Şimdi Ara

Lineage 2 Orjinal Server (Teon) bilgileri ve Free Serverların kötü yanları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ben bişey öğrenmek istiyorum. Official Teon da dvp diye biri vardı. İzlemeyen kaldı mı onun videolarını ama ben geçen internette gezerken bi yazı gördüm l2guru.com da. Orda dediğine göre bu bi gün moskovaya gitmiş ve ally deki arkadaşlarıyla buluşmuş. Eğlenmeye gitmişler ve bayaa sarhoş olmuşlar. Aralarında kavga çıkmış ve bu dvp denen arkadaş CBEPX nickli arkadaşı öldürmüş. Hatta şu an hapisteymiş. Ben bi ara rusyada lineage yüzünden cinayet işlendiğini duymuştum demekki bu olaymış. Acep bu konuda daha detaylı bilgiye sahipseniz paylaşır mısınız???
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Arkadaşım ben bişey öğrenmek istiyorum. Official Teon da dvp diye biri vardı. İzlemeyen kaldı mı onun videolarını ama ben geçen internette gezerken bi yazı gördüm l2guru.com da. Orda dediğine göre bu bi gün moskovaya gitmiş ve ally deki arkadaşlarıyla buluşmuş. Eğlenmeye gitmişler ve bayaa sarhoş olmuşlar. Aralarında kavga çıkmış ve bu dvp denen arkadaş CBEPX nickli arkadaşı öldürmüş. Hatta şu an hapisteymiş. Ben bi ara rusyada lineage yüzünden cinayet işlendiğini duymuştum demekki bu olaymış. Acep bu konuda daha detaylı bilgiye sahipseniz paylaşır mısınız???

evet hapiste.açıklamasındadapişman değilim demiş.burdada kısa bi konuşmaları var off. forumun dvp hakkında

http://www.l2guru.com/forum/archive/index.php/t-65100.html

• DVP iyi oyuncu ama pvplerini dikkatli izlerseniz,kendinden 10-12 lvl dusuk insanlara dalıyor adamda zaken ,queen ant ve baium var full item zamanları ve daha piyasa da cov, pof,poWind sadece dvp de var milleti kasap gibi kediyor ama kendi ayarında biriyle kapısınca biraz tokezliyor bizzat konusmuslugum vardır kendisiyle :D tabi ki oyunda :D C4 zamanı zaken %60 resist stun ,boss jewellery zamnı :D

birde dvp kavga ediyor, cocuk ailesine falan sovmus yani olay l2 den kopuyor,ondan daha beteri var yemek yemesi icin ısrar eden kızkardesini olduruyor...yanlıs hatırlamıyorsam tabiki

yeni baslayacaklar orjinale gelin derim :D:D:D sonra olmasın
  • Öff bu adam türk serverında olsaymış daha 1lvl ken cinayet çıkarmış :D Demek ailesine gelen küfürlere dayanamıo.
  • güzel bi topic olmuş gerçekten. benim sorum olacak oficalde 4500 ün 3000 i bot diyorsunuz ama bot kullanımında %100 ban diyorsunuz ben bu çelişkiyi anlayamadım açıkçası. madem ban var neden banlamıyorlar bu 3000 kişiyi o zaman?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronicpeacer

güzel bi topic olmuş gerçekten. benim sorum olacak oficalde 4500 ün 3000 i bot diyorsunuz ama bot kullanımında %100 ban diyorsunuz ben bu çelişkiyi anlayamadım açıkçası. madem ban var neden banlamıyorlar bu 3000 kişiyi o zaman?

Aktif bot oynuyor adamlar.O vakit bot olduğunu anlayabilirsin ama adam bilgisayarın başında.İspatlayamıyorsun.
    Aktifim ben diyor.Hemen kapatıyor botu aktif hareketler yapıyor.Yazıyorsun cevap veriyor.
    Aktif bot oyuncularını banlatmak uzun ve zor iş.
    Ama tabi GM'e kalmış.İsterse banlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acark

quote:

Orjinalden alıntı: cronicpeacer

güzel bi topic olmuş gerçekten. benim sorum olacak oficalde 4500 ün 3000 i bot diyorsunuz ama bot kullanımında %100 ban diyorsunuz ben bu çelişkiyi anlayamadım açıkçası. madem ban var neden banlamıyorlar bu 3000 kişiyi o zaman?

Aktif bot oynuyor adamlar.O vakit bot olduğunu anlayabilirsin ama adam bilgisayarın başında.İspatlayamıyorsun.
    Aktifim ben diyor.Hemen kapatıyor botu aktif hareketler yapıyor.Yazıyorsun cevap veriyor.
    Aktif bot oyuncularını banlatmak uzun ve zor iş.
    Ama tabi GM'e kalmış.İsterse banlar.

uzun zamandır yoksun deppo nerelerdesin

• Giranda al/sat komasına girdim hergün oyundayım ben asıl sizi görmek mümkün değil.
    Ben hep girandayım
  • non stop kasıyoruz bakalım.hatrı sayılır bir lvle gelincede clan olarak atillanın güzel fikirleri var.bir ara konuşun bence iyi fikirler çıkar ikinizden
  • Wallaa geçen söyledim.Raidboss yapalım dedim.bikaç hafta önce Cumartesi mesaj attım attım herkes afk!
    Hafta sonu ertugrulu gördüm ayrı bir setupla farklı bir party kurmus sinekten yağ çıkarmaya çalışıyordu :D
    Senin BD kaç oldu bu arada?
  • benim bd 57 oldu hocam.58 olunca bir rb yapalım derim malum fury açılacak
  • Wallaa biz blade dancer actik ayri bir hesapla lvl 67 oldu bile.Sen ağır gidiyosun

• Benden öncemi açmıştınız yoksa benimle aynı zamanlardamı Eğer öyleyse ben harbi yavaşım
  • Senden sonra.Daha 1 ay olmadı
    7/24 nöbetleşe kasıyoruz
  • orta dogu ve balkanların en hızlı power lvleri yakında TEON serverine damlayacak :D:D server transfer acılıyormus tekrardan saygılar....

acark acaba alparslan bey mi diye merak ediyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazut1

orta dogu ve balkanların en hızlı power lvleri yakında TEON serverine damlayacak :D:D server transfer acılıyormus tekrardan saygılar....

acark acaba alparslan bey mi diye merak ediyorum ?

Üstüne bastın ayağını kaldır
  • hocam o zaman satın su benim kain deki esyaları da iyi para ile geleyim teon a sizleri de kendimi de ihya edeyim :D:D drac bow ve arcana mace haric herseyi satabilirsiniz :D vicdan azabı duymadan acımadan satın hocam :D :D bi suru esya var :D:D herhalde vardır :D:D saygılar
  • quote:

hocam o zaman satın su benim kain deki esyaları da iyi para ile geleyim teon a sizleri de kendimi de ihya edeyim :D:D drac bow ve arcana mace haric herseyi satabilirsiniz :D vicdan azabı duymadan acımadan satın hocam :D :D bi suru esya var :D:D herhalde vardır :D:D saygılar

bence eşyaları satmak yerine server transfer ile direk teona gel.hem itemleri nakit paraya dönüşmüş olur.bu arada az önce soul bow bastım baba olmuş gibi sevinçliyim varımı yogumu sattım mats. toplamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0nfine -- 26 Nisan 2008; 6:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

hocam o zaman satın su benim kain deki esyaları da iyi para ile geleyim teon a sizleri de kendimi de ihya edeyim :D:D drac bow ve arcana mace haric herseyi satabilirsiniz :D vicdan azabı duymadan acımadan satın hocam :D :D bi suru esya var :D:D herhalde vardır :D:D saygılar

bence eşyaları satmak yerine server transfer ile direk teona gel.hem itemleri nakit paraya dönüşmüş olur.bu arada az önce soul bow bastım baba olmuş gibi sevinçliyim varımı yogumu sattım mats. toplamak için

soul bow hayırlı olsun gratz ^^hocam haklısın teona server transferi yapacam ama bende 4-5 tane s grade silah armor ve 10 binlerce item (iron ore, coal vs vs) var onların hepsi gecmiyor server transferinde o yuzden itemleri satmak lazım satılmazsa bosu bosuna kain de kalacak

bu arada char hala satılıktır bilginize :D:D:D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.