Şimdi Ara

Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka gibi geliyor insana!

"Vergi değil, hizmet bedeli"

"Yok artık" diyeceğimiz herşeyi gördük bu ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10k kadar yolu var :D limitin gümrük vergi limiti gibi sonuna herkesden zorunlu alırlar

• Bankaya milyonlarını yatırıp faizleri ile lüks yaşayanlardan değil de bankaların kredi kartı verdiklerinden bu parayı almak.....

Tam akp işi....

• Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak
  • Siyaset Bilimci İpek Özkal Hanım

Deprem vergileri nereye gitti diye sormaktan bıkmadın mı ?

38 milyar dolar bugüne kadar toplanan vergiler. İzmit depreminden sonra çıkarılan vergiler bunlar.

Geçen 22 yılı bırak saymıyorum bile sadece Kahramanmaraş depremlerine bu sene ve seneye devletin harcayacağı para ne kadar 50 milyar dolar.

Ariyetten "Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak" bu adımın kanun teklifinden çıkarılacağını düşünüyorum. Çünkü saçma ve tepki çok fazla.

• Gerçekten çok zekice bir hamle.
    Bir grup "vatan için feda olsun" diyecektir. Vergiye karşı çıkanlar da ülkenin iyiliğini istemeyen hainler gibi lanse edilecektir. Dış tehdit ve endişe de pompalanacak bir taraftan.
    Bu ülkeyi yönetmek çok kolay. İnsanların frekansını çözen iktidarı elde eder ve bırakmaz.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Senin gibilerin içi soğuyor diye ülke böyle lağım çukuruna dönüştü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her limiti 100.000 tl olanın tuzu kuru diye bir şey yok banka kafaya görede atıyor daha geçenlerde babamın düzelttim 150.000 tl yapmışlar yapı kredi 3 kuruş emekli maaşına bir çok yaşlı bilmiyordur bile limiti ne.

saçmalamışlar tuzu kuruyu,parası bol olanı yolmak istiyorsan bankada çok yüklü miktarda mevduatı olana geçir vergiyi, ha ona destek veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ekim 2024; 15:6:7 >
  • 10.000 ce kişiye istihdam ülkeye koca koca fabrikalar gökdelenler şirket kurmuş holdingleri kendiyle karıştıranlar türemiş..Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak 

Bayıldığınız ve aşık olduğunuz ülkelerdede ileri zengin yatırımcıların vergileri silinir yada min rakamda olur hatta yetmez üstüne para bile verilir onu şunu bunu yap diye .

Bu teşviktir onun getirisi o vergiden kat kat daha büyüktür dünyadan haberiniz yok cidden kafalar hala 1930 larda.

Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak
    Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacakwww.ntv.com.tr
    ABD'de zenginlerin az vergi ödediği ortaya çıktı: Bezos, Musk, Bloomberg bazı yıllar hiç gelir vergisi ödemedi
    https://www.ntv.com.tr/teknoloji/abdde-zenginlerin-az-vergi-odedigi-ortaya-cikti-bezos-musk-bloomberg-bazi-yillar-hic-gelir-vergisi-odemedi,qj5iXHeTgEmUrlY_gq05nA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ekim 2024; 15:24:8 >

• Bu haberi ilk dün gördüm yalandır falan dedim ciddi ciddi var mı bu saçmalık

• Rahmetle aniyoruz.

x (formerly twitter)
    ATAKIZ (@ATAISIK_) on X
    https://x.com/ataisik_/status/1845004382254846405?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Verginin vergisinin vergisini ödediğimiz için yeni vergi bulamamışlar böyle bir şey getirmişler.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Niye mümkün değil.Bunlar ödenmiş MTVnin üstüne ikince kez MTV ödettirmediler mi.Bunu mu yapamayacaklar.

• Bunu savunanlar var mı diye yorumları okudum ve maalesef varmış.Buradaki kişiler bile böyle düşünüyorsa biz bitmişiz.

• Limiti 100 bin liranın üzerinde olan kredi kartından 750 lira Savunma Sanayi Fonu ücreti alınacak

• vergi değil bu haraç klasik akp

• maaşımın 3/1ini zaten alıyorsun. Satın aldığım her şeyden fahiş vergiler alıyorsun zaten ulan daha ne istiyorsunuz......?!!!!!!!!!!

• Tek bir kredi kartım var, maaş hesabımın olduğu bankadan. Müşteri limitim birkaç yüz bin TL. Kartımı da o limite çekmek için can atıyorlardı, 100 bin ile sınırlamıştım.
    Demin girdim internet bankacılığına ve 99 bin olarak değiştirdim.
    Peki bu limit olayını nasıl düzenleyecekler. 11 ay limitimi 1xx bin yaparım, son ay 99 düşürürüm. Ocak başında bankalar devlete kesip verdikten sonra tekrar 1xxbin yaparım. Bunu nasıl engelleyecekler, yada düzenleyecekler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Haberde yazıyordu hangi ay artış olduysa o ayda ayriyeten kesilecek diye sadece ocakta değilmiş yani oda düşünülmüş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anayasa mahkemesinden döner bence bu. Vergide adalet olması anayasal bir zorunluluktur. Kazanmadığın ve harcamadığın bir paradan, sadece kredi kartı limitin var diye vergi almaya çalışmak adil olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.