Şimdi Ara

Lincoln neden kırmızı gördü ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kemalhirca

volkan ne zaman portekizce ögrendide lincolnun küfür ettigini ima ediyor golü yiyince adam deli gibi çıldırdı lincolun sevincini kursagında bıraktı

İngilizce ettiğini söyledi...
    Ayrıca küfür etsin etmesin.Kardeşim golü atmışsın ne diye Volkan'a koşuyorsun.Dikkatle izledim maçta dikkat etmediğimden,herkes tirbünlere koşuyor Lincoln Volkana koşuyor dibine kadar gitti birşeyler söyledi.Ne söylemiş olabilir teselli mi etti???

Ne derse desin ben milli takım seviyesindeki bir oyuncunun kendini attırmasını kabul edemiyorum.Şimdi 6 aydır oynamayan Serdar ile paf takım kalecisi arasında seçim yapması gerekecek Ziconun 3-5 maç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

volkan ne zaman portekizce ögrendide lincolnun küfür ettigini ima ediyor golü yiyince adam deli gibi çıldırdı lincolun sevincini kursagında bıraktı

yanlışın var golü yedikten sonra volkan topu orta saha atmak için aldı ve kaleden çıktı
    topu attıktan sonra lincoln nün söylediği bir şeyden dolayı geri döndü
    ve olan oldu
    o kadar da masum bir lincoln var ki orta
    inanılır gibi değil

benim merak ettiğim neden kalede ki topu almaya gidiyor lincoln ????
    sahada başka top yok ta tribüne atıp zaman nı kazanacak ??
  • ya volkan küfür etti diyorda biz zaten 2-1 yapmışız maçı neden küfür etsinki bence başka bişey var burda ve volkanda çok kötü küfür etti diyor dikkat ettiyseniz volkanı sakinleştirmek isterken volkanda ana avrat küfür ediyor bu kadar terbiyesizlik olmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Ya anlamadım adam kaçıyo zaten,,,

volkan profosyonel misin ?
    Lincoln Bjk maçında yok şimdi....
    poffff...
    Helal olsun çabaladı...

Hocam bence sizin için hayırlı oldu. Akşam maçta Lincoln varmıydı yokmuydu beli değildi. Hiç olmazsa BJK maçında onun yerine oynayacak oyuncuyla 11 kişi ile oynamış olursunuz.

İşin şakası bir yana Volkan'ın yaptığı büyük terbiyesizlik. Her ne olursa olsun o hareketi yapmamalıydı.

Eğer söylendiği gibi Lincoln' de küfür etmişse onun yaptığı da en az Volkan'ın yaptığı kadar düyük terbiyesizlik.

Küfrü olayı doğru ise ikisi de kırmızı kart görmeyi haketmiş.

kemalhirca hocam eğer doğruysa İngilizce küfür etmiş Volkan'a

• bence hakemin yuzunden en ii iki takım da oynayamadı.adım başıduduk çalıo yuhhh yani ben galatasarlı olrk fenerlilere ayıp ettiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yearning

Lincoln neden gs'de oynadığını kanıtladı...Önce küfredip gol yemiş adamı tahrik et sonra topuklayıp kaç.
    Normalde bu tarz haraketleri desteklemem ama açıkcası hoşuma gitti kutluyorum Volkan'ı

burdaniye şekilden şekile giriyorsun Lincoln küfür etse bile ki etmedi volkan nın yaptığı gene ayıp.
  • volkan kaleci mi ya* :9 bakın görün ispanyada kalesinde yarım düzineden az gol yerse namertim.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ece-

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

en az 5 maç olması lazım

Katılıyorum

+ (2-1 ) 1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

Orjinalden alıntı: Yearning

Lincoln neden gs'de oynadığını kanıtladı...Önce küfredip gol yemiş adamı tahrik et sonra topuklayıp kaç.
    Normalde bu tarz haraketleri desteklemem ama açıkcası hoşuma gitti kutluyorum Volkan'ı

burdaniye şekilden şekile giriyorsun Lincoln küfür etse bile ki etmedi volkan nın yaptığı gene ayıp.

Senin kalecimi dedigin Volkan kac tane gol cikardi 2 derbi macinda biliyormusun ?
    Volkan gercekden iyi kaleci yaptigi hareket takimini baglar ama bence cok iyi kaleci her gecen gunde dahada ileriye gidiyor Fbdeki volkan kaleci degilse bizdeki her topa gel gec diyen aykut ve orkun nedir merak ediyorum.
    Bu sene bir macida kotu oynayipda kalecimizle kazanalim nerde kaleyi bulan her topu aliyor 2 side.

• quote:

Orjinalden alıntı: resE

Kahroldum tek kelimeyle.Galibiyetede zerre sevinmedim volkan atmadığı küfür bırakmadı külübümüze lincoln'e hemde kendi sahamızda Birinin orda volkana haddini bildirmesi lazımdı yazıklar olsun tek kelimeyle

Milli takımın kalecisi olmicaktı ve mondragon olucaktı volkan güzel bi sopa yemişti orda
  • Volkan'a bi ayar çekmeleri lazım.

Bi tenha köşede sıkıştırsalar.. Sonra Allah ne verdiyse giriş.

O kadar kendisi küfür etti. Birde utanmadan iftira atıyor, üste çıkmaya çalışıyor.

Demek ki son dakika da yenilen golün acısı böyle oluyormuş.
  • Lincoln dogrusu yaptı korkaklıkdan mı kaçtı sizce?Yoksa Bidaha böyle olaylara karışmayım diyemi?Bence 2.cisi için kaçtı...

Lincoluun yaptıgı ayıp küfür etmiş.Ama maçta kulakların kapalı olucak herkes birbirine küfür yağdırıyor....Her küfür edilen oyuncuya saldırsaydı...Eğer o kadar namusa düşkünse Taraftarların ettiği küfürlerede karşılık verip sahaya çıkmasın....Her maç3 kırmızı kart olurdu....

• Volkan adlı şahıs, İngilizce bilmiyor ki yahu.

@Turkzat
    Arkadaşıma katılıyorum.
    Lincoln zaten sabıkalı, Sneijder'i indirmişti hatırlayın. Sırf ceza almamak için karışmadı olaylara.
    Sabah, Lincoln "Ben İngilizce konuşamıyorum" demiş, hadi bunu açıkla Volkan efendi.

Anasına, bacısına, kız arkadaşına,ailesine v.s küfür edilmiş.

İngilizce'de bunu söylemek için
    F... [1]
    Sister [2]
    Mother [3]
    Girl Friend [4]
    Family [5]
    You [6]

Lincoln iki kelime söyledi zaten be kardeşim.
    Hem yalancı, hem numaracı.

• Alex Lincoln için çocukluk arkadaşım demişti,maçtan öncede bu götüntü vardı
     Lincoln neden kırmızı gördü ?

Ama Lincoln resmen dayak yerken alex hiç gözükmedi,aurelio vardı orada.
    buda ilginç geldi bana
  • Açıklama: Cassio de Souza Soares Lincoln

Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir.

Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur.

Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.

Saygılarımla

Cassio de Souza Soares Lincoln

yaw volkan dio ingilizce küfür etti bana yaw başta lincoln ingilizce biliomu ki sen bilesin yalancı köpek türk futbolunda bu şekilde karektersiz futbolcular olursa elbette bi yere gidemez türk futbolu...

• Lincoln yerinde olsam o kaleci bozuntusunu mahkemeye veririm umarım Fatih Terim bu tip şahsiyetlere o kutsal formayı bir daha vermez
  • Komik olmayın arkadaslar.10 yasındakı cocuk bile anne, kız kardes ing.ce kufur edio.Lincoln o kadar Avrupa'da oynamıs ing.ce bilmiyormus.Schale 04 de cıkardıgı olaylar yuzunden gelen adamı Milli takım kalecisine karşı savunuyorsunuzya helal olsun.Yaptığınız yorumlar komik gercekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

O kadar küfür etti bırakta 1 sarı yesin

Yanındamıydın ederken ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.