Şimdi Ara

Lineage 2 off server kurulumu video ve editler ( Türkçe ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurduğum server ı nasıl acacağını zaten gösteriyorum Modem ayarlarından modem ini kendine yollaman gerekiyor önce bilgisayarına bir iç ip veriyorsun 10.0.0.6 gibi modem in dmz ayarlarındandı sanırsam oradan da modem i 10.0.0.6 ya yönlendiriyorsun ( evde kuracaksan ) No ip yi hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum. Benim gösterdiğim evde açmak için ayarlanmış ayarlar zaten dışarıdan biri girecek ise 127.0.0.1 olan dış ip leri kendi ip ne cevirmen gerekiyor bunadawww.whatismyip.com dan bakabilirsin.

server interlude ise onun içinde bir yama vardır ben kendim ismini update diye değiştirdim eksikleri oradan uupdate yapıyorum. Herkes herseyi tam vermiyor yani, birileri birşeyleri paylaşıyor buranın değişmesi lazım diyor bende onları update e ekliyorum oradan yükleyip değiştirmiş oluyorum. ilk post a kullandığım sql dosyalarını koydum oradan indirebilirsiniz.

• ilk post ? vidoları kast ediyorsan hepsini in dirdim senden sadece sendeki update.sql dosyasını nasıl yaptını anlatırsan sevinirim .
    İlk Post ekledim dedğinin başka bir şeymi yoksa videolar mı tşk.
  • Sql dosyaları
    http:/****.com/files/183192718/sql_dosyalari.rar

ek yaptım yukarıdakinlere yani oradan indirebilirdin.
  • fatih 2003 x64 enterprise linkini yazarsan sevinirim xp 64 beş para etmez bu ara yardım ların için çok tşk ederim...
  • slm üstad.
    windows 2003 x64 kurdum erseyi tamam tek sorun Harici usb girişli HDD var onu takıyorum ama malesef systeam onu görmüyor bu 2003 ten mi kaynaklanıyor ne yapmam lazım harici hdd görmek için bütün bilgiler onda bu konuda bana yazarsan sevinirim tşk ^^
  • slm üstad.
    windows 2003 x64 kurdum erseyi tamam tek sorun Harici usb girişli HDD var onu takıyorum ama malesef systeam onu görmüyor bu 2003 ten mi kaynaklanıyor ne yapmam lazım harici hdd görmek için bütün bilgiler onda bu konuda bana yazarsan sevinirim tşk ^^
  • oke üstad sorunu çözdüm 2003 ten kaynaklanan bişi sandım o sebeplen sordum megersem usb hdd harf alamadığından ken dini gizliyormuş.
    ----------
    mütiş sorularla yine gelecem üstad ^^
  • Fatih Abi Pm İne Bakarsan Sewnirim :)
  • slm fatih win 2003 x64 de windows sql 2005 kurulumu neden hata veriyor bunu anlamadım windows xp x64 normal kuruldu ama 2003 de sorun yaptı neyi yanlış yapıyorum acaba ? kolay gelsin
  • Bende bir sorun olmuyor. server2003 2cd ve birde arkasından sp2 yi kuruyorum. sorun çıkmadan kuruluyor
  • Fatih senin syteam mi cliende uyguladğım zaman hata veriyor oysa sadece 127.0.0.1 bu adresi editliyorum l2.ini dosyasına ama cliend oyuna girekene hata veriyor açmıyor hata şu -----

2009.1.22 13:01:22
    CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 3003 MHz with 4094MB RAM
    Video : No Video

Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card.

---------------------------

neden olabilir acaba... tşk
  • sorun dxdiag da orada yazıyor zaten aşağıda verdiğim yerden aktif edeceksin.

xp ile nasıl girilir bilmiyorum ama server 2003 de
    start->run dxdiag yaz
    sol altta run 64bit dxdiag a bas
    display bölününden directdraw acceleration u enable yap
    sonra masa üstüne sağ tıkla
    properties->settings->advanced sekmesinden
    troubleshoot dan bar ı full e getir.
    sonra bilgisayarım a sağ tıkla properties advanced sekmesinden
    data execution prevention a tikla
    turn on dep for essential i seç ok de ok de

bu işlemlerden sonra server ı açtıktan sonra lineage e girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1978 -- 23 Ocak 2009; 2:01:50 >
  • Fatih 2003 server x64 syteam kulanıyorum. tek kelime süpersin.

Dandik bi server buldum onu çalıştırmayı sayen de başardım cliend sorunum vardı onuda syaende hal ettim .
    geriye komik bir sorun kaldı serverime giremiyorum sebeb sence ney ? ben sölim acountum yok :D
    galiba bulduğum server acount regsiterli şimdi ben ken dime serverin içinden nerden acount açabilirim ?
    bi bunu sölersen bi servere yanlışlıkla girersem . ozaman yukarıda yazdığın yazı gerçekleşçek :)
    beni, başına bela alacan :D şaka bi kenara 2 hafta dır kafa patlatıyorum ama gayret edinece oluyormuş eline salık Fatih kolay gelsin .......
  • x_self.sql dosyasi zaten sana bir acc aliyor arkadaşım ve bunu admin char yapıyor
    kullanıcı adın:root
    şifren:root
    -------------------------------------------------------------------------
    Burası sana account alır.

INSERT INTO lin2db.dbo.user_account(account, pay_stat)
    VALUES ('root', 1);
    INSERT INTO lin2db.dbo.user_auth(account,password,quiz1,quiz2,answer1,answer2)
    VALUES ('root', CONVERT(binary, 0xb1be70e9a83f19192cb593935ec4e2e2), '', '', CONVERT(binary, ''), CONVERT(binary, ''));
    --------------------------------------------------------------------------
    Burasıda account u builder 1 yetkisine sahip kılar

INSERT INTO lin2world.dbo.builder_account(account_name, account_id, default_builder)
    VALUES ('root', 1, 1);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1978 -- 23 Ocak 2009; 19:19:17 >
  • fatih inan süper anlatmışsın ama yinede sormam gereken bişi var yeni bir aqount açıcam diyelim dosyaların içinde peki ben kullanıcı adımı ve şifremi tam olarak nereye eklemem gerekiyor onu kulana bilmem için.

buraya yazmış olduğun bu bilgilerin neresine şifre yazıldını gösterirsern sevinirim .

INSERT INTO lin2db.dbo.server (id, name, ip, inner_ip, ageLimit, pk_flag, kind, port)
    VALUES (1, 'Lineage2', '127.0.0.1', '127.0.0.1', 0, 0, 0, 7777);

GO

VALUES ('root', 1);

VALUES ('root', CONVERT(binary, 0xb1be70e9a83f19192cb593935ec4e2e2), '', '', CONVERT(binary, ''), CONVERT(binary, ''));

INSERT INTO lin2world.dbo.builder_account(account_name, account_id, default_builder)
    VALUES ('root', 1, 1);
    GO

tşk fatih

• 2 ci sorum root la oyuna girdin zaman hiç bir yaratıa vuramıyorsun hide mode diyor root charı hiç bir admin komutunu yemiyor bunuda nasıl hal ederim ve üstekinin de cevabı önemli fatih.
  • Yeni bir şifreyi yaratmak senin için zor olacak. Bunu lineage in hazir web siteleri var bunları kurcalayıp bulman gerek. kendine ufak bir site yapıp oradan alabilirsin. bir program vardı adını unuttum o yeni kullanıcı ve bu kullanıcıyı builder yapıyordu postpacific ten bulabilirsin.
    şifrenin root a eşit olduğu yer 0xb1be70e9a83f19192cb593935ec4e2e2 dir.

ben sana yeni bir acc nasıl mssql den alınacağını göstereyim.
    x_self.sql i database e işlediğini farzedersek 1 numaralı kullanıcı root root olur. Bizim 2 numaralı kullanıcı yapmamız gerekir bunuda beoks root yapalım.

VALUES ('beoks', 1);
    VALUES ('beoks', CONVERT(binary, 0xb1be70e9a83f19192cb593935ec4e2e2), '', '', CONVERT(binary, ''), CONVERT(binary, ''));

Aşağıdaki satırı yazmassan player olursun yazarsan builder 1
    VALUES ('beoks', 2, 1);

java server komutları ile off server komutları farklıdır. Görünmez olduğun için hiçbirşeye vuramıyorsun bunu kapatman gerek.

görünmezliğini kapatıp açmak için aşağıdaki komutları kullanabilirsin. Daha çok komut için yine araştırma yapacaksın
    //hide on
    //hide off
    gibi komutlar kullanmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1978 -- 24 Ocak 2009; 15:12:34 >

• Hazır olarak vermiyorum kodları, zaten ne geliyorsa başımıza hazıra konmaktan geliyor. Hiç araştırma yapılmıyor.
  • fatih usta idolümsün valla sendeki bilgilerin binde biri bende olsa süper olur
  • Fatih serveri iç ağdan dış internete açmak için 127.0.0.1 olan ipleri esas iplere cevirmek yetiyormu modemden herangi bir ayar yapmamız gerekiyormu yoksa ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.