Şimdi Ara

Limitli Tarifeden Limitsize Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ttnet in 8 mbps ilk 6 ay 9,99 kampanyasıı kullanıyordum(4g limitli).9.99 olayı geçen 1,2 ay önce bitti.Dün(10 Kazım 2010) itibariyle netlimitsiz pakete geçiş yaptırdım.Bu tarihten önce de kota aşma gibi bir durum söz konusu değil.Limitsize geçtiğim düşüncesiyle bugün kotayı 600 mb kadar aşttım :D Ama ücretlendirenin tam olarak nasıl yapıldığını bilmediğim için bu fütursuz gidişata dur dedim ve araştırmaya koyuldum.Açıkçası net bir cevap bulamadım.Önceden meaj yazanlara çok fazla gelir diyen,34 tl diyen,49 tl diyen... vs vs bu konu hakkında net bilgisi olan(daha önce böyle bir durum yaşamış) arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim..Şimdiden teşekükrler :D

• soru güncel arkadaşlar :D net bir cevap yok daha önceden ay ortasında limitsize geçmiş arkadaşlar daha iyi bilirler sanırım.Yardımcı olursanız sevinirim...
  • bende benzer bi tarife değişikliği yaptım bu ay içinde. tek farkım herhangi bi kampanyaya dahil olmayışım. gelecek faturayı az çok tahmin edebiliyorum ancak bu ayki download miktarını gelecek ay faturasına kota aşımı olarak eklerler mi emin olamıyorum. dahası henüz kimse net bir cevap veremedi buna. müşteri hizmetlerini aradığımda görevli kişinin bana söylediği, tarife değişikliği yapılan güne kadar kotalı, tarife değiştirdiğim günden itibarende limitsiz olarak faturalandırılacağım. kota aşımı konusunda ise bir sıkıntı olmayacağını çünkü artık limitsiz tarifede olduğumu söyledi. hesaplama şöyle yapılacak gibi:

29/30x6(kotalı gün sayısı)+45/30x24(kotasız gün sayısı)

aslında bana söylenen bu ancak forumda okuduğum bi mesaja göre ise bu ayki faturam zaten ayın 1inde kesilmiş yani bu ay faturam 29 lira gelecek ancak gelecek ay gelecek olan fatura bu ayın 24 günlük sınırsız ücreti ile gelecek ayın 30 günlük sınırsız ücretinin toplamı kadar olacakmış.

benim bildiğim faturalar ayın 1'inde değilde 20'sinde kesiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eukleides

Merhaba arkadaşlar ttnet in 8 mbps ilk 6 ay 9,99 kampanyasıı kullanıyordum(4g limitli).9.99 olayı geçen 1,2 ay önce bitti.Dün(10 Kazım 2010) itibariyle netlimitsiz pakete geçiş yaptırdım.Bu tarihten önce de kota aşma gibi bir durum söz konusu değil.Limitsize geçtiğim düşüncesiyle bugün kotayı 600 mb kadar aşttım :D Ama ücretlendirenin tam olarak nasıl yapıldığını bilmediğim için bu fütursuz gidişata dur dedim ve araştırmaya koyuldum.Açıkçası net bir cevap bulamadım.Önceden meaj yazanlara çok fazla gelir diyen,34 tl diyen,49 tl diyen... vs vs bu konu hakkında net bilgisi olan(daha önce böyle bir durum yaşamış) arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim..Şimdiden teşekükrler :D

Bu tarife hesaplamalarında net bir cevap vermek inan mümkün olmuyor. Ancak 49 TL'lik NetLimitsiz ücretinin üzerinde bi ücret geleceğini sanmıyorum gelse bile birkaç lira fazlası gelir. Bunun haricinde kampanya bitiş tarihin çok hoşuma gitti Kolay gelsin

• Asıl olay netlimitsiz pakete geçiş tarihi
  • Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar... bu arada kampanya bitiş tarihiyle nelimitsiz pakete geçiş tarihi gerçekten iyi olmuş...kalsın böyle..;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eukleides -- 23 Kasım 2010; 19:33:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.