Şimdi Ara

Lineage 2 off server kurulumu video ve editler ( Türkçe ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben serveri kurdumda nasil girecem bilmiyorum yardim pls dosyalarını nereye kopyalıyacaz
  • bu java server ile of server arasında ne fark var java kolay diye kötümü yada hile dahamı kolay yapılıyor off server zor diye dahamı güzel yada dahamı zor hille yapılıyor gibi 2 sinin arasındanki farklar nelerdir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

bu java server ile of server arasında ne fark var java kolay diye kötümü yada hile dahamı kolay yapılıyor off server zor diye dahamı güzel yada dahamı zor hille yapılıyor gibi 2 sinin arasındanki farklar nelerdir acaba

java kolay ama yavaş çalışır tüm güncellemeleri takip etmeye çalışır her ne kadar orjinal gibi olsada orjinalin kopyasıdır sonuçta ve java ile yazılmıştır.
    off interlude dan öteye gitmez daha stabildir ancak eklenti yapmak zordur hatta bazen imkansızdır ve cpp ile yazılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesahmet

Aferin lem kel olmuş şimdi :D Benimde gözüme girdin :D İzmirde bunun şerefine sana bir bira ısmarlarım artık :D

1 birayı i,zmirde kulagına döker o adam sen bende 1 ( kasa ) yap şunu .)
  • video linkleri kırık yenileyebilirmiyiz? teşekkürler
  • arkadaş neredeyse 2 senelik konuyu hortlatmışsınız :D ne linki arıyorsunuz ki :D
  • yapcak bisi internet var huzur var .) linki halledicez rahat olun yavas yavas once konu sonra link cok macro ekonomiye gerek yok link konu konu link .)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.