Şimdi Ara

linea dualogic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,linea dualogic 1.3 multijet 2.el bir araç almayı düşünüyorum acaba bu aracın fiyat aralığı ederi nedir bir kaç araca baktım 100.000 km de 3-4 parça boyalı bir araç için 30000 tl istiyorlar bu fiyat normal mi sizce araç 2010 model di.

• Eğer Full donanım paketiyse fiyatı normal gibi, ama Emotion Plus değilse fiyatı biraz fazla.
  • Teşekkür ederim peki araba nasıl bakımları olsun dayanikliliğı iyi mi yoksa sorunlu mu.galeriden almayı düşünüyorum nasıl değerlendirmeliyim aracı sadece expertize götürmem yeterli midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 motor daha güçlü . 1.3 de az yakar ancak otomatik olduğundan sıkıntı yaşayabilirsin. dualogic i iyi arastir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alacağım 1.3 multijet 1.6 dualogic hiç görmedim. Sıkıntı olarak yokuşlarda biraz zorlandığını söylüyorlar fakat aşırı bir zorlanma var mı sürüşü bariz bir şekilde zorlaştıran.

• Aynı araç benim bir arkadaşımda var 1.3 multijet bikaç kere kullanma fırsatım olmuştu.

1.5 sene önce 2010 model orta donanım 85 binde 26.500 e almışlardı. Şanzumanı çok kötü özellikle rampa çıkarken 2 ye çok erken atıyor araç bayılıyor. Rampalarda manuel kullanırdı arkadaşım. Yakıtıda biraz fazlaydı manuellerden ama genel olarak sorunsuz bir araçtır.
  • Onun yerine Fiat Bravo araştırırdım 32-33'e temiz bir tane.
  • Dualogic almayın bence.sorun çıkarabilir ne de olsa yarı otomatik.yokuşlarda geri kayma, debriyaj balatası ısınması balatanın çabuk bitmesi, vites geçişlerindeki sarsıntı vs. Bulunduğunuz yer düzlük ise sorun yok fakat yokuşlu yollar varsa sıkıntı çıkartır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.