Şimdi Ara

Lineage 2 Official Hindemith - NewMoon Turk Clanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır up yapılmışken içimi dökeyim, uzun süredir bu foruma yazmıyordum malum nedenlerden dolayı fakat para sıkıntısından kendime hala bir pc toplayamadığımdan şu an sizi gözyaşları içerisinde izlemekteyim. Bu oyunu bir süre oynamıştım ve aldığım zevk bambaşkaydı, öteki oyunlar kadar eğlenmesemde kendimi evimde gibi hissediyordum lineage dünyasında. Bu oyunu gerçekten anlayanlar için her zaman böyle özel bir yeri var Lineage'in. Kamera açıları, karakter modellemelerindeki garip ama hoş donukluk, grafik motordaki ve genel dünyadaki bazı müthiş doğal güzellikler ama bir o kadar da komik eksiklikler bu tatlı-ekşi ortamı yaratıyor ama gerçekten denenmesi gereken bir oyun.

Hepinize iyi oyunlar diliyorum, benim için de oynayın lütfen, çok ama çok özledim bu mmorpg guild ortamını, oof of.
  • Ahh yok mu o eski guildler, 8 yılımı vermiştim bu oyuna peh peh, zaman makinesi olsaydı da dönebilseydik geri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Ahh yok mu o eski guildler, 8 yılımı vermiştim bu oyuna peh peh, zaman makinesi olsaydı da dönebilseydik geri...

Ağlarım lan deme öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Ahh yok mu o eski guildler, 8 yılımı vermiştim bu oyuna peh peh, zaman makinesi olsaydı da dönebilseydik geri...

Ağlarım lan deme öyle.

hocam tera da hangi serverdasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 15 Ağustos 2013; 19:35:22 >
  • Tera'yı bıraktık l2avengers'tayız.
  • Aman allahım horta gel yıllar sonra, ama çok nostaljik ve iç burkan bir hort olmuş Colibri kardeşim, saygılar, selamlar :)
  • Beyler ne oldu bu arkadaslara 2007 temmuzdan sonra suikaste mi ugradılar bir daha hic mesaj atmamıslar merak ettim.
  • Arkadaşlar uzun zamandır böyle bi server'a Açtım :) Sevdim Ve Başlıyorum Serverin sitesini verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozturk

Arkadaşlar uzun zamandır böyle bi server'a Açtım :) Sevdim Ve Başlıyorum Serverin sitesini verirseniz sevinirim.

Boyle servera derken baktiginiz incelediginiz server offical orjinal server ve baslamak istersen bekleriz imzamda hersey
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.