Şimdi Ara

Lindt Lindor 200gr [ 79.90TL ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macro’da mevcut. Kalitesini anlatmaya gerek yok.

Lindt Lindor 200gr [ 79.90TL ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 31 Ağustos 2023; 12:10:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• fiyat çok mu iyi hocam? daha önce hıc almadım bu markadan

• Güzel çikolota güzl fiyat. tavsiye ederim

skt ye bakılmalı

• 2 gece once gece çikolatalarda 1+1 varken bu da dahildi sepettede düşüyordu almadık

• Bikac ay önce migrostan alıp yedim ama eski lezzeti yok. Türkiye ye Özel üretim mıdır nedir, bı ülkede herşey mi b.ka sarar arkadaş, sariyo işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'da vasat marka lindt, çok daha iyi markalar var,fiyatlar yüksek değil.

• çoğunluğu sıcaktan erimiş birbirini ezmiş durumda. migros ankamall'dan alacak olanların bilgisine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Splenda 150tablet 6.95 (A101)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz aylarında satılmayan çikolata stoklarını eritmek için yapıyorlar indirimi malesef. Son kullanım tarihi yaklaşmış ve sıcaktan erimiş olabilirler. İnsanlar şekerden uzak durmaya çalışıyor artık.

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    Ne var mesela. 3 ayda bir almanyaya gider gelirim. Yeşillendirirsen ona göre deneyelim.

Bu arada fiyat iyimi diye soranlar için normal fiyatı 180 tl felan. Bu çikolatayı ilk kez deneyecekler ısırmadan damakta bekleterek tüketsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tadı enfes geçen seferki 1+1 de yine aldım. Ama bereketsiz meret hızlı bitiyor içindeki krema dolgusundan ötürü. Sıcaklarda çabuk eriyor bi de. Tablet çikolatalarım taş gibi dururken bunlar kendinden geçmiş dolapta

Avrupada başka çeşitleri de var ama fiyatları bi tık fazla gelmişti bana. Migros fiyatı gayet iyi

Evde bir kutu var, alsam mı acaba diye bakıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Lindt Türkiye 'ye özel üretim falan yok, o kazığı siyasal islamcı Ülker Godiva ile atıyor, avrupa'da ayrı burda ise made in Cevizlibağ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 alana 1 bedava ile almıştım. tadı çok güzel fakat sıcak havada eriyor. yemesi biraz meşakkatli ve baya sıvı bir çikolata oluyor o yüzden.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

hocam ben geçen migrosdan ithal oreo aldım birisi frambuazlı birisi karamelli. birisi çek birisi ispanya menşeili hem cins bir tadı vardı hem bisküvi ve beyaz krema kısımlarının tr den üretilmeden önce gelen ithaller gibi gelmedi tadı bi yavanlaşmış, yani bedava aldığım halde ağzımın tadının bozulmasına üzüldüm. geçen bi yerde 700gr ithal nutella 350tl idi onu da deneyecektim vazgeçtim. torku banada ya da sarelle yeter. artık yabancı mallarda da aynı kalite yok. neticede kapitalizmin dini dili ırkı olmuyor.

• crashris kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşlanıyorsunuz eski tat duyunuz kalmıyor kabullenin bunu, kaldı ki sigara içiyorsanız tat duyunuz ve sigara arasında seçim yapacaksınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    adam ne sigaradan ne yaştan bahsetmiş

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Zeka denen şeye sahibim o yetiyor.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onlar yom bizde, bazı tatlar aynı ürünlerden ustaca çalıyor herkes mesela bu sene eski karpuzlar gibi karpuz buldum yedim rahatladım örneğin

• @vjdrsjejv ee sigarası yokmuş, nasıl zeka o ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar da zaman geçti 2006 üyesi olduğuna bakmadınız mı hala.
    2006'da üye olması yaşlanıyorsunuz sözünü söylemem için yeterli, 30'dan sonra da kulak eskisi gibi duymuyor, öncesi de mümkün.
    Ayrıca sigara içiyorsanız yazdım içiyorsunuz yazmadım aradaki farkı biliyorsunuz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 2 Eylül 2023; 11:38:51 >
  • Macro'da satılan Tony'sler de mi TR üretimi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.