Bildirim
Limit hatalı olduğunu düşündüğüm sorular
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam ilk soru doğru toplam para:alfa olsun 4 kez çekim toplam 1200tl ilk bölümde sonra y kez çeksin 1ocaktan itibaren toplam çekilen miktar 50y şimdi tüm çekimlerin ortalaması 100tlymiş denklem şöyle toplam çekilen miktar 50y+1200 bölü çekim sayısı y+4 eşittir 100 içler dışlar y eşittir 16 geliyor 1+16 gün sonra cevap 17 ocak -
Bu limit tüm sınav pdf nerden buluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 1.durum 20A araştırmacı ve 20AB personel 2.durum (20A-40)araştırmacı ve (20AB-40A-40B+80)personel atanmış cevap b doğru -
Kendi sitesinde mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A1A9D98C6
Bu limit tüm sınav pdf nerden buluruz
Edit: Dün mevcuttu az önce baktım kaldırılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotbalat -- 15 Ocak 2019; 17:17:57 >
Ben de coğrafyadaki saatli sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum, ben saati 06:40 kabul ettmim, cevap 7:40 a göre verilmiş, saat düzgün gösterilmemiş.
Hocam çok teşekkürler hatalı diye düşündüğüm 2 soru da harikaymış sınavın en düşürücü sorularımış 😂
Netler nasıl hocam ben
Türkçe 30
Sos 11.50
Mat 35
Fen 13.75
Ve hocam töderde 100 net yaptım bu 90 100 arasına takılıp kaldım burayı nasıl geçebilirim
hocam türkçe netlerim benimde 35 gelmiyor dil bilgisi bittiği halde 2 güne 1 tyt türkçe denemesiyle netler artar diye düşünüyorum yeni başladım fende konu eksiğiniz vardır yokta tyt fen denemeleri çok zor olmuyor konu çalışın tyt matta her gün 1 deneme atın pratikleşmek için benim tavsiyem sosyalede yeni başladım benimde 10-15 arası coğrafyada bel kemiği konular var iklim-dünyanın hareketleri-coğrafi konum-harita bilgisi bu konuları sağlam tutun tavsiyem + dünya haritasına çalışın boş zamanlarınızda felsefe+din de kavramları bilirseniz fullenir forumda güzel konular var sosyal notları için bakabilirsiniz tarihte yorum çıkıyor genellikle ama nolur nolmaz tarih notları da var forumda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X