Şimdi Ara

Lineage 2 off server kurulumu video ve editler ( Türkçe ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam paylaşım yapmışsınız elinize sağlık ama çok eksikler var şimdide sunucuyu kurduk client bulamıyoruz interlude client indirdim file edit programı ile inisini açmaya çalışıyorum sadece bir L harfi çıkıyor ve ini editlenmiyor sizin verdiğiniz system klasöründeki ini açılıyor ve editleniyor program ile fakat sizin sistem dosyasını uyguladığım zaman ise oyun açılıyor gameguard hatası yazıyor ekran da id yazılan kısmın önünde çıkıyor id yazılmasına izin vermiyor tamam diyorum oyun dan atıyor değerlendirmenizi bekliyorum tşkler ... birde mümkünse sorunsuz client link :)
  • Orjinal lineage oyunundaki .ini dosyasını zaten değiştiremessin benim verdiğim system i kullan.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1- Oyunu sil
    2- Oyunun klasörünü sil
    3- Makinana restart at
    4- Oyunu kur
    5- Videodaki gibi system ve SysTextures klasörünü oyunun içine yapıştır.
    6- File edit programı ile ip adresini değiştir.
  • hocam yasaksa msn vermek şimdiden herkesten özür dilerim ama ufak sorumlarım bitene kadar sizden yardım almak istiyorum msn mi eklerseniz çok memnun olurum admin@koray.ayhan şimdiden tşkler ...
  • İlk post a
    server dosyalari ( geodata+html+script dosyalarını kendiniz bulmanız gerekir. Dosya boyutu çok buyuduğundan ve kendi çalışmaları olduğundan bunları koymuyorum. )
    diye bir link ekledim buradaki dosyalar, kurulumda kullandığım dosyalar ile aynıdır.

Güle Güle kullanın.......
  • indirdim ama video da scripte giriyorsun va bir sürü txt dosyası var ve orda duzenleme yapıyorsun ama bizim indirdigimiz dosyada scriptin içinde bişey yok varda sendekiler gibi dosya yok o txt dosyalarını nsıl temin edecegiz...yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekur ederim
  • hocam dediklerinizi yapotım fakat halen aynı hatayı alıyorum gamegurad hatası kısaca client hatası halen devam ediyor interlude live ve interlude clientlerinin ikisinde de aynı hatayı alıyorum client link pls
  • hocam birde bu lineage2 updater var diğer l2 ingiliz private serverlerinin çoğun da var bu nedir ? bir bilginiz varmı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Specialturk
    indirdim ama video da scripte giriyorsun va bir sürü txt dosyası var ve orda duzenleme yapıyorsun ama bizim indirdigimiz dosyada scriptin içinde bişey yok varda sendekiler gibi dosya yok o txt dosyalarını nsıl temin edecegiz...yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekur ederim

http://www.postpacific.com
    buradan interlude script, interlude geodata yazıp onları bulabilir eksik dosyaları bulabilirsin, birileri upload etmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: sabotesss
    hocam birde bu lineage2 updater var diğer l2 ingiliz private serverlerinin çoğun da var bu nedir ? bir bilginiz varmı .

Önce bir server ı kurmayı, düzgün çalıştırmayı öğrenmeni, sonrada diğer şeyleri öğrenmeni tavsiye ederim.

Sorunun cevabına gelelim.
    Kısaca anlatıyorum. Bunu yapan bir program var ( Updater denliyor ) sen bu program ı kullanarak update edeceğin dosyaların link ini veriyorsun, updater programıda orada güncellenenleri çekebiliyor.

http://www.postpacific.com/showthread.php?t=11663&highlight=updater
    biraz kurcalayıp mantığını anlıyabilirsin.

• kardes burdaki konuları görmek için belli bi mesaj mı atmak lazım

http://www.postpacific.com/forumdisplay.php?f=65

burdaki konuları göstermiyorlar yoksa premium uyelik felan mı istiyor
  • üye olman yeterli
  • üye oldum zaten üyeligin varsa giriş yap bak herhalde belli mesaj istiyor göremiyorsun kaç tane konu oldugunu göruyorsun ama tıklayınca göstermiyor
  • Şimdi Ben c5 veya interlude için dosyaları nerden bulabilirim sende varsa bana upload edermisin ??
  • bakın fatih bey belki sorularım la sizi rahatsız ediyorum ama server kurulumları ve buna benzer sistemlerle ilgili gerekli bilgiye sahibim benim tek sıkıntım
    gerekli dosyaları bulamamakta elim de birçok online oyun var ve sorunsuz şekilde hepsi çalımak ben de zamanı gelince bunların paylaşımlarını yapıcam

arkadaşımızın dediği gibi verdiğiniz sitede ben de bazı paylaşımları göremedim neyse bu sorun değil . Server dosyalarını hatta şöyle desem daha doğru olur önemli exe leri paylaşmışsınız öncelikle bunun için de tşkler .. ama bunlar arasın da server in exe si hata veriyor '' bu bir win32 uygulaması değil''

bunun dışın da diğerleri sorunsuz ca çalışıyor . Client sıkıntıma gelin ce l2 interlude bir private server buldum ve patch in de sizin verdiğiniz gibi system vardı onu uyguladığım zaman clientte düzeldi. Şimdi işin kısası tek sorunum server de cevabınızı bekliyorum şimdiden tekrar tşkler ..

• BEOKS
    arkadaşım senin sıkıntının cevabını biliyorum adresinimi eklersen yardımcı olurum o sorun farklı bir oyun da ben de de vardı ordan biliyorum burda paylaşırım ama her ip de farklı host yapman ve bu hostu etc ye atıcak exe ye sahip olman gerekiyor tabi eğer bunda da aynı ve yanılmıyorsam bunların nasıl yapılıcağı hakkın da bilgin yoksa yine sana gerekli dosyaları veririm ok
  • '' bu bir win32 uygulaması değil''

64 bit işletim sistemi kurman gerekiyor. Senin işletim sistemin 32bit te ondan bu '' bu bir win32 uygulaması değil'' hatayı alıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabotesss

BEOKS
    arkadaşım senin sıkıntının cevabını biliyorum adresinimi eklersen yardımcı olurum o sorun farklı bir oyun da ben de de vardı ordan biliyorum burda paylaşırım ama her ip de farklı host yapman ve bu hostu etc ye atıcak exe ye sahip olman gerekiyor tabi eğer bunda da aynı ve yanılmıyorsam bunların nasıl yapılıcağı hakkın da bilgin yoksa yine sana gerekli dosyaları veririm ok

Bu kadar zahmete gerek yok bunun için:)
    http://www.postpacific.com/showthread.php?t=12667&highlight=gameguard+interlude Gracia Part 2 serverler için gameguard çözümü bunu system dosyasına atmanız yeterli

http://www.postpacific.com/showthread.php?t=10426&highlight=gameguard+interlude buda interlude için gameguard çözümü sadece systemin içine atın dosyayı o kadar

Eğer farklı şifrede gm acc si açmakda sorun çekiyorsanız veya el ile normal bir acc almak istiyorsanız aşağıdaki programı kullanın:)

http://r a p i d s h a r e .com/files/228554043/L2AC.rar

Fatih abininde eline sağlık gayet güzel hazırlamış oldukça anlaşılır gerisi size kalmış birşey zamanla kendinizi geliştirebilirsiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 3 Mayıs 2009; 9:34:18 >

• droped

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02C99756-2 -- 5 Haziran 2015; 23:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3-ADMIN

ARKADAŞLAR BANA ADAM GİBİ SERVER AÇACAK BİRİ LAZIM..VARSA DEVELOPER LER LUTFEN MSNEMİ EKLESİN..AYIP YAW..KİME DİYORSUN 1 000 TL YE AÇARIM DİYOR..ONLARA KİM AÇTI AACABA..BİRKAÇ DOSYA YUKLEMİŞ..HER NEYSE BİLEN BİRİ VARSA EKLESİN BENİ..BEKLİYORUM.
    EFSANE-HERO@otmail.com

Arkadaşım kendine yeni bir başlık açıp oraya yazsaydın burayı niye kirletiyorsun...
  • sen kurdunmu kendine bir server gm olduğun bir server varm ı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.