Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

şebeke gitti delireceğim hay ben bu işin restore mi yapmam lazım şimdi

Sinyal sorunum yok diye hava atarsan böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

quote:

Orijinalden alıntı: caytem

quote:

Arkadaşlar telefonum şuan DFU modda. iTunes'dan restore yaparsam 4.0.2 den 4.1 e update yapar mı? Acilen cevap lazım
    Yaparsa eğer baseband yükselir mi? Yapmaması lazım benim için.

arkadaşlar ivedi bir şekilde cevap lazım

unlock derdin varsa SAKIN itunes'dan güncelleme !!

baseband'ım 01.59.00 olduğundan unlock yapabiliyordum ama telefon elmada kaldı açılırken.bende recovery moda aldım.itunes üzerinden restore yapıcam ama "restore and update" butonu var.tıkladığımda ise iOs 4.1 felan yazıyor.Sanırsam 4.1e geçersem basebandımda üst sürüme geçecek,üst sürümünde unlocku yok :S

• ben iphone 3g kullanıyorum 4.1 e yukseltmiştim. buna jb yaparsam kasma gibi bir problem yasar mıym bu konuda bilgin var mı?
  • quote:

baseband'ım 01.59.00 olduğundan unlock yapabiliyordum ama telefon elmada kaldı açılırken.bende recovery moda aldım.itunes üzerinden restore yapıcam ama "restore and update" butonu var.tıkladığımda ise iOs 4.1 felan yazıyor.Sanırsam 4.1e geçersem basebandımda üst sürüme geçecek,üst sürümünde unlocku yok :S

http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ tinyumbrella'yi indir. recovery moddan cihazını çıkart, işe yaraması lazım.

• arkadaşlar jb den sonra turkcell arıyor fakat 3g den bağlanmıyor sadece wifi çalışıyor buna çözüm bulan var mı?
  • ya bu limera1n silinmiyor nasıl telefonu ilk günkü haline getiririm yardım edin orjinal firmware'i nereden bulabilirim
  • turkcell i4 4.1 sorunsuz jb sorunsuz kullanım igo ya kadar kurdum telefon şimdi istedigim gibi :)

geohot un ellerine saglık

adı sanı yokken herkes gp beklerden eleman çıkarıyorum dedi çıkardı
  • Şimdi İphone 4 Baseband: 02.10.04, fw: 4.1 kullanıyorum. Hattım Turkcell

1- Limera1n yazılımı yükleyerek jailbreak yapabilir miyim?

2- Eğer ilerde genpaya verirsem telefonumu bu jailbreack i kolayca silebilir miyim ?

3- Yükledikden sonra AppStore dan yine de birşey satın alabilir miyiz?

4- Facetime özelliği gitmiyordur umarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuper

arkadaşlar jb den sonra turkcell arıyor fakat 3g den bağlanmıyor sadece wifi çalışıyor buna çözüm bulan var mı?

Sen debenle ayni hataya dustun. Cozum ise su:
    Telefonunu tekrar restore et. iTunes sana soracaktir eski backuplardan hangisini kullanayim diye onlardan birini sec ve bunu sectikten sonra
    You have an update for your carrier gibi bir mesaj cikiyor.
    Accept and update e tikla ondan sonra jailbreak yap.

Ben sorunu bu sekilde cozdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Şimdi İphone 4 Baseband: 02.10.04, fw: 4.1 kullanıyorum. Hattım Turkcell

2- Eğer ilerde genpaya verirsem telefonumu bu jailbreack i kolayca silebilir miyim ?

1-E
    2-E
    3-E
    4-H gitmiyor
  • quote:

1-evet yükleyebilirsin
    2-hiçbir sorun olmaz restore yaparsın
    3-tabikide satın alabilirsin.
    4-gitmiyor tabikide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 10 Ekim 2010; 14:50:23 >
  • şebeke gitti yardım edin.orjinal sürüm ile fabrikadan çıkmış haline getirebilir miyiz
  • quote:

1-Evet. 2 dakikanizi almayacaktir.
    2-Restore yaparsaniz veya update ciktiginda onu yuklerseniz jb gider.
    3-Evet ancak para vermenize gerek kalmadan bedavaya kullanabileceksiniz bu uygulamayi o yuzden AppStore'a para yedirmek istemeyeceksiniz.
  • Teşekkürler. Şimdi wikiden baktığım kadarı ile 4.2 nin getirdiği özellikler arasında '' Bazı yerlerde 3G şebekesinin daha kuvvetli çekeceği '' yazıyor. Ben de sinyal sorunu yaşıyorum bazı yerlerde.

Eğer gerçekten 4.2 de bu yenilik gelirse, istediğim zaman orijinal 4.2 ye geçebilirim yani?
  • quote:

şebeke gitti yardım edin.orjinal sürüm ile fabrikadan çıkmış haline getirebilir miyiz

Sen de benle ayni hataya dustun. Cozum ise su:
    Telefonunu tekrar restore et. iTunes sana soracaktir eski backuplardan hangisini kullanayim diye onlardan birini sec ve bunu sectikten sonra

• quote:

şebeke gitti yardım edin.orjinal sürüm ile fabrikadan çıkmış haline getirebilir miyiz

tek çözüm restore
  • arkadaşlar dosyayı indirdim fakat nası jailbreak yapıcam birisi anlatabilirmi

turkcellden aldım iphone 4 versiyon 4.1 baseband 02.10.04 bi sorun olmaz dimi
  • quote:

Teşekkürler. Şimdi wikiden baktığım kadarı ile 4.2 nin getirdiği özellikler arasında '' Bazı yerlerde 3G şebekesinin daha kuvvetli çekeceği '' yazıyor. Ben de sinyal sorunu yaşıyorum bazı yerlerde.

Eğer gerçekten 4.2 de bu yenilik gelirse, istediğim zaman orijinal 4.2 ye geçebilirim yani?

Evet gecersin bir problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

eski backuplar gitti.o zaman ne yapacağız.bir de bu restore nasıl yapacağız ya off hay ben bu jailbreak'in

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

eski backuplar gitti.o zaman ne yapacağız.bir de bu restore nasıl yapacağız ya off hay ben bu jailbreak'in

shift+restore yap bu kadar

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.