Şimdi Ara

Linea 1.3 Dizel mi? 1.4 Benzin+LPG mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce sizlere linea mı? clio mu? sorumda linea tavsiye ettiniz şimdide sizlere son sorumu soruyorum.

Yakıtta, çekiş gücünde ve servis bakımlarında hangisi iyi?

Artıları eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenandag -- 21 Aralık 2012; 13:35:35 >

• ben tjet alırdım. ama lpg'siz.
  • 1,4 77 HP 8valflik motor o kasaya yetersiz kalıyor.

Dizeli torkunda etkisiyle yeterli çekiş seviyesi sunuyor.

Ben olsam dizeli tercih ederdim..
  • Bence dizel..
  • Benzinli 77 hp motor anca palio ya yetiyor. Linea da tam bir facia olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenandag

Merhaba arkadaşlar

daha önce sizlere linea mı? clio mu? sorumda linea tavsiye ettiniz şimdide sizlere son sorumu soruyorum.

Yakıtta, çekiş gücünde ve servis bakımlarında hangisi iyi?

Artıları eksileri nelerdir?

ben acıkcası palio 1.2 yi ve albea 1.4 ü biliyorum ordan yola cıkarak fiat ın benzinli motorlarını pek beğenmediğimi güçsüz kaldıklarını söyleyebilirim diğer markalara göre

ayrıca bu devirde dizel varken lpg ile uğrasmaya değmez diye düşünüyorum

yakıt tüketimi olarak 1.3 multijet motor gayet basarılı

• Dizel+sıkılırsanız yazılım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 21 Aralık 2012; 22:07:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 Atmosferik benzinli araçta performans namına bir cacık olmaz. Bahsettiğim performans kullanırken zevk vermesi değil şehirler arası yolda, rampada sizi zor duruma bırakıp bırakmamasıdır. 1.3 multijette uçak motoru olmasada sağlamlığı, düşük kullanım giderleri bakımından mükemmel bir motordur. İstanbulda 500 bin km leri görebilen sağlam bir motordur. Ayrıca 1.3 multijet alt devirlerde cansız olsada devrini aldığında 1.6 atmosferik araç gibi gitmektedir. Alt vergi diliminde olmasıda cabası.
  • kesinlikle dizel bizdede 1.3 linea var
  • Bizim forumdaki profosörler cruzedaki 1,6 124 beygir gücündeki motoru bile beğenmiyorlar. BU C sınıfı olduğu iddia edilen lineada 1.4 77 HP motor var. Hangi markanın C sınıfı aracında bu kadar güçsüz motor var!!!! C sınıfı araç ve 1.4 77 HP. Allah akıl fikir versin.
  • dizel seçeneği varsa dierğini sormak bile saçma
  • Tşk arkadaşlar

İnş. Linea 1.3 Dizel alacağım aldıktan sonraki görüşlerimi başyaşacağım.
  • Dizel
  • kesinlikle 1.3 multijet
  • dizel almanız menfaatinize olur.hayırlı olsun şimdiden.
  • 1.4 tjet 120 beygir olanı uçuyor, ama lpg uyumlu değil galiba.
  • Ikisi arasinda 1.3 multijet iyidir gucu az gelirse chip modifiyesi yaptirarak araci asil performansinda kullanabilirsiniz ancak garanti disinda kalir. Buteniz uygunsa 1.6 multijet en mantiklisi tabiki dunyanin en pahali benzininin oldugu bu ulkede.
  • sıfır alacaksanız accent blue derim. Butcenız azsa yeni sandero dizel derim. 2. elde ise 1.4 Tjet benzinli linea derim. 1.3 multijet klima acıkken 8 litreyi geçiyor sehir içinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.