Şimdi Ara

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal serverlarda çoğunlukla giranda pazar yerinde isimleri barkod gibi anlamsız yada rus ismi olan karakterlerin açtığı tezgahlara dikkat edin.
    Çok defadır karşılaştım.zırh,silah yada item normal değerinin yarısına yahut üçte birine satıyorlar.
    Para kazanmanın yollarından birisidir.
    Mesela önceki gün 4 tane EWD scroll'u 40k dan satıyordu bir tanesi.Ya sayıyı yanlış yazdı yada bilmiyordu.neyde ben aldım vede tanesini 400K dan okuttum akabinde

Kolay gelsin...
  • keşke kainde başlasaydınız :) mazut gil falan ordaydı baya yardımlaşma söz konusu idi s grade hariç her item diziliyordu :D 7-8 aydan beri oynamıyorum belki s grade ided fullemiş olabilirler
  • slm ben yeni oyuncuyum oyuna başlıcam hangi free servera geliyim birde oyun hakkında bana yardım edermisiniz daha indiremedim bile üyelik vesayire sarf işlerde bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

slm ben yeni oyuncuyum oyuna başlıcam hangi free servera geliyim birde oyun hakkında bana yardım edermisiniz daha indiremedim bile üyelik vesayire sarf işlerde bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar...

arkadasim sen cevabi yanlis yerde ariorsun burasi orjinal server icin ama sana tavsiyem free servere hic merak sarma cunku butun emeklerin bosa gidiyo benim basima cok geldi bende orjinale gectim sonunda.
  • Son kestigimiz RaidBosslardan biri.. eskiden 20lvl RB kesioduk ve 1 partiydik şimdi 56lvl rb kesioz ve 3 partiyiz.. dewamm...

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı
  • Değerli arkadaşlar newmoon clanımızın resmi forum sitesi açılmıştır. Adres :www.l2newmoon.com . Offical L2 oynayan bütün Türkleri tek bir çatı altında Hindemith serverinda görmek istiyoruz. Saygılar sevgiler. ChaosBorn ile Tabib aslinda iyi çocuklarsınız severim sizi. ( Ayhatun )
  • oy oy oy Çicekleri odama gonderi yaw iltifatlara gerenk yok bilirim cok pis heal atarim TABİB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emussa__ -- 18 Mayıs 2007; 13:30:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emussa__

oy oy oy Çicekleri odama gonderi yaw iltifatlara gerenk yok bilirim cok pis heal atarim TABİB

Çok pis crit lerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 19 Mayıs 2007; 3:51:03 >
  • Son sıcak resimler.. demekki neymis 59 RB kesilmezmişş

Zwan nereye bakion abi sen ya para mı gordun naptın

• boynum tutulduda :D:D
  • arakdaşlar paralı serverlerda nasıl oynanıyor ben şuanda indiriyorum c5 i biraz free oynayaıp yazın ücretliye geçmeyi düşünüyorum ,,sadece account üyelik alsam olurmu yoksa lisanslı cd de gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 24 Mayıs 2007; 15:56:47 >

• Kıymetli arkadaşım sana tavsiyem kesinlikle free serverda oynamaman ancak bu senin kararın. Orjinalde oynamaya karar verdiğin anda nasıl yapılacağı konusunda bilgi veririm.
  • nasıl yapılacak arkadaşım çok pahalı değilse olabilir..msnden kponuşa biliriz istersen
  • Beles serverler arasında orjinale yakın olanları dene beyenmessen baslamassın
  • mesela hangisi var orjinale yakın arkadaşım ??? önere bilirmisin ve ucuz sa eğer ben paralıda oynaya bilirim
  • musti orjinale yakın hangi free server varki hepsi fake. Hiçbir şey dogru duzgun çalışmıyor. arkadaşım sen beni bi ekle ben sana musait olduğum zaman orjinale nasıl uye olundugunu anlatayım, büroda işlerim yoğun. İlk sayfada msn adresim yazıyor.
  • Ya su event rb yi bulalimda keselim deli drop var
  • İşte kader anı ve +4

• Ya baya bi uzak kaldım bu tatil muhabbetinden.. Millet beni arkada bırakıp 10 lvl fark atmadınız dimi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.