Şimdi Ara

Limit hatalı olduğunu düşündüğüm sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit hatalı olduğunu düşündüğüm sorular
    Limit hatalı olduğunu düşündüğüm sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ilk soru doğru toplam para:alfa olsun 4 kez çekim toplam 1200tl ilk bölümde sonra y kez çeksin 1ocaktan itibaren toplam çekilen miktar 50y şimdi tüm çekimlerin ortalaması 100tlymiş denklem şöyle toplam çekilen miktar 50y+1200 bölü çekim sayısı y+4 eşittir 100 içler dışlar y eşittir 16 geliyor 1+16 gün sonra cevap 17 ocak
  • Bu limit tüm sınav pdf nerden buluruz

• hocam 1.durum 20A araştırmacı ve 20AB personel 2.durum (20A-40)araştırmacı ve (20AB-40A-40B+80)personel atanmış cevap b doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1A9D98C6

Bu limit tüm sınav pdf nerden buluruz
    Kendi sitesinde mevcut.

Edit: Dün mevcuttu az önce baktım kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotbalat -- 15 Ocak 2019; 17:17:57 >
  • Ben de coğrafyadaki saatli sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum, ben saati 06:40 kabul ettmim, cevap 7:40 a göre verilmiş, saat düzgün gösterilmemiş.

• Hocam çok teşekkürler hatalı diye düşündüğüm 2 soru da harikaymış sınavın en düşürücü sorularımış 😂

Netler nasıl hocam ben

Türkçe 30

Sos 11.50

Mat 35

Fen 13.75

Ve hocam töderde 100 net yaptım bu 90 100 arasına takılıp kaldım burayı nasıl geçebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam türkçe netlerim benimde 35 gelmiyor dil bilgisi bittiği halde 2 güne 1 tyt türkçe denemesiyle netler artar diye düşünüyorum yeni başladım fende konu eksiğiniz vardır yokta tyt fen denemeleri çok zor olmuyor konu çalışın tyt matta her gün 1 deneme atın pratikleşmek için benim tavsiyem sosyalede yeni başladım benimde 10-15 arası coğrafyada bel kemiği konular var iklim-dünyanın hareketleri-coğrafi konum-harita bilgisi bu konuları sağlam tutun tavsiyem + dünya haritasına çalışın boş zamanlarınızda felsefe+din de kavramları bilirseniz fullenir forumda güzel konular var sosyal notları için bakabilirsiniz tarihte yorum çıkıyor genellikle ama nolur nolmaz tarih notları da var forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.