yaww volkan yamana topu değiştirdi diyee sarı kart verdi
gökhanda atılan topu almadı eğildi ondan sarı gördü aynı olay
Top içerde duruyo, Gökhan topu almaya gidiyor, top içerde olmasına rağmen elin çocuğu hala top atıyor. Atmasın kardeşim, ordaki çocuk da Gslıdır, çocuk yazık topu alır almaz yedi kırmızıyı, Volkan Yaman gibi oyalanmadı, neyse bu saatten sonra ne kadar anlatsak boş zaten. Hala hakkımızla aldık diyebiliyorsanız ne mutlu size.
Lincoln Volkan'a ne söylerse söylesin Volkan o psikoloji ile saldıracaktı... Küfür etti diyorsa bahanedir. Etmemişse bile etti der kendini kurtarmak için... Yaptığı pisliği ancak öyle temizlemeye çalışabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: resE
Kahroldum tek kelimeyle.Galibiyetede zerre sevinmedim volkan atmadığı küfür bırakmadı külübümüze lincoln'e hemde kendi sahamızda Birinin orda volkana haddini bildirmesi lazımdı yazıklar olsun tek kelimeyle
kesinlikle aynı duyguları bende yaşadım. 1. lincoln küfür etmiş diyolar ben şahsen inanmıyorum golü atmışız ne diye artık gitsin küfür etsin veya adama kart gördürmeye çalışsın sonuçta atmışız golü avantaj bize geçmiş 2. wolkan golün şokunu üstünden atamadı hazmademedi gitti lincolne bulaştı. inşallah bizim gs-fb lig maçına kadar volkanın cezası biterde o maça alisamiyene gelir şuan tek bunu istiyorum.
Lincoln ne halta yarıyorda üzülüyorsunuz ligde oynamayacak diye. Gs'a bu sezon ne kattı bu adam,yeni hagi beklentisinin %1'ini karşıladı mı??
@bianconera orası ap ayrı bi olayda burda wolkanın yaptığı hareket için yazıyoruz wolkan direk üstüne gidiyo adamın lincoln oralı bile olmuyor wolkanın amacı farklı tabi...
gokhan gonul sahada top olmasın ragmen cocuktan topu istedi.cocuk topu atınca egildi.kendini attırmaya calıstı.tamamen haklı karar bence
ya bırakın allah aşkına ispanyolcayı nerden bilicek volkan denen tip,küfür etse bile ne anlıyacak..resmen fenere yüklendi demesinler diye attı adamı...
91. dakikada yediği gol etkisi ne sandınız hayal gördü normal
ama unuttuğu bişey var volkanın yaşı kadar türkiye kupası alamadı fb
O kadar küfür etti bırakta 1 sarı yesin
volkan golü yediremedi bunun etkisiyle lincoln u kurban etti küfürmüş bahane, lincoln e de yazık adam sakatlıktan çıktı tam oynayacak gene bişey çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
quote:
Kahroldum tek kelimeyle.Galibiyetede zerre sevinmedim volkan atmadığı küfür bırakmadı külübümüze lincoln'e hemde kendi sahamızda Birinin orda volkana haddini bildirmesi lazımdı yazıklar olsun tek kelimeyle
kesinlikle aynı duyguları bende yaşadım. 1. lincoln küfür etmiş diyolar ben şahsen inanmıyorum golü atmışız ne diye artık gitsin küfür etsin veya adama kart gördürmeye çalışsın sonuçta atmışız golü avantaj bize geçmiş 2. wolkan golün şokunu üstünden atamadı hazmademedi gitti lincolne bulaştı. inşallah bizim gs-fb lig maçına kadar volkanın cezası biterde o maça alisamiyene gelir şuan tek bunu istiyorum.
hocam ne dedi sence lincoln volkan'a?sıkma canını güzel kardeşim,futbol bu mu dedi? sen maçı izlememişsin anlaşılan.herkes sevinirken lincoln neden volkan'ın kulağına bişeyler diyor?
tarafsız bıri olarak söyluyorum tamam lıncoln küfür etmiş olabılır volkanda tepkısınde haklı olabılır ama orası vurulacak yer degıl erkeklıge yakısmaz varsa bir tepkın erkek gibi harekette bulunursun ne bılıyım kafa atarsın yumruk atarsın ama oraya vurulmaz
quote:
quote:
2. wolkan golün şokunu üstünden atamadı hazmademedi gitti lincolne bulaştı. inşallah bizim gs-fb lig maçına kadar volkanın cezası biterde o maça alisamiyene gelir şuan tek bunu istiyorum.
daha önce inönüye gelip hıguaıne yaptıgı hareketın hesabını verecek
quote:
Orjinalden alıntı: Quartamin
quote:
quote:
hocam ne dedi sence lincoln volkan'a?sıkma canını güzel kardeşim,futbol bu mu dedi? sen maçı izlememişsin anlaşılan.herkes sevinirken lincoln neden volkan'ın kulağına bişeyler diyor?
maçı 90 dakika izledim lincolnün durduk yere gidip adama küfür etmesi hiç mantıklı gelmiyor üstelik eğer öyle olduysda bile neden aynı anda dalmıyor wolkan ?neden biraz bekleyip etrafa bakıyo sonra dank ediyo kafasınada direk lincolne yöneliyor neden orada barış varken barışa dalmıyo?? işte cevaphttp://www.youtube.com/watch?v=-Ul8BzYDWQY&feature=related
Kırmızı değil sarı
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
yaww volkan yamana topu değiştirdi diyee sarı kart verdi
gökhanda atılan topu almadı eğildi ondan sarı gördü aynı olay
Top içerde duruyo, Gökhan topu almaya gidiyor, top içerde olmasına rağmen elin çocuğu hala top atıyor. Atmasın kardeşim, ordaki çocuk da Gslıdır, çocuk yazık topu alır almaz yedi kırmızıyı, Volkan Yaman gibi oyalanmadı, neyse bu saatten sonra ne kadar anlatsak boş zaten. Hala hakkımızla aldık diyebiliyorsanız ne mutlu size.
Topu gökhan kendii at demiş. canlı yayında söyledi...yeterli mi bu cevap?
quote:
Orjinalden alıntı: murat23
tarafsız bıri olarak söyluyorum tamam lıncoln küfür etmiş olabılır volkanda tepkısınde haklı olabılır ama orası vurulacak yer degıl erkeklıge yakısmaz varsa bir tepkın erkek gibi harekette bulunursun ne bılıyım kafa atarsın yumruk atarsın ama oraya vurulmaz
o anda gözün hiç bişi görmez..
Ulusoy istifa . Ulusoy istifa.
Bakalım volkanın yaptığı bu hareketlerin cezası nolacak çok merak ediyorum
Hakemin küfür ederken duyduğunu sanmıyorum. Bizim görmediğimiz birşey oldu mu acaba? Bu çocuk bu kadar delirdiyse birşey yapmıştır diye attı bence Bakalım raporda ne yazacak