Şimdi Ara

Linea 2009 1.6 MJet 9 bin km fiyat nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yıldır pek niyetli olmadan araba bakıyorum. Takdir-i İlahi; 9 bine ulaşmamış (8700), 1.6 Mjet motor, active plus ve stil paket ilaveli kristal mavi renginde, çok temiz, sıfır kokusu üzerinde, tanışıktan, 2009 model Linea araba denk geldi. Kapalı garajda üstü yarı örtülü muhafaza ediliyor. Hasar olarak; garaj çıkışı çarpmadan arka far çatlak, altında da; tamponda hafif sıyrıklar var.

Arabanın temiz kullanıldığına dair sağlam referanslarım var. 10bin bakımı yapılmamış.

Fiyat; 30.500 tl

Ne dersiniz. Fiat Linea1.6 Mjet ve fiyatı nasıl? Acil cevaplar rica ediyorum.

• Lütfen yardım.
  • fiayatı iyi araba 2009 ise dynamictir 2009 1,6 active plus yok dynamic daha iyi donanıma sahip
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Arabayı 30 bin TL'ye aldık. Kime sorsam "bunu ikinci el değil sıfır diye alıyorsun dediler. Hem arabayı hem sahibini çok iyi tanıyoruz. Biraz tuzlu olsa da araç gerçekten temiz.

Dediğiniz gibi ruhsatta dinamic yazıyor. Şimdiki dinamikler çok daha donanımlı vallahi.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum herkese. Allah arayan arkadaşlara da temiz araba nasip etsin inşaallah...
  • Kazayla fazladan gönderildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfabirecik -- 3 Nisan 2011; 20:40:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.