Şimdi Ara

Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Helal olsun. Benden yüzlerce kez alsınlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40 yaşında adamları emekli ederken nasıl ki halk sesini çıkarmıyorsa, 10 küsür milyon sözde mülteciye bedava sağlık hizmeti sunulurken halk yine sesini çıkarmıyorsa, memur enflasyonuna rağmen maaşları 3-4 asgari ucreti bulan çifter çifter maaş alanlar oldugu halde halk yine sesini çıkarmıyorsa, ötv adı altında çamaşır mak., buzdolabi, cep telefonu, bir adet otomobil gibi temel ihtiyaclarını diger ülkelerin en az iki katina aliyorken sesini çıkarmıyorsa, buna da sesini çıkarmaz. müsterih olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

İlla ki savunma sanayi konusunda yalan söylenilmesine gerek yok. Her şeyde yalan söylüyorlar.

Hangisini sayayım sana . Kamuya alımlarda mülakat kalkacak dediler kalkmadı, ekonomi için şu zaman düzelecek bu zaman düzelecek halimiz ortada. Emekli yılı ilan etti , emeklilerin hali belli.

Hala nasıl savunuyorsun bu hükümeti?

Zaten dünya kadar vergi veriyoruz, iyi bunu da verelim ama o 750 TL'nin gerçekten savunma sanayine gittiği ispat edilmeli !

• Bilsem ki bu para gerçekten hakkıyla kullanılacak ve geleceğe, gelecek nesillere bir şeyler katacak helal hoş olsun derim. Ama hepimiz biliyoruz ki bu para birilerine makam arabası, lüks yurtdışı gezileri için gidece.

• Kredi kartında tanınan limit insanların kendi parası değil ki...Bankanın müşterisine tanıdığı 'borç' para limiti..

Şimdi bunlar borç paradan vergi mi almaya çalışacaklar?

Eee hayaldi gerçek oldu diyelim...

• halk keriz oldukca daha çok severler

• BJK kullanıcısına yanıt

Kadrolu o. Ne savunması? Adamın işi burada propaganda yapmak.

• Şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemişti bu, savunma sanayi geliştirme vergisi...

Tebrik ediyorum düşünüp bu isimleri bulanları...

Sıkıyorsa vermem diyin bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesEngB -- 11 Ekim 2024; 21:32:3 >
  • Eee dışımız bitti. İçimizede koysunlar.

• Ortadoğuda sıradan birgün sıradaki gelsin."Savunma Sanayi vergisi" "Nefes almak vergisi""Türkiyede doğdun vergisi" Yapcak birşey yok dün Akp li bir vatandaşa bunu sôyledim önce bana uydurma yok öyle birşey die tepki gösterdi bende dedim aç haberleri oku dedim.Okudu baktı verdiği cevap Olsun "vatanım için veririm" zihniyet bu demiyor bidaha bunlara oy vermiycem iyice sapıttılar demiyor.Adamlar köle gibi tapıyor böyle bir zihniyetle hepimiz sürünmeye mahkumuz.Adam önce tepki gösteriyor olurmu öyle şey sallama die sonrada savunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 12 Ekim 2024; 6:21:12 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Kola ve limonatadan ötv alınması ne kadar mantıklı? Yurtdışına çıkıştan?

Savunma sanayine gidecekse kabulün yani öyle mi? Bence savunma sanayi iha siha togg diye kendinden geçen gönüllülerden alınmalı. Kayınpederi bitti Bi damadı kaldı doyurmadığımız. Gerçi o da hamuduyla götürdü çoktan.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Gerçekten oraya gidecekse en azından içim yanmaz.

• AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, zorunlu fon kesintisini, “İsrail’in bir sonraki hedefinin Türkiye olması” ihtimaline dayandırdı.

Senden kesilen para ile 40 yaşındaki emeklilerin Eyt'nin parasi odenecek.

• Vatan savunması için savunma sanayiine destek gazını yiyen ve bunu bile savunmaya kalkan sünepelere sorun bakalım, alttakiler vatansız mı ki bunların vergilerini affediyorlar.

Bu vatan sadece garibanların mı diye....

x (formerly twitter)
    Turhan Bozkurt (@TurhanBozkurTV) on X
    https://x.com/TurhanBozkurTV/status/1844739829260534243
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Biliyorum o yüzden tepki gösteriyorum zaten. Ama birileri bizi neredeyse vatan haini ilan edecek. Sanki biz bu ülke için askerlik yapmadık, vergi vermedik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.