Şimdi Ara

Lineage 2 Orjinal Server (Teon) bilgileri ve Free Serverların kötü yanları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgiler gayet guzel ve biçoğu doğru bende c3 scarabeus serverinden beri oynuorum ama düşük rateli free serverlarına rastlanabilir.ve ayrıca gm shop olmayan free serverlarada rastlayabiliriz.bana göre private serverin en önemli özelliği lag olmmasıdır..örneğin ragezone serverinda bartz serveri 5x tir gm shop yoktur lag çok azdır ve full kamaeldir..questler çalışır.herşey çalışır duurmda.ama yinede private serverın yerini tutamaz orası ayrı..
  • walla ben bu işi kafama koydum bu oyunu orjinalde oynucam abi +21 benide ekle hayatim da hiç bir sey umrumda degil lineage2 hariç.nisanda ordayim.2 atilla abile müsayit oldugu zaman msn de konustuk o yardim edicek bana
  • Bende orjinal server de oynuyorum fakat accountumu satmayi dusunuyorum ilgilenler icin

info icin 2.el kısmına bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazut1

Bende orjinal server de oynuyorum fakat accountumu satmayi dusunuyorum ilgilenler icin

info icin 2.el kısmına bakabilirsiniz

Officialde o accountu o hale getirdiysen valla helal olsun.
  • donatesiz server yoktur her serverda para konusur ister el altından ister gmden orj. el altından yuruo işler, parası olan bot alıyor catır catır kasıyor
  • orjinalde bile adena donatesi war dusunun artık
  • Bilmeden işkembeden sallamasanız
    1- Official'de donate yoktur.Her ay 3 ayda bir veya 6 aylık abonelik ödemeni muntazam yaparsın.Bunun adı donate değil!
    2- Official'de bot kullanırsan banlanma riskin %100 dür.Bütün emeğin uçar püf! 3X de yada daha üstünde kasmaya benzemez kes allah kes gözün döner kasarken.
    3- Official'de mazut1 gibi main klass +3 sub yapmak sıkı oynamayı gerektirir.Bu zaten yuksek rateci bazı privatecilerin çoğunda olmayan bişey.(sabır)

Yanlış bilmiyorsam mazut1 bu charı betadan beri oynuyormuş.Yani Char çok temiz bir sürüde s grade item var.
    Farzedelim olmasa dahi char isim değişikliği ve server transfer yapılabildiği için sorun olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: acark

Bilmeden işkembeden sallamasanız
    1- Official'de donate yoktur.Her ay 3 ayda bir veya 6 aylık abonelik ödemeni muntazam yaparsın.Bunun adı donate değil!
    2- Official'de bot kullanırsan banlanma riskin %100 dür.Bütün emeğin uçar püf! 3X de yada daha üstünde kasmaya benzemez kes allah kes gözün döner kasarken.
    3- Official'de mazut1 gibi main klass +3 sub yapmak sıkı oynamayı gerektirir.Bu zaten yuksek rateci bazı privatecilerin çoğunda olmayan bişey.(sabır)

Yanlış bilmiyorsam mazut1 bu charı betadan beri oynuyormuş.Yani Char çok temiz bir sürüde s grade item var.
    Farzedelim olmasa dahi char isim değişikliği ve server transfer yapılabildiği için sorun olmaz.

bilmediqim konuda konusmam o konuda hiç bir suphen olmasın yaklasık 4 aydır Orji'de oynuyan abilerim war bilinmeyen bi yerden pm qeliyor oyun icinde sana bir hesap numarası weriliyo onun karsılıqında max 50 YTL = 50kk qibi bi meblağ eyer denk qelirse ss'i buraya koyarım ...

bu pm de belirli zamanlarda qeliyo ayrıca herkeze pm atmıyolar ...

• quote:

Orjinalden alıntı: estels

walla ben bu işi kafama koydum bu oyunu orjinalde oynucam abi +21 benide ekle hayatim da hiç bir sey umrumda degil lineage2 hariç.nisanda ordayim.2 atilla abile müsayit oldugu zaman msn de konustuk o yardim edicek bana

Madem orjinal takılmayı düşünüyorsun, enrialarını bana bırakırsın artık ^^ oO
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

bilmediqim konuda konusmam o konuda hiç bir suphen olmasın yaklasık 4 aydır Orji'de oynuyan abilerim war bilinmeyen bi yerden pm qeliyor oyun icinde sana bir hesap numarası weriliyo onun karsılıqında max 50 YTL = 50kk qibi bi meblağ eyer denk qelirse ss'i buraya koyarım ...

evet doğru fakat adena almak donatemidir?bunu karıştırmayalım..

• quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

evet doğru fakat adena almak donatemidir?bunu karıştırmayalım..

kesinlikle donatedir

• Donate = bağış , karşiliksiz destek için odenen para, donate yaptiktan sonra karşiliginda birşey isteme sanşiniz yoktur . Private serverlar bir şirket adi altinda açip vergi vermediği için ve buna karşişik yaptiklari işin yürümesi ve buna bir kilif uydurmak için bağiş yapin hediye edelim şeklinde. Romanspartanin bahsettigi item satişi sanirim.
  • evet orjinal serverde var boyle bi char :Dbende 3 tane daha nobless char vardı :D bi kez bile adena almadim-satmadim bi kez bile bot kullanmadim,oynayan bilir clasleri :D cok uygun fiyata elden cıkaracam, direct PVP olayına dalabilirsiniz.Ayrıca itemler 1milyar adenayı gecer

http://forum.donanimhaber.com/m_22316219/mpage_1/key_//tm.htm#22316219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazut1 -- 5 Nisan 2008; 13:07:48 >
  • sonuçta doqru diyorum ama
  • quote:

evet orjinal serverde var boyle bi char :Dbende 3 tane daha nobless char vardı :D bi kez bile adena almadim-satmadim bi kez bile bot kullanmadim,oynayan bilir clasleri :D cok uygun fiyata elden cıkaracam, direct PVP olayına dalabilirsiniz.Ayrıca itemler 1milyar adenayı gecer

http://forum.donanimhaber.com/m_22316219/mpage_1/key_//tm.htm#22316219

ahzuru yoksa bir kaç ss alabilirmiyiz acaba ?
  • su an sehir dısındayim ancak haftaya upload edebilirim, ama ss olayı birazcık sakat :D merak ettigin bisey varsa sorabilirsin
  • quote:

su an sehir dısındayim ancak haftaya upload edebilirim, ama ss olayı birazcık sakat :D merak ettigin bisey varsa sorabilirsin

yok alıcı degilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon
    Oyuncu bulmak kolay. Ama iyi oyuncu bulmak zor. Bu forumda yazı yazan 10 larca oyuncu geldi abyss e. İsimleri bende kalsın. Forumda destan yazan ama sıra oyuna geldigiğinde boş olduğunu gördüğüm adamlar gerçekten çok fazla. Biliyolar ama pvp biliyolar. Sps ile su atmayı biliyor. Okcu ile ok atmayı biliyolar. Daggerci ile skillere basmayi biliyolar. Ama görevlerini yapamıyolar. dancer songer i buffcu gibi biliyolar. Bishopu sadece heal veren char olarak grüyolar. 60 lara kadar kasıp zoru gördükklerinde kaçmayı biliyolar. Ticaretten anlamıyolar. İtemlerin ne işe yaradığını bilmiyolar. Mesela bir durable metal plate dedigimizde hangi armor abi bu diyolar. Catacomb , 7sign, rift , raid boss gibi kavramları hiç bilmiyolar. Yani l2 yi bilmiyolar.

hocam yukarıda yazılan tanımlamaya malesef uymaktayım. bilmedigim kavram bi hayli fazla. bunları nasıl ögrenebilirim? bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyerek yola çıktık, yardımcı olabilecek bir döküman varmıdır ? ya da ne yapmalıyız tavsiye verebilecek birisi varmı ?

lvl 57 noobum hala ^^ ama azimliyim :)

• 7xde nanda,hybrit,dontrun bu chrlara pm atarsan sana yardmcı olabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

7xde nanda,hybrit,dontrun bu chrlara pm atarsan sana yardmcı olabilirler

Saolsun yardim ediyorlar aga. seni de goruyorum sürekli. ayrica senin yabanci arkadaslarindan biriylede rb party yapiyoruz. Maximun nicki, baska bi chari ile takiliyo bizle. gercekten kral cocukmus.

Dun ciragandan cikis yaptik, kimse kalmadi orada. birazdan mesaim bitiyor eve gidecegim, Hybrit'in onayi var kendisi online degilse TRaprock'a giris icin yardim ederseniz sevinirim. Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 7 Nisan 2008; 19:46:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.