Şimdi Ara

LİNEAGE2 beğenmediğiniz yanları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sealion

quote:

Orjinalden alıntı: badonur

quote:

Orjinalden alıntı: sealion

quote:

Orjinalden alıntı: badonur

Bence oyunun dengesiz yerleri yok.. Okcular mageleri kesemese mageler asıl alır başını gider.
    Pvp başlamadan önce playerlar uzakta beklerler " 3,2,1,GO " denildikten sonra başlarlar. daggerlar koşana kadar mageler CP bitiyor zaten.. geriside magenin oynayışına bağlı.

Gerçek bir PVP de ;

Mage daggerı alır
    Okcu Mageyi alır
    Tank okcuyu alır. v.b v.b

tabi şimdilik öylesine örnek verdim.. bence dengesizlik diye birşey yok. sadece her yıl nerdeyse yeni patch geliyor. ve git gide oyunu karışmaya başladı o kadar. bir sürü armor var weapon var. ben hiçbir oyunda l2 kadar çok weapon,armor olan bir oyun görmedim.. sadece questler biraz kötü. oda okadar kötü sayılmaz bence. zaten çoğu kişi pvp oynuyor. insanların oyuna verecek zamanı kalmadı..

Mage ler Dagger leri Alırmı Güldürme Beni Daggerin Oyundaki Lakabları Mystic Hunter

senin tabi laftan anlamadığın belli birşey. örnek veriyorum dedim onun altındada dimi?

Ama Farklı Bir Örnek Verebilirdin Gercek de dagger msytic e yenilmez

arkadaşım herkesin görüşü ayrıdır.
    he ben demiyorumki mage daggeri alır. örnekti o v.b işte..

neyse uzatmak istemiyorum ben sadece küçük bir örnek verdim. uzatmaya gerek yok.

benim orda vurgulamak istediğim her classın yenildiği bir class var. anlamadıysan bilemicem ...

herkes ne demek istediğimi anlicaktır eminim..

• Merak Etme Anlatmak İstedigini Ben Cok Zaman Önce Öğrenmistim
    Sadece Yanlıs Bir Örneginin Oldugunu Söyledim O Kadar
  • Bağımlılık yapması.
  • Her yeni clientte bir ırka yoğunlaşıp onu abaza bir hale getirmeleri diyebilirim..benim görüşüm c4 te okçular deliydi ama noldu interlude ve gracia da gladiler, titanlar koptu gitti okçular yerinde sayıyolar.... bide fun serverlerde takıldığımızdan olsa gerek bazı bufflar hayvansallaşmış durumda... örn : dance of siren.. bunu alan mageye vuruyon kritiği vuruyon kritiği adam son anda sana 5k-6k bi vuruyo mırt gittin... la büyünün kritiği mi olur yaa... saçmalama kamil dedim ama bazı noktalarda eksiklik yada abartı yaşatıyolar insana .... ne olursa olsun biz bunu böyle sevdik böylede gider artık....
  • yaa arkadaslar bu her oyunda boyle wow da cok daha ıyı belırgın oluyor mesella dk lar cıktı pıyasaya adamlar okadar kısının ıcıne gırıp cıkıyorlar yuruyerek kesıyorlar mılletı ama 1 ay gecmedııı yama geldi dk bıttı paladınler hayvan gıbı olduler yarın bugun mageler olur yanı her oyunda oyle c6 da titanla necrolar superdıı benım bıldıgım yoksa tek ıyı bır class olsa herkes onu acar buda cok sacma olur bence l2 de bu yukselıs daha az gozukuyor nedne dersenız l2 party yogunluklu bir oyun oldugu ıcın belkıı party arkadaslık kalmadı eskısı gıbı
  • Lineage 2 nin sizi neden bıktırdığını söyliyim;

*** Oyuna insanlar vakit harcamıyolar. Daha doğrusu harcayamıyolar..

*** Bu yüzden dolayı herkez Pvp server seçiyor. ( çoğunluk demk istiyorum )

*** Diyelimki 150x veya 100x bir pvp serverda oynuyorsun. en fazla 3 ayda armor setini çekersin. Boss jewel setini yaparsın. Enchantını yaparsın tam bir pvp karakter yaparsın kendine. ( günde 3 saat oynandığını düşünürsek. )

*** Eee... Sonra ne olcak?.. 1-2 Ay sonra herkesde bir bakmışı senin gibi bir karakter.. Belkide Donator..

*** Baktın karşındakini yeniyorsun veya yeniliyorsun...

*** Belli Playerlara yenilip Belli playerları yeniyorsun. hangi karakteri yenebileceğini biliyorsun.. Eee tabi sıkılıyon bu durumda. farklı birşey olmuyor. Dolayısıyla sıkılıyorsun..

*** Yine bir server seçiyon ordada aynı şeyler.

### Anlatmak istediğim Şu ;

Private serverlardan sonra hrkez ( çoğu kişi ) PvP server oynamaya başladı. 2 ayda bir server değiştiriyon dolayısıyla sıkılıyo oyundan..

### Lütfen Birbirimizin Görüşlerine Saygı gösterelim... Polemiğe girmek istemiyorum, bu yüzden de yazdıklarıma yapılan kötü yorumlarla ilgilenmemeye çalışacayım... ###

• Lineage2'nin;
    Bence Donanimhaber forumunda genelde çoğu topiclerde gördüğümüz belli kişiler arasında (bu topic dahil) tartışma ortamı yaratmaktan başka pek bi kötü yanı yok!

NOT: Tartışanlar derken kimse üstüne alınmasın, sadece örnekti...
  • zaten amac oo tartısıcazz fikir alış verişi yapıcaz eger saygı gostermesını bılen ınsanlarla yaparsanız bu ısı cok sey kazanırsınız herkesın fıkrıne ama dogru ama yanlıs saygı duyulması lazım
  • Soyle bir sonuc cikior ozaman en kotu yani milletin Pravite serverda oynamasi. Gidin bide wow bolumune bakin adamlar ne sogumaktan neden sıkılmaktan bahsedior surekli bir seyler anlatilior ogrenilior adamlar orjinalde %90 bizim de pravite %90 fark bu
  • Private serverların oyunun oynayanların büyük yüzdesine sahip olması.Ve bu private serverların çoğunda oyunun her özelliği çalışmaması ve balance olmaması.Beni en çok soğutan kısım charlar arası dengesizlikler.
  • @sealion Gerçekde dagger msytic e yenilmez.

Gel ben gösterim sana kim yeniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalomeira

@sealion Gerçekde dagger msytic e yenilmez.

Gel ben gösterim sana kim yeniyor

Tartışma konusu olmasını istemiyorum ama bence oynayana göre PvPde mage yener. Necromancer classı ile daha rahat yener..
  • Lineage2 yi yapanlar her şeyi mükkemmel yapmışlar bence en ufak bi olumsuzluk yok (c4-interlude için konuşuyorum) bi class ın kesemedigini diger bi class kesiyo.Her şey bir birini destekliyo. siz mass pvp de cat ci ile pvp yapan birini gördünüz mü şahsen ben hiç görmedim ama olly de adam tank ı bile kesiyo her şey yerine göre degişe biliyo çok mükkemmel bi oyun her gün 3-4 saat oynarım ve oynadıkçada daha çok oynama istegi duyuyorum. tek sorun buff aldıgın zaman nobles i unutursam bir daha buff almaktı artık öle bi sorunumda yok.

Şunu ekliyorum knight,metin2,silkroad,co,cabal,waw, hespi l2 nin yanında halt etmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: koroglu28

Şunu ekliyorum knight,metin2,silkroad,co,cabal,waw, hespi l2 nin yanında halt etmiş.

Şiddetle Katılıyom

• bakın arkadaslar havva atmak gıbı bır derdım yok kımseye ben kısa surede olsa gıdıp orjinal serverda oynadım
    ko oynıyanlar kadar bıle olamıyoruzz adamlar her ay para veriyorlar ko begenmedıgınız oyuna bızım l2 cıler orjinalde boyle guzel bır oyuna neden para vermıyorlar hemde en kalıtelı freee serverda bılle dunya kadar ozelık calısmıyor ewet arkadaslar dunya kadar ozelık var l2 dee cok turk var dıye wow oynadımm
    heee wow cok basıt oyun geldı neden dersenız carbon dıye bır olay var gorevlerı nerde nekadar nasıl keseceksın hepsını acıklıyor hatta harıtadan gosterıyor yanı gorevlerı yapp lvl all ıtemlerı kapp hemde pazar olayı ahh dıye bır yerden yapıyorsunuz yanı az tıcaretten anlıyorsanız benım gıbı lvl 10 1.000 golt yapar satarsınız sadece cıcek turlerı saatım allarak yanı bukadar basıt wow oynuyan senelerını vermıs clan liderleri bille ınanamadılar o lvl dee okadar para hemde wow ilk oynayışımdaa adamlar benim başka carım olduguna ınanmaya baslamıslardıı :D tıcaretı olan bır oyun bızde oyle degılkı her sehırde bır pazar var yanı tıcaretıde zor
    wow da buff olayı yok yanı ben warrior acttımm sıkılırsın kasması zor dedıler dedım zorun adamıyım lvl 80 yapttım koydum yardım olarak zındanlarda görevlere yardım edıldı bırde canta yapıldııı en ust sevıyede :D gercı cok delı yardımlardı
    yanı bızım l2 tayfası olarak aşşagı yukarı 3 4 senedır bu forumdayım vede bır cogunuzu tanıyorum bır kavgamız yada bır bırımıze ıllakı bır yardımlarımız oldu ama kımse aylık para verıpte orjinalde oynamaya yanasmıyor bu nedenle
    knight,metin2,silkroad,co,cabal,wow bu saydıgınız oyunlar lineage2 den kat kat daha guzel oyunlarr cunku adamlar okadar sevıyorlarkı oynamak ıcın aylık o para verıyorlar okudugunuz ıcın teşekkür ederim

• aklına gelebilecek bütün oyunları aşa yukarı oynadım ama l2 kadar zevkli bi oyun ne gördüm ne duydum oynadıgım oyunlardan begendigim tek şey cabaldaki karakterlerin çok güzel dans etmeleri...

Sana bi şey diyim mi eskiden bilenleriniz var mı bilmiyorum ama mario oynardım jeton la metin2 yerine git onu oyna daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu28 -- 12 Mayıs 2009; 5:36:16 >
  • Tarruz senin probleminde dikiş tutturamamak. o kadar sayıp söveceğine istikrar sağlayıp devam etsen yanında zaten tonla adam olurdu. şahsen onca anlattığına bakıyorum orjinalde hele hele 1x gibi bir serverda senin lvl 80 char yapmana yardımcı olucam ve sen gidicen, ne selamını alırdım, ne de yanıma yaklaştırırdım.

ne oyunun ne de kişilerin suçu var anlattıklarında, sen kendi şıp sevdiliğinden diyar diyar geziyorsun. insanların para verip oynamamasının başlıca nedenide muhtemelen l2 nin çok zor bir oyun olmasıdır. ve daha da önemlisi insanın ciddi bir şekilde hayatından çalmasıdır.
  • @Emyn oyunun suçu yok tabikii kişilerin hiç yok var demedimki nerden uydurdun ilk oynadıgım server teon orda lvl saolsun fatih vede atila sayesinde 75 kısa surede geldım clanda bır kişiyle kavga ettım clan lideri adam ama o haklı ama ben sonucta clan lideri tabı adam tek basına clan yanı 6 7 carı var mecbur clandan attıldım bende yenı car acaraktann sırff bunun partsıne pk yapmak ıcın lvl kastıım bu gece uykusunda guzelce yatarken buttun bott partysını talan ettım :D her gece yıne ınsaflıyım dua etsın video cekmedım partysını direk ban yerdi hemde videodaki buttun carlar ama oyle bır ınsan degılım sonrada bıraktım oyunu cunku turk yok kafa dengı adam yok 6 7 adamı var dıye kendisini padısah zanleden bır ınsanla oyun oynıyamam ben free serverlardada hangı serverda oynadıgımın onemı yokk cunku elvet bır gun kapanıcagınan ınanıyorum bu yuzden pvp severlarda dolanıyorum
    sıp sevdılık buysaa ben oyleyım kabul edıyorum ama zora gelemem dıyorsann c3 ten c6 kadarkı surede hep low rate oynadım

@Emyn lvl 80 degil + 80 :D artıslık olsun dıye 80 den sonrakı lvl leri soylemezler + 80 yanı eger lvl 85 se adam dırek patlatır lvl 85 yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 12 Mayıs 2009; 13:46:33 >

• Kardeş yanlış anlama dediğimi ama söylediklerin marifet değil. elbet bir gün kapanacak diosun ama nerden biliosun? abyss kaç senedir açık haberin varmı bilmiyorum? abyss tekte değildir yani. benim 1 seneyi geçti. abyss kapanırsa benim l2 mevzusuda biter diye düşünüyorum. bu açıdanda low rate'te daldan dala konarak oynamak birşeyi ifade etmiyor. botlarla ya da botsuz, lvl kasmak item yapmak marifet değil ki, bizim low rate'teki israrımızda kasmak ya da zorluktan değil, orjinale yakınlığı , pvpleri, boss pvpleri.

benim mazim senin ki kadar eski değildir ama senden çok şey görmüşümdür. geçen bir başlıkta baiumu hiç görmediğini söylüyordun, şimdiki yazdıklarınla karşılaştırınca gerçekten oyunu çok eksik oynamış oldugun kanaatine variyorum. 1 yer seç kapanana kadar takıl orada. yani nasılsa kapanacak die düşünürsen daha çok dolanırsın öyle. ona bakarsak nasılsa bir gün öleceğiz neden yaşıyoruz ki?

• ben basımdan gecen olayları anlatmasını severımm paylasmak hosuma gıdıyor marıfet degıl buu muhabet olsun dııye yanı yanlıs anlama
    aslında ben gorecegımı gordum orjinaldee yanı abyyss tama guzel server bırsey demıyorum ama sen l2 harıtasında kara kara kasacak yer aradınmı
    ulan surası su clanın surası ufff olmaz yaa surda kıra versek kastırırlarmı dıye agzından laf cıktımı eger cıkmadıysa baiumu gormusun yada gormemıssın onemlı degıl
    ama benım ıcın onemlı olan su arkadaslık bırlıkte takılma muhabet okadar tabıkıde kale savasları son olarak
    vallah oyun oyle kurulu duruyor 2 kez tıklıyasım yok tıklarsam gelıcem yanına sozz bak yatırmamda senı daha ne ıstıyorsun :D
    kım kazık cakmıs bu dunyaya
    ama emeklerıne yazık olmasın benım demek ıstedıgım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 12 Mayıs 2009; 16:36:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.