Yemişim Milli Takım kalecisiymiş.Önce insanlık öğrensin.Neyse inşallah Nisan'daki maçta gene kalede olurda görür bakalım o zaman ne oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Volkan adlı şahıs, İngilizce bilmiyor ki yahu.
@Turkzat Arkadaşıma katılıyorum. Lincoln zaten sabıkalı, Sneijder'i indirmişti hatırlayın. Sırf ceza almamak için karışmadı olaylara. Sabah, Lincoln "Ben İngilizce konuşamıyorum" demiş, hadi bunu açıkla Volkan efendi.
.
quote:
Orjinalden alıntı: Rudel
Yemişim Milli Takım kalecisiymiş.Önce insanlık öğrensin.Neyse inşallah Nisan'daki maçta gene kalede olurda görür bakalım o zaman ne oluyor.
Lincoln Volkan'dan daha mı iyi insan yani ? Milli takım'ın alacağı yenilgilerden Volkan mı sorumlu olcak ?
lincoln portekizce ve almanca lisanı biliyor volkan resmen çirkeflik yaptı görüntüleri tekrar izleyen görür volkan saldırınca lincoln bile şaşırdı kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: BarisOzcan
quote:
Lincoln Volkan'dan daha mı iyi insan yani ? Milli takım'ın alacağı yenilgilerden Volkan mı sorumlu olcak ?
sonunda çözmüşsün ülkesinde çocuklara yaptığı yardımlar ne kadar heberin var mı
90.dakikada yediği golu Hasmetmesi zordur biraz..
quote:
Orjinalden alıntı: Turkzat
90.dakikada yediği golu Hasmetmesi zordur biraz..
evet onun asıl sorunu buydu
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
quote:
Orjinalden alıntı: BarisOzcan
quote:
sonunda çözmüşsün ülkesinde çocuklara yaptığı yardımlar ne kadar heberin var mı
+1905
Madem lincoln küfür etmişmiş.. ki bu kesin değil... saldıran volkan niye küfür ediyo.. ağzından okunuyodu volkanı tutarlarken ettiği küfür... sonrada diz atıyo :D profesyonellikten uzak... zeki, işini bilen futbolcu kendini attırıcak bişi yapmaz .. yapıcaksa da çaktırmadan yapar..
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
Ya anlamadım adam kaçıyo zaten,,,
volkan profosyonel misin ? Lincoln Bjk maçında yok şimdi.... poffff... Helal olsun çabaladı...
soru cevabını buldu.
" lincoln, christinayı volkandan daha çok mutlu ediyor "
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme