Şimdi Ara

Linea mı alınır Yoksa PEUGEOT 207 1.6 HDİ PREMİUM OUTDOOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Bu iki araç arasında hangisi daha ekonomik-kullanışlı yakıt tasaruflu ve masrafsız bilgiler için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobiltukunu

Arkdaşlar Bu iki araç arasında hangisi daha ekonomik-kullanışlı yakıt tasaruflu ve masrafsız bilgiler için teşekkürler.

207 , 1.3 mjet linea ya göre daha ekonomiktir ...
  • tercihim 207 den yana olurdu. daha ekonomik olmakla birlikte daha kullanılabilir bir araç olduğunu düşünüyorum
  • peki bu 207 ler için sorunlu diyenler var öyle birşey olabilir mi alacak olduğumda en fazla kaç bin km yapmış olmalı.benimde ilk aracım olucak bu 207 benimde çok hoşuma gidiyor görünüşü vs.
  • Ben 207 sahibiyim aracim 1.4 hdi

Suan 189.000 civarinda kilometresi var ve aldigimdan beri motor lambasi dahi yakmadi (nazar deymesin) arac tam tasarruf araci uzun yolda 100 km de 3.1 litre yaktigim olmustur fotolari mevcut

Siz 1.6 dizel dusunuyorsunuz o motor da cok saglamdir psa motorudur ford volvo gibi araclar bu motoru kullaniyorlar.

Elektronik acidan da cok saglamdir hic problem yasayanini gormedim 207tr sitesi var oradan daha detayli bilgi de edinebilirsiniz

2007 ve 2006 model araclarda on gogus kisminda guneste kalmadan dolayi kabarma yasaniyor can sikici bir sorun ama outdoor larda var mi boyle bir problem bilmiyorum benim aracim 2008 model ve bu sorun cozulmus 2008 den itibaren hicbir aracta bulamazsiniz bu sorunu

Butun bunlar disinda linea da guzel arabadir sorunsuzdur 1.3 multijet te guzel motordur sekil semal olarak ben 207 derim ama sedan dusunurseniz temiz bir linea da gayet gecerli bir karardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklamalarınız için teşekkür ederim.Ben zaten hafta sonları binicem 2 haftada ortalama 200 km yol yapabilirim.Bunun için yakıt ve donanım için bilgi istemiştim.En yakın zamanda alırsam inş buradan fotoları bilgileri paylaşacağım.
  • ben tercihimi full paketli bir linea dan yana kullanırdım.1.3 de iyidir 1.6 da iyidir.multijet zaten başlı başına iyidir.
    ikinci eldede lineanın güçlü ikinci elini düşününce ben olsam linea alırdım.
    veya bütçeye göre accent blue da olabilir.onların mazotlulularıda baya iyi.zaten yapacağınız km az.benzinlide düşünebilirsiniz.illaki dizel olacaksa blue veya linea bakardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerek servis gerek 2.el icin Linea tercih etmek daha iyi olur,

Cok yol yapicaksaniz tabii ki 207.

• hyundai almak istiyordum ama kaza durumlarına sonucunun iç açıcı olmadığını gördüm linea aracıda dediğiniz gibi aslında satmak istediğimde rahat satabilirim.bu 207 sw aracı fazla göremiyorum.Şekil ihtibari ile bu aracı istiyordum.Linea hem bagaj olarak hem yakıt olarak tercihim.Şuanda araştırma çalışmasındayım.Birde değim gibi kendime ait ilk arabam ilk heyecanım olacak
  • Kaza durumlarında hyundai için "iç açıcı" değil diyorsanız linea'yı da eleyin. güvenli bir araç değildir.
  • Fiat lineanın hangi motorunu almak gerek dizel olarak.Birde kaç bin km yapabilirim sorunsuz olarak
  • Hocam ilk arabaniz olucaksa kesin Linea, parca sorunu yok,

Allah korusun carpar veya surterseniz arabaniz serviste yatmaz.

• dediğiniz doğru ama en azından birazdaha kasası hyundai ye nazaran kalın.
  • yani ilk arabam dediğim ailemle birlikte kullanıyordum.Şimdi kendime ait ilk arabam olucak.
  • Linea 1.6 mjet zamanında çok defa korsan lineaya bindim 1.3 test ettim bence fiyatının hakkını veren araç

• peki yakıt tüketimi olarak hangisi daha ekonomik 1.3 mü 1.6 mı?
  • Hep bir yüklenme Peugeot'ya yok sorunluymuş falan filan. Bakımlı olduktan sonra araç hiçbir sıkıntı olmaz.
  • kullanıcıdan kullanıcaya farkedebilir.Ama bu seri fazla tutmamasının sebebi ne olabilir acaba aksine çok güzel bir tasarımı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobiltukunu

peki yakıt tüketimi olarak hangisi daha ekonomik 1.3 mü 1.6 mı?

Uzun yolda 1.6, s.ici 1.3.

1.6 motorun performansi cok iyidir, 120-150, 140-180 ara hizlanmalari basarili gerceklestiriyor.

Sol seridi birakmadan gidebilirsiniz.

• o zaman 1.6 mantıklı 2 haftada bir hafta sonları çerkezköy'e gidip gelicem gidiş geliş 200 km.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.