Şimdi Ara

Lineage 2 off server kurulumu video ve editler ( Türkçe ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
12.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fatih serveri dış internete açtım ama arkadaşta Gameguard hatası veriyor sence neyi yanlış yaptım ?
    gameguard hatası nasıl giderilir dıştan bir arkadaşın girmesi için .
    normalde gameguard hatası verdiği zaman serverine gireceğimiz arkadaş wep sitesinden host clasorünü yoluyordu bizde bunu windowstan system32 den driver sonrada etc dosyasına bu hostu koyuyoorduk ve gameguard hatası vermiyordu ve oyuna giriyordu. şimdi ben bu hostu nasıl yapa bilirim ?
    madur oldukmu host yolluyorlardı işi çözüyorduk şimdi ben madur deilim karşımdaki madur onada hostu benim yollamam lazım :D yardımcu olursan sevinirim.

----------------------------------------------

birde acount açmak için verdiğin örnek sadece kulanıcı adını deiştiriyor.
    farklı şifre için ne yapılması lazım onuda örnekle gösterirsen sevinirim tşk kolay gelsin

-----------------------------------------------------------------------------------
    DİP NOT :
    Günde 10 kez foruma cevap yazdınmı diye bakıyorum Acı biraz bize ^^

• oyunu silsin yeniden yüklesin arkadaşın gameguard hatasını bu şekilde çözemem

acc de şifre yerini değiştirmek için root=0xb1be70e9a83f19192cb593935ec4e2e2 bu kodun nasıl yapıldığını çözmen gerek bunun için lineage in hazır sitelerinden kodun nasıl meydana geldiğini çözmen gerek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    DİP NOT :
    Günde 10 kez foruma girmiyorum 1 kere giriyorum bakıyorum varsa cvp yazıyorum yoksa kapatıyorum.
  • hocam mükemmel bir paylaşım ellerine sağlık yanlız sizden bi raam olucak bu oyun da gm komutlarını ve hangi kodun ne işe yaradığını bir metin olarak vermeniz mümkünse bunu da yayınlarmısınız tşkler..
  • Deddikler,ni yapınnca İnterneti kesiliyor nedir bu acaba normalmidir
  • hocam yine ben bu dosyalarla uyumlu çalışıcak bi client linki verminz mümkünmü biraz aradım bi kaç link var ama birebir hangisi olur onu bilmiyorum malum kota sorunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotesss -- 11 Nisan 2009; 11:48:34 >
  • bu seyleri bilmek guzel seyler server kura bilcek kadar bilgiyede sahip olmak guzel hemde cok guzel ellerıne saglık cok guzel olmus

artık donanımda server patlaması yasancak :D reklamlari bir topik altinda toplayin :D hadi kolay gelsin
  • sabotesss

Interlude client indireceksin arkadaşım ( interlude server lara gir çoğunda client link i vardır. )

taaruz

Hiçte server patlama sorunu yaşancağını sanmıyorum keşke öyle bişey olsa ama nerdeeeeeeee
    Reklam demişsin ama ne reklam ı anlamadım ????
  • arkadaşım benimde bir sorum olcak bu serverı kurmak yani başkalarının bağlantı yapmasını sağlamak için host almamıza gerek varmi bu konuda pek bilgim yokta yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonliiin

arkadaşım benimde bir sorum olcak bu serverı kurmak yani başkalarının bağlantı yapmasını sağlamak için host almamıza gerek varmi bu konuda pek bilgim yokta yardımcı olursan sevinirim

Video da <<>> işaretinin olduğu yerlere ip adresini yazacaksın.
    Modem ayarlarını zaten video nun ilk başında gösteriyorum DMZ ayarı ile modeme gelen verileri bilgisayarına verdiğin ip adresine yönlendiriyorsun.

Tek sorun şu sen oyuna başkalarını sokarken server ı açtığın makinadan oyuna giremessin.
  • edit dosyalarını nerden edinebilirim.
  • Kardeşim yardım et dediklerini yapınca internetim kesiliyor :S doğalmıdır bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonliiin
    edit dosyalarını nerden edinebilirim.

http://www.postpacific.com buradan search yaparak bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaza35
    Kardeşim yardım et dediklerini yapınca internetim kesiliyor :S doğalmıdır bu?

Ben çokşey dedim hangini yaptığında internet kesiliyor onu söylememişsin.
    Modem ayarlarını yaparken kesiliyorsa biraz uraşman gerekecek senin modemin ayarları ile benim modem in ayarları bir olmıyabilir.

Internet Protocol ( TCP/IP ) buradaki ayarları yaparken default gateway e kendi modem inin ip sini yazacaksın.

Sorun başka bişey ise, ne olduğunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • fatih hocam sql 2005 kurulu fakat lineage db procedurleri işlediğim zaman procedur içerisin deki bir çok kod a hata veriyor daha çnce de buna benzer hataları işletim sisteminin yada sql nin tr olmasın da yaşadım türkçe karekter sorunu yane bu sorun da ondanmı kaynaklanıyor acaba sizin videolarınızda kullandığınız sistemler de ingilizce belkide bu neden le sizde hata vermiyor bu konu da bi yorumunuz olrsa sevinirim şimdiden tşkler ....
  • Server 2003 ü kurarken ingilizce kurmanızı ve ingilizce olarak kullanmanızı öneririm I ile i ler Türkçe de karıştığından dolayı hata veriyor.

Settings -> Control panel -> Regional and Language Options / Buradaki herşeyi ingilizceye çevirerek düzelte bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1978 -- 23 Nisan 2009; 3:01:30 >
  • hocam sizin videoda gördğüm server filesleriniz ile bendekiler farklı rica etsem filesleride paylaşırmısınız tşkler ..
  • Biraz uraşıp iyi dosyalara ulaşamasanda yinede çalışabilecek dosyaları bulabileceğinden eminim.
  • hocam zaten elimdeki filesler çok kapsamlı 5 6 db kullanıyor ingilizce açıklaması da var ama herşeyi yaptım yine de çalışmadı iniler farklı fileslerdeki exe lerin boyutları sizinkilerle farklı yane kısacası sizin server kurma sistemi ile ben dekiler kurulmuyor özelden konuşmamız mümkünmü bir ara tşkler ...
  • .exe lerin boyutlarının farklı olması bişeyi değiştirmez server sen düzgün kurulum yaptıysan çalışır yada o dosyalar bozuktur başka dosya bulmaya çalış.

.dll yazıyorlar ve bu dll yi .exe nin icine cff explorer programı ile yama yapıyorlar. dll nin boyutuna göre exe nin boyutuda değişiyor.

Nerede hata var ise print screen alıp buraya koyarsan yardımcı olmaya çalışırım. Diğer arkadaşlarda bu hatadan faydalanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.