangi apps'i yükleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 10 Ekim 2010; 16:02:50 >
  • Complete Upgrade, Upgrade Essential ve Ignore seçenekleri çıktı ? Hangisini seçmeliyim?

One or more essential packages are currently out of date. If these upgrades are not performed you are likely to encounter errors

yazıyor.
  • quote:

Complete Upgrade, Upgrade Essential ve Ignore seçenekleri çıktı ? Hangisini seçmeliyim?

One or more essential packages are currently out of date. If these upgrades are not performed you are likely to encounter errors

yazıyor.

upgrade essential mı yapmalıyız.
  • fifa 11 indirdim bunu nasıl atacağım ben ya.itunes'tan atılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

jb her zamanki gibi pili icmeye basladı

neden ama ?

jbsiz gunluk kullanımda internet download oyun vs. ile anca %50yi buluyordu.Jb ile daha 3 4 saatte %50 oldu. Her gun sarja takmak lazım jb ile
  • appsync 4.1 indirdiyseniz,indirdiniz ipa. dosyasına çift tıklayın,itunes a atıcaktır ordan da seçenek gelicek apply or dont apply diye apply diyerek atabilirsiniz
  • Appsync 4.1 yüklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Complete Upgrade, Upgrade Essential ve Ignore seçenekleri çıktı ? Hangisini seçmeliyim?

yazıyor.

upgrade essential mı yapmalıyız.

Upgrade Complete dedim valla ben, cihaz yeniden başlıyor. Hayırlısı...
  • Uidfaker, MobileTerminal, Infiniolders çalışmıyor benim ilk izlenimlerime göre.
  • appsync nereden yükleceğiz.biliyorum eminim sorularım çok saçma ama ilk kez iphone kullanıyorum.
  • telefonu jaibreak yaptım, cydia yükledim, ultrasnow kurdum ama hala kilitli sim diyor. Bu arada baseband 1.59.00 . Bi yardım arkadaşlar
  • quote:

appsync nereden yükleceğiz.biliyorum eminim sorularım çok saçma ama ilk kez iphone kullanıyorum.

http://www.gadgetsdna.com/appsync-4-1-for-ios-4-1/6039/

Şunu yaptım ben.
  • quote:

fifa 11 indirdim bunu nasıl atacağım ben ya.itunes'tan atılmıyor

İtunes acikken fifaya cift tikla, spnra itunese gel ve apps bolumune gir ve asagidaki apply ye tikla
  • 4.1 için fw mi indirmeliyim yoksa direk itunes dan restore and update mi yapıyım.Birde telefon 4.0 ve 05.13.04 basebandlı 3gs imi 4.1 yaptıktan sonra jb ve unlock yapabilir miyim?
  • quote:

yazıyor.

complete upgrade demen gerek
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.