Bence Lincoln Volkan'la dalga geçti, küfür etmedi... Bu da elenecek olmanın gerginliğiyle saldırdı... Kovaladı, bacak arasına tekme attı, attıktan sonra doyamadı yine üstüne yürüdü... Sonrada yaptığı şapşallığı anladı ve küfür olayını uydurdu...
Lincoln niye atıldı anlamadım ama Volkan'a sataştığı içindir herhalde...
tamda kendine geliyodu (oyun olarak)
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
yaww volkan yamana topu değiştirdi diyee sarı kart verdi
gökhanda atılan topu almadı eğildi ondan sarı gördü aynı olay
Top içerde duruyo, Gökhan topu almaya gidiyor, top içerde olmasına rağmen elin çocuğu hala top atıyor. Atmasın kardeşim, ordaki çocuk da Gslıdır, çocuk yazık topu alır almaz yedi kırmızıyı, Volkan Yaman gibi oyalanmadı, neyse bu saatten sonra ne kadar anlatsak boş zaten. Hala hakkımızla aldık diyebiliyorsanız ne mutlu size.
Topu gökhan kendii at demiş. canlı yayında söyledi...yeterli mi bu cevap?
volkanın lincoln e yaptığı haereketi ben hiç yakıştırmadım yazıklar olsun o volkanın ayağını yerden kesemediler orda lincoln orda volkana küfür etmedi belli volkan daha TÜRKÇE bilmiyo ingilizceyi nerden bilecek? volkan belki lincoln sana orda küfür etmedi ama maçdan sonraki roportajında iddaa etiğin sana edilen küfürlerin aynısını bizler ediyoruz ayrıca gerçek hayatta karşıma çıksın falan etsin görüşelim diyosun ahh bu yazımı görsende keşke karşılaşsak senle bunun daha ali samiyeni var bekliyoruz seni....
yalnız lincoln... kufur etmis olsun olmasın... volkan'nın yaptıgı cok ayıp... ilk tekmesi neysede lincoln yerderken bir tekme savurdu... reklam panolarına geldi... bu kadar karaktersizlik olmaz o 2. tekmesi adama gelse.... kaburgasını kırarsın... volkanda bu sezonu mac falan goremezdi hayatında... gene almalı en az 5 mac ceza... kendi yaptıgı adam oldurmeye tesebbuss... yerdeki oyuncusu tekmeliyo... en cokda milli takım kalesini koruyan volkana bunları yakıstıramadım...
küfür olayına gelince... birisine bana kufur etti diyince... kesin diye bisey yok... iftira atmak cok kolay bu ulkede
Lincoln'den Volkan'a cevap !..
Fenerbahçeli Volkan, Galatasaray'ın 2. golünden sonra tartıştığı Lincoln'ün kendisine ana avrat küfrettiğini öne sürmüştü. Lig TV'nin deneyimli ismi Oğuz Tongsir, Volkan'ın bu iddiaları konusunda Lincoln'ü yayına almak istedi ancak sarı kırmızılı yönetim Brezilyalı yıldıza konuşma yasağı getirmişti. Ancak Lincoln Tongsir aracılığıyla kamuoyunabir açıklama gönderdi. Lincoln Volkan'a kesinlikle küfretmediğini söyleyerek takım arkadaşı Barış'ı şahit gösterdi.
(Ligtv.com.tr)
Lincoln kesinlikle küfretmiş olamaz. Zaten Volkan gibi biri son dakika da yediği golü hazmedemedi. Bi bahane bulup lincoln e saldırdı.
Kro işte ne yaparsın.
Lincoln bence sırf hakemin galeyana gelmesinden yedi kartı. Hakem demiştir: "Volkana bişi yapmışki kızmış bu kadar". Lincoln'ü en son gördüğümde elini uzatmıştı volkana... Adam saldırdı sonra, hazmedemedi heralde. Ya zaten lincoln portekizce küfredebilir. almanca küfredebilir. ingilizce küfredebilir... Volkan'ın dil bilmediğini sanıyordum. Hadi bilsede az biliyordur. Hemen yanında Anadili gibi Almanca bilen Önder, Portekizce İngilizce İspanyolca bilen Wederson, Aurello Lincoln'e saldırmıyoda. Neden VOLKAN beyler saldırıyor. At hırsız volkan iş başında.
ya zati volkan daha topa vurmasını yeni yeni öğreniyo kaç kere geri pas topu içeri aldı lincoln sana niçin küfür etsin
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
91. dakikada yediği gol etkisi ne sandınız hayal gördü normal
ama unuttuğu bişey var volkanın yaşı kadar türkiye kupası alamadı fb
Volkan o kadar yaşlı mı yahu?
Volkan'la dalga geçti Volkan da buna saldırdı. Sonra da küfür bahanesini uydurdu... Forumdaki çoluk çocuk da size etse siz saldırmaz mısınız geyiğine vurdu işi...
allah biraz önce okudum volkan bana ingilizce küfür etti demiş volkan daha türkçeyi doğru anlamıyo ingilizceyi nasıl anladı ayrıca lincoln ingilizce değil almanca biliyo nekadar yalancı bu volkan ey allahım
quote:
Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs
allah biraz önce okudum volkan bana ingilizce küfür etti demiş volkan daha türkçeyi doğru anlamıyo ingilizceyi nasıl anladı ayrıca lincoln ingilizce değil almanca biliyo nekadar yalancı bu volkan ey allahım
harbiden ya ne ingilizcesi lincoln latince ve almanca biliyor
volkan için şimdi gerçek fenerli diyolar işler iyi gidiyo ama kötü giderken kendi taraftarlarından küfür yerken kimseye diz atmıyodu bu adamlar diz atmak için para almıyolar
Hadi Lincoln etti diyelim. Volkan etmedi mi? Dudaklarını okuyan anlar Lincoln'e neler sıraladığını... S** başlayan bir sürü cümle kurdu bay edepli...
Lincoln neden gs'de oynadığını kanıtladı...Önce küfredip gol yemiş adamı tahrik et sonra topuklayıp kaç. Normalde bu tarz haraketleri desteklemem ama açıkcası hoşuma gitti kutluyorum Volkan'ı
yanlız allahtan hasan şaş oynamadı yoksa varya fena bir kavga çıkardı bu maçta kesin diyorum yaa Hasan şaş volkanın tekmesini görse çılgına döner hasanda aralardan döner tekme koyardı
quote:
Orjinalden alıntı: Yearning
Lincoln neden gs'de oynadığını kanıtladı...Önce küfredip gol yemiş adamı tahrik et sonra topuklayıp kaç. Normalde bu tarz haraketleri desteklemem ama açıkcası hoşuma gitti kutluyorum Volkan'ı
Ne zmndan beri ağız okumaya başladın tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: Yearning Normalde bu tarz haraketleri desteklemem ama açıkcası hoşuma gitti kutluyorum Volkan'ı
'Normalde cinayeti desteklemem ama geçenki adamın öldürülüşü hoşuma gitti' tarzında garip bir paradoks. Birinci cümleyle öne atılmak istenen iyiniyet ikinci cümlenin abesliğine kurban gidiyor ve buradan kişiliğe dair küçük doneler ortaya çıkıyor. Sanırım anormal bir zamanına denk geldi arkadaşın. Malumunuz normalde desteklemez bu hareketleri arkadaşımız. Allah iyi etsin ne diyelim.
volkan ne zaman portekizce ögrendide lincolnun küfür ettigini ima ediyor golü yiyince adam deli gibi çıldırdı lincolun sevincini kursagında bıraktı