Şimdi Ara

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emussa__

Çook pis heallerim healden bayılırız TABİB keserim

Melih oyunda da burda da kopartıon beni yaa.. Hele o geçen yanıma geleyim derken uçurumdan aşaa uçuşunu unutamıyorum.. Tek kelimeyle muhteşem, estetik yuvarlanıon aşaa

bana da d4 e4 gibi bilimum alfabetik harfler değilde c4 u tercih edersen sevinirim

•  Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı
  • off ya adenayı çok buldunuz yerlere mi atıyorsunuz ayip ya :d ... işiniz mi yok gidin lvl 40 görevlerinizi yapın yaw alallala
  • official baslamayi dusunuorum biri msn verirse sewinirim yardima ihtiyacim war account alimi vs konularda bi kac sorum olucak..
  • ok pm attim
  • kardeş bende başlamayı düşünüyorum ama warlord açıcam sizce nasıl bir char çünkü benim en çok beğendiğim karakterdi lakin treasure hunterlarda criticleri yüksek charlar ben ne açmalıyım???? bir tavsiyeniz var mı?
  • Sen Oyunu alinca biz oyun ici yardim ederiz ordaki duruma gore bi chara karar werir acarsin
    C4rnage Kill YOUUUUU
  • low rate de oynamak zordur herhalde daha önce hiç denemedim ..
  • evet server 1x fakat sonuç olarak oyunun asıl zevki böyle çıkıyor free serverlarda bi adamın buyrugundasin adam servirini kapasa hiç bişi yapamiyon günde 43534543 kere server kapanip aciliyor geri aliniyor herkez 80 skiller çalısmaz bozuktur yada , zaten malum az kişi var , raid bosslar yetersiz ve dengesiz.. , sub classlarini aynı anda kullana biliyon.. yani böyle reziilikler çekmektense orjinalinde her yeniliği bugsuz , lagsız yaşamak çok daha eğlenceli zaten seviyeli , hoş bi ortamımız oldu gayet güzel ilerliyoruz buradada Cata'lar var cataların içi daha hizli xp almak için tabi iyi gruplarla pole grupları falan oralar 4x lvl atlama aslında sandıgınız kadarda problem değil 3 günde lvl 40 yapan arkadaşlarımız var.. zaten item ekipmanını bizler sağlınıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emussa__

C4rnage Kill YOUUUUU

bak senii bi kesicem kendini heallemeye bile firsat bulamican bi bakmışın o narin vucudun yerde yatio.. zaten artık HE oldum deli gibi.. artık sadece raid bosslar deil her bisey bana takışcak innuhuhahahaahaahaaaaaaa...
  • kim kimi kesiyo ya nesiniz kasapmi benim bi lvlim yukselsin ben sizi kesecem :):):)
  • onur hala 30'lardasin gelmis bide forum'a yazi yazion kardesim git lvl kas :D senin yuzunden 40'larda seni bekliyoz.. alalalal
  • CATAlardan bi goruntu... sabahın erken saatleri oldugundan sadece 4 kisi takilioz..

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı
  • vay be farkında değilim şekil çıkarttığımızın valla
  • Koyun bakalım en karizma resimlerinizi..

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı
  • Eski'den Kestiğimiz Raid Bosslardan Birtanesi :http://www.youtube.com/watch?v=iDzkUUwB8co

en son halimiz çok daha karizma ve yakısıklı
  • 14 gunluk trialdeyim bitince uyelik alcam :D

da lvl kasmak zormu burda yoksa biri yardim ederse dhaa hizlimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

14 gunluk trialdeyim bitince uyelik alcam :D

da lvl kasmak zormu burda yoksa biri yardim ederse dhaa hizlimi ?

msjini cevapladım
  • :) ya 7 olamadim yeni skill acicam :D

zor ya tek kasmasi :D ama goruntu sario adamii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.