Şimdi Ara

Limit Türkçe SB çözümlerinin rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayında limitin çözümlü olacağını duyunca çok sevinmiştim. Sevincim ilk soru çözümünü izleyince yerini küfürlere bıraktı.

Benim gibi herhangi bir kurs merkezinden destek almayan arkadaşlar da yana yana çözümlü kitap arıyor. Sen kitabının üstüne video çözümlü yazmışsın ama a b c d yanlış olduğu için cevap e dıye video çözüm mü olur? Yazıktır, günahtır ayıptır be ayıp.. Emin olun abartmıyorum, çözümlerin çoğu böyle. Sinirden uygulamayı sildim artık. Bir de bu kitaba 55TL'ye satıyorlar. Çok pahalı diyince de video çözümlü. Sizin video çözüm anlayışınız bu mu?
    Merak ediyorum limitin diğer kitaplarının video çözümü de bu şekilde mi?

• Limit türkçe alıcaktım fiyatından dolayı vazgeçtim, bilgi sarmal alacağım. Limit biyolojiyi youtubedan selin hoca çözdü o yüzden limitini alacağım hocam.
  • keşek almadan önce videolara baksaydın. 345i çözen adam da böyle 25 saniyede işlemi gösterip bitiriyo anlatmıyor adamakıllı!
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Video çözümü sizin için önemliyse kesinlikle uzak durmanı öneririm.
    Bu arada bilgi sarmal aldıktan sonra çözümlerinin kritigini yaparsan sevinirim.
  • Limitin bu kadar rezil bir iş çıkaracağını tahmin etmiyordum.
  • Bizim dershane tüm kitaplarını verdi. Çozümleri hocalara soruyom. Kitaplarda bolca yazım hatası , eksik soru kalıpları mevcut. Hatta bazı sorular tamamiyle yanlış. Görmezden gelip çözüyoruz , zaten her dersten 3-4 kaynağım varsa en az öncelik verdiğim limittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe ve biyolojisinden memnunum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • info@limityayinlari.com
    İki dakikanızı ayırıp buradan yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan1nick

info@limityayinlari.com
    İki dakikanızı ayırıp buradan yazabilirsiniz.
    Mail adresi
  • Selin hoca limit biyolojiyi çok teferuatlı anlatıyor. her şıkkı tek tek açıklıyor, konu anlatımı yapar gibi. çözümler youtubede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 23 Ekim 2018; 7:4:29 >
  • Karekök'ün türkçe soru bankasindan dilbiligisini çözdüm, bence çözüm videoları iyiydi. Kısa sürüyor, hemen cevapliyor ama anlıyorsun.

Ayriyetten önder hocanın her konu için 1-2 test çözdüğü videoları var. Pdfleri çıkarıp çözebilirsin. Her şıkkı ayrı ayrı inceliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de elimde eski limit türkçe ygs s.b var . yenisi çözümlü diye yenisini alacaktım ama bu konuyu gördükten sonra vazgeçtim . eski s.bden devam
  • Var mı arkadaşlar çözen ya

• Önermem bu kitabı zor ve hatalı sorular var

Çoğu kişi için zor soru içeren kitap = iyi kitap o yüzden çok satanlarda.

• Yemin ediyorum anılarım depreşti o adam da ne ana ne bacı ne sülale bıraktım ben mailden bile sövdüm. Bunlar yanlış bu doğru diye çözüm yapuyor onun bunun evldı sövücrm şimdi

• Hocam çözüm için başka bi yer bulabildin mi

• Yok hocam okuldaki hocama soruyodum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.