Slm arkadaşlar ben windowsu yeni kurdum ve doğal olarak bir iki program kuruyorum.Lime wire ve aresi ikisinide kurdum bilgisayara ama ikiside bağlanamıyor.Ares sürekli bağlanıyor diyor ama tık yok.Limewirede de kelime arattığımda internete full bağlantıyı sağladığınızda daha çok sonuç alabilirswiniz falan diyor. Nedir sorun arkadaşlar sizce .......
Her iki programın da internete erişimini kısıtlamış olabilirsin. Hangi firewallu kullanıyorsan, oradan ayarlarını yapabilirsin. Kurulumda zaten ''....internete veri göndersin mi?'' gibi bir pencere çıkar karşına, oradan da olur.
Sanırım sorun sadece bir kişinin çözümü için uğraştığı bir sorun değil, herkeste olan bir sorun diye düşünüyorum. Bende gerek ARES, gerekse diğer müzik vb arama programlarını kullanamıyorum farklı bir program buldum onu kullanıyorum, galiba bu mp3 lerin korsan çoğaltılması yasaklandıya o yüzden de bu tür programlara erişmek kısıtlanmış olabilir diye düşünüyorum.
windows firewall u kapattım.Avast home editionı kullanıyorum ama o engelliyosada bağlanmamı nasıl çözüceğimi bilmiyorum. Ayrıca veri gönderilsinmi diye bişey sormadı veya bi hata da vermedi iki programda .Neden böyle oldu anlamış değilim
Arkadaşlar sorun kendiliin den düzelmiş ilginize teşekürler