Şimdi Ara

Lineage oyundaki sorunum! Yardim Bekliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elbiselerimi itemleri bazilarini goremiyorum benlari nasil temin edebilirim.

defalarca oyunu sildim yuklediminternetten yeniden indirdim sorun cozulmedi.

yardimci olabilecek varsa Şimdiden tesekkurler.

CNM cok sıkılıyor cbk yardimci olursaniz cok tesekkur ederim.

hatalari sizin icin upload ettim. bu sorunun pachini yada dosyalarini link halinde verirseniz cok isime yaricak :)

Lineage  oyundaki  sorunum! Yardim Bekliyorum!

• Oynadığın serverın sitesinde muhtemelen patch vardır.

Sitesini yazarsan bakabilirim.
  • L2kings
  • Sistem paketini indirmişsindir sanırım.

Ayrıca updater koymuşlar sitesine ama link çalışmıyor maalesef.

http://www.l2kings.com/turkish/kucuksystem.rar
  • Bu server hala yaşıyomu ya? Muhtemelen patchinde bir sorun var, siteden veya forumdan tam patch isteğinde bulun..
  • Garanti patchi kurmadığın için böyle görünüyodur...server patchini update edersen sorun çözülür...
  • patch den veya system e itemlerin dosyaları atılmamıs armorgrp weapon dosyaları gibi eklememisse goremessin ben biraz ugrassam yaparım aslında basit aslında bende var epic dosyası bi system olurturcan o kadar
  • Oyunu inDirmis yenisin galiba NEse Ark dedigin gibi system in eski herhalde new patch indirmen gerekiyoR
  • yaw beyler bu l2 king nedir c4 mu?
  • c4 olması lazım
  • bak bu konuları bendne ii bilen yoktur öncelikle

l2 kings vakit harcamaya değicek bi server deil baştan yeni bi server bul k hadia yada loyal olabilir

diyosan yok ben bunu oynicam

updater i indir l2 dosyasının içinde yeni bi klasör aç sonra updateri yeni klasörün içine koy update yap dosyalar gelicek baya bi systemden başkada hepsini eksiksis olarak yapıştır belirtti dosyaları mesela updater den çıkan dosyanın adı staticmeshes geri git ve gerçek staticmeshesin içine yapıştır hepsini öle öle yap büyük ihtimalle sorun çözülecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.