Şimdi Ara

[Limon Suyu] Sivilce, Sivilce İzleri, Ve Yüzdeki Çukurlar İçin Evde Tedavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
8.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben daha 15 yaşındayım. Benim yüzüm çok yağlı, sivilceler ve çukurlar var. Bundan dolayı çok rahatsız oluyordum, çok fazla ilaç kullandım pek faydasını göremedim. Son olarak limon kullanmaya başladım ve inanılmaz işe yaradı. 1-2 haftada sivilcelerim hatta ilerleyen zamanlarda sivilce izlerim bile azalmıştı. Limon suyu cildi sıkılaştırdığı için çukurlarda biraz kapanmaya başladı. Sizde kullandığınızda etkisini göreceksiniz.

Evet kullanışına geçelim ;

1-) Yüzümüzü nemlendirelim. Yani biraz suyla yıkayıp durulayalım.

2-) Her gece yatmadan önce 1 veya 2 limon suyunu yüzümüze sürelim ve öyle yatalım. Çok bastırmayalım yoksa sivilcelerimiz patlayabilir.

3-) Sabah uyandığımızda ılık suyla yüzümüzü yıkayalım. Yüzümüzü havluyla durulayalım. Yalnız havlu kişisel havlumuz olsun yani bizden başkası kullanmasın sadece yüzümüzü durulayalım o havluyla.

NOT = Kuru ciltlerde hafif kızarıklıklar olursa limon suyunu kullanmayı bir kaç gün bırakmalıdır.

İnşallah yardımcı olmuşumdur. Hepinize Allah kolaylık versin ve acil şifalar versin

• Evet kardeşim çok işe yarıyor. benimde sende ki gibi problemlerim vardı limon suyu kullanmıştım çok kısa sürede sivilceler geçti ve daha 15 yaşındasın ergenlik çağında olur öyle şeyler kafana takma daha çok çıkar
  • aynı dert bendede var 18 yasındayım asırı yaglı cilt burun kenarlarım 2 saat olmadan yaglanıyo anlamıyorum
    elma sirkesi+ limon diyolarda kokusuna dayanamadım protex antibakteriyel aldım işe yarıyo demişlerdi pek bişey fark etmedi ama bide limon suyuna dönelim bakalım sagol kardeşim
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana abi
  • Benim hiç sivilce sorunum olmadı ama elmacık kemiklerimle burun arasındaki bölgede gözenekler genişledi. Limon suyunun faydası olur mu buna da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limon suyu cildi sıkılaştırdığı için gözenekler %30 - %40 oranla kapanır. Etkisini görebilmen için en kısa 1-2 ay beklemelisin. Ama ne yaparsan yap cildinde ki gözenekleri kapatamazsın yani bunun bir çaresi yok. Eğer çok fazla çukur varsa benim tavsiyem hastanelerde lazerli tedavi uygulatın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saç dibinde sivilce
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.