Şimdi Ara

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz bi suredir butun orjinal serverda oynayan ve oynamayı düşünen türk arkadaşları tek bir serverda toplama ve güçlü bir türk clanı kurma çabası içindeydik.. Ve sonunda oldukça kalabalık bir grup oluşturduk. Clanımız NewMoon olarak sürekli artarak daha da fazla türk dostlarla birlikte hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. İlk Raid Bossumuzu bile kestik.. size bir kaç screenshot ve videomuzu koyacağım.. Eğer seviyeli kalabalık ve uzun soluklu oynamak isteyipte türk ve dost bulamamaktan yakınıp official serveri bıraktıysanız veya bu sebeple başlamaya korkuyorsanız gelin buyrun bize katılın.. her zaman kapımız açık.. yüksek level dostlarımızında yardımıyla her türlü desteği bulabilirsiniz.

• çok iyi yapmıssın gökhan gerçekten dün çok eğlenceli geçti siz yattıktan sonra gece 02:00 gibi falan tekrar bi raid boss devirdik :) ersel özgür chasborn tabib falan vardi.. dün süperdi ya bu günde tekrar raid boss deniyeceğiz inşAllah hadi bakalım
  • Allam server'da en karizma yakısıklı ve guclu adamin fotorafinida koyayim bari :D dün duelde herkeze kan kusturdum Ersel en son ağlıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avciwow -- 19 Nisan 2007; 10:58:47 >
  • Püff sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pliabos -- 19 Nisan 2007; 14:33:27 >
  • evet buda güzel bi pozz Clan armorumuz ile... :) :)

Tabib = Cleric , Ersel = Orc Rider , C4rnage = Rogue , Achilles = Human Knight
  • ilk Raid Bossumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmacaonur -- 19 Nisan 2007; 22:39:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion Geha Private Server [TR Ekip]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun beyler Turk Forever
  • Arkadaşlar eğer youtube da video nun görüntü kalitesi düşük bir şey belli olmuyor derseniz buyrun bu da rapid linki :

http://rapid share.com/files/26890578/raid.wmv.html
  • gökhan sen uyumaya devam et koçum gece saat sabahin beşinde bizim ekip 3 boss daha aldı :D
  • hehhe güzel kesim tanklarin yetersiz kaldigi görülüyor ama daha lvl düşük :)
    ama videodaki müzik acayip yakışmış kanımca
  • bu günde gideceğiz inşAllah ozaman daha iyi olucak o çektigimiz herkez 20'lerde yeni gelmişti hatta aramızda 15'ler alan vardi şimdi hepimiz 30'a geldik karizma oldu herkez yani rahat rahat raid bosslari yapabiliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avciwow

gökhan sen uyumaya devam et koçum gece saat sabahin beşinde bizim ekip 3 boss daha aldı :D

ehehehuehueh onlara ben soledim Raid boss party var die... bende kastim zaten 6ya kadar.. 1 gunde 9 lvl atlanir mi yaw :D 20-29
  • Academy Full oldu ya Masallah baya başlayan arkadaş oldu Hindemith'de türkler olarak büyük adımlarla gidiyoruz...

dün ki raidde çok iyidi 4 boss ve iyi droplar oldu ss sıkıntımız yok
  • Çook pis heallerim healden bayılırız TABİB keserim
  • ya arkadaslar ben de katılmak ıstıorum oyuna sızlerle beraber..fakat bır turlu gıremıorum..
    ne yapmalıyım..
    oyunun c5 versıyonunu ındırdım ve bır butun gece boyunca update yaptım..

şimdi ne yapıcam saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emussa__

Çook pis heallerim healden bayılırız TABİB keserim

ooo tabib sen Oyun oynamaktan forumlari okurmuydun :D

evet valla çok güzel heal edion healden ölüyoruz o derece
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcll

ya arkadaslar ben de katılmak ıstıorum oyuna sızlerle beraber..fakat bır turlu gıremıorum..
    ne yapmalıyım..
    oyunun c5 versıyonunu ındırdım ve bır butun gece boyunca update yaptım..

şimdi ne yapıcam saygılar....

Pm attım sana.. hindemith
  • Beyler hayırlı olsun hepinize..ama bence son server (Franz) da baslamanız sizin icin de bizim icin de daha iyi olurdu...Daha önce bir toplantı gercekleşmiş haberim olsaydı katılırdım fikrimi beyan ederdim.. Ben Franz serverinde oynuyorum ve tanıdık birkac Türk arkadaş da var... SAKARYALI arkadaşımızla serverde online ken konusmustuk, herkes Franz serverine gelecek denildi bana...Daha sonra karar deiştirilmiş ve o arkadaşları göremedim bir daha foruma bakayım dedim^^ ama yine de hayırlı olsun sizlere academisi olan bir clanı bastan kurabildiyseniz tebrik ederim...Sizlerden ayrı kalsak ta sizlere başarılar dilerim...

Hayırlı olsun..
  • uzun süre toplantılar yaptık herkezin takılması için bi çok kişiye ulaştık.. fakat oyun içinde sizin isminiz neydi nasıl uşamadık ? anlamadım.. ama genede gelmek istersen hindemith'de bekleriz. ( şuanda serverda toplam 40'a yakın hatta daha faza türk arkadaş var.0'dan clan yaptık ve şuan academmiz var hatta academy'den bir kısmını mezun edicez yeni arkadaşlarda ilave edilcek sende gelirsen yardım etmeye herzaman açığız.. )

quote:

Orjinalden alıntı: Guizmo

Beyler hayırlı olsun hepinize..ama bence son server (Franz) da baslamanız sizin icin de bizim icin de daha iyi olurdu...Daha önce bir toplantı gercekleşmiş haberim olsaydı katılırdım fikrimi beyan ederdim.. Ben Franz serverinde oynuyorum ve tanıdık birkac Türk arkadaş da var... SAKARYALI arkadaşımızla serverde online ken konusmustuk, herkes Franz serverine gelecek denildi bana...Daha sonra karar deiştirilmiş ve o arkadaşları göremedim bir daha foruma bakayım dedim^^ ama yine de hayırlı olsun sizlere academisi olan bir clanı bastan kurabildiyseniz tebrik ederim...Sizlerden ayrı kalsak ta sizlere başarılar dilerim...

Hayırlı olsun..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.