Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SHAtter'ın korunması iyi oldu. Çünkü untethered bi exploit ve önümüzdeki cihazlarda kullanılabilir. Öte yandan GeoHot'un yaşam boyu jailbreak dediği limera1n, sonraki versiyonlarda tethered olarak kalıcak. Bu yönden SHAtter'ın ifşa olmaması iyi. Tabi şöyle bir risk var ki: SHAtter exploit'i ortaya çıkmasa bile, kapatılabilme olasılığı var.
    Şunu da söylemek gerekir ki; her şeye rağmen GeoHot'un böyle davranması biraz ahlak dışı. Konuşarak halledemedikleri kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 10 Ekim 2010; 17:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

itunesa bağlayıp make it rain tuşuna bastım ve telefonun ekranda itunes a bağlama işareti çıktı ne yapmalıyım..hiçbi şekilde açamıyorum şuan

yardım edicek yokmu
  • 4.1 için fw mi indirmeliyim yoksa direk itunes dan restore and update mi yapıyım.Birde telefon 4.0 ve 05.13.04 basebandlı 3gs imi 4.1 yaptıktan sonra jb ve unlock yapabilir miyim?
  • arkdaşlar elimde amerikadan at&t kilitli ip4 var
    ios 4.0.2 bb 1.54
    şimdi ben bunu baseband'i koruyarak 4.1 yapıpı sonramı jb ve unlock yapmalıyım
    yoksa 4.0.2'de de jb ve unlock yapabilirmiyim eğer ikiside oluyorsa hangisi size göre daha iyi olur?

base band'i yanlış yazdım galiba ama siz anlamışsınızdır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino21 -- 10 Ekim 2010; 17:28:36 >
  • Ben şimdi bir hata yaptım ve iTunes üzerinden 4.0.2 versyonu 4.1e yükselttim...
    Doğal olarak baseband da yükseldi...
    Ben tekrardan 4.0.2 ye dönebilrmiyim döndüm diyelim basband düşer mi?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

4.1 için fw mi indirmeliyim yoksa direk itunes dan restore and update mi yapıyım.Birde telefon 4.0 ve 05.13.04 basebandlı 3gs imi 4.1 yaptıktan sonra jb ve unlock yapabilir miyim?

oofff bilen yok mu
  • ben gecelerimi verdim edemedim, 4.1 e yükselttim ama şansa bb değişmedi niyeyse...

ne denediysem olmadı, yardım eden de olmadı

quote:

Orijinalden alıntı: caytem

quote:

shift+restore ile restore yaparken 3194 hatası alıyorum.napmam gerek?

telefondaki sürüm 4.0.2 8A400
    restore ederken seçtiğim sürüm 4.0.2 8A400

arkadaşlar acil yardım lütfen.

hosts dosyasına 74.208.10.249 gs.apple.com ekledim ama işe yaramadı.
    baseband değiştirmeden nasıl restore edebilirim bu telefonu? elmada takıldı kaldı.

• arakdaşlar peki 4.1 jb de game center çalışma mantığı nasıl ? yani her attığım ipayı game center dan multi oynayabiliomuyyuz ?
  • hayır belli oyunlar destekliyor

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

arakdaşlar peki 4.1 jb de game center çalışma mantığı nasıl ? yani her attığım ipayı game center dan multi oynayabiliomuyyuz ?
  • Ben şimdi bir hata yaptım ve iTunes üzerinden 4.0.2 versyonu 4.1e yükselttim...

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

hayır belli oyunlar destekliyor

quote:

Orijinalden alıntı: prooge

arakdaşlar peki 4.1 jb de game center çalışma mantığı nasıl ? yani her attığım ipayı game center dan multi oynayabiliomuyyuz ?

yani jbli olması bişi değiştirmiyor mu eğer oyun game center desteği varsa jbli ise multi oynatabiliomuyuz ?

Teşekkürler...
  • SHSH kaydım yok.Şuan telefon elmada takılı durumda.
    Baseband değişmeden şuanki 4.0.2 sürümünden 4.1'e nasıl restore ederim ?
  • 4.0.2 - 1.59.00 bb - At&t cihaz başarılı birşekilde Jb&unlock olmuştur
  • quote:

SHSH kaydım yok.Şuan telefon elmada takılı durumda.

Tinyumbrella ile denedinmi?
  • şu orjinal firmware dosyasını apple sitesinin neresinden indiriyoruz söyleyecek bir babayiğit var mı .ios 4.1'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

şu orjinal firmware dosyasını apple sitesinin neresinden indiriyoruz söyleyecek bir babayiğit var mı .ios 4.1'i

Sadece itunes den oluyor sanırım

http://www.apple.com/iphone/software-update/
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

şu orjinal firmware dosyasını apple sitesinin neresinden indiriyoruz söyleyecek bir babayiğit var mı .ios 4.1'i

Sadece itunes den oluyor sanırım

http://www.apple.com/iphone/software-update/

itunes'dan direk çekebiliyor muyuz bilgisayara kaydetmek için 600 mb'lık dosyayı

• quote:

http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/search?updated-max=2010-09-17T19%3A37%3A00-04%3A00&max-results=1
    bunu denedınız mı.

----

bu arada 4.1 firmwareı

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7939.20100908.Lcyg3/iPhone3,1_4.1_8B117_Restore.ipsw

buredan ındıreblırısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 10 Ekim 2010; 18:06:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Tinyumbrella ile denedinmi?

10/10/2010 18:00:27.265 Processing SHSH Request... 10/10/2010 18:00:27.271 Asking CYDIA for SHSH blobs for iPhone4 4.0.2 (8A400)... 10/10/2010 18:01:26.150 This device isn't eligible for the requested build. 10/10/2010 18:01:26.155 CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4 4.0.2 (8A400) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.

diyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.