Şimdi Ara

Lineage 2 Orjinal Server (Teon) bilgileri ve Free Serverların kötü yanları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler demek istediğim itemleri kainde makul bi fiyattan sat adenalarıda server transfer ile teona yolla.yine burda sattığın itemleri tekrar satın alırsın.biraz zararın olur ama eminim lineage oynamayarak geçireceğin günlerden iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

teşekkürler demek istediğim itemleri kainde makul bi fiyattan sat adenalarıda server transfer ile teona yolla.yine burda sattığın itemleri tekrar satın alırsın.biraz zararın olur ama eminim lineage oynamayarak geçireceğin günlerden iyidir

hocam zaten itemleri satmaya calısıyorum faket su anda teon a server transferi acılmadı.arkadasımın soyledigine gore charın ustundeki itemleri satabilsek 2 milyardan fazla nakit para olcak boss jewellery almayı dusunuyoruz,KAIN de daha ucuz oldugu icin. Zaten arcana mace ve arcana robe ile gelecem, bi drac bow alırız gelen para ile gerisi kolay :D tabi birde server transfer olması lazım

Ayrıca benim oyun oynayamam PC olmadıgından :D:D arkadasıma odunc verdim pc yi :D ancak hazıran ayında geri alabilecegim...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.