Şimdi Ara

LİNEAGE2 beğenmediğiniz yanları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taaruz hakli abys iyi server oynanilabilecek sayili serverlardan ama sonucta pravite olmasi gercegi olayi bitiriyor kimse para vermeye yanasmior ama en kotu lvl76 charin 200 dolara satilabilecegini bilmiyormu derlerya simdi aklim olsa... Ama soylede bir sey var bu oyuna ilk basladigim zamanlari hatirladimda oyunu ogrendigim adamlar orjinalde oynuyor die biliyordum kimse bana bu server pravite donate var bug var demediki sonra kastik kastik belli yerlere geldik birakmasi zor oldu genede yeni basliyacaklara tavsiye orjinali varken yansanayi kullanmayin hangi oyun olursa olsun
  • Şimdi hepiniz kendinizce fikirler söylemişsiniz.
    Hemen hepsi doğru gözlemler.Katılmadığım sadece bir iki görüş varki onlarda kendi iletiyi yazan arkadaşın kendi açısından doğru.

Lineage2 nin beğenmediğiniz yanları demiş.Asıl buna cevap vermek gerekiyor.
    Lineage2 hemen her yönüyle pvp si ile level kasmasıyla,level kastığınız egzotik mekanlarıyla bence eşsiz bir hizmet sunuyor.
    Ama!
    Ama maalesef NC soft kendi ayağına sıkarak wow gibi ucuz bir oyunun lineage2 nin önüne geçmesine engel olamamış.
    Item craft etmeyi,level kasmayı ve dropları biraz daha gevşek bıraksaydılar bu oyun bence bu hale gelmezdi.
    En az 100 tane server olurdu private serverda olmazdı ve classlar arası dengesizlik lafıda edilmezdi.
    Onca zaman ve emekle lvl 78 yapıp s grade bir zırhın sadece bir parçasını craftlayabilmek için 2500 tane quest item toplayıp npc ye verdiğim zaman boş çıkan yumurtadan sonra kaç kez ncsofta sövdüğümü hatırlamıyorum bile.
    Bunu güzel bulanlarınız olabilir.Zorluk olmalıki değerlilik olsun diyenlar olabilir.Ama kusura bakmayın ben mazoşist değilim.
    Oyun oyunda bir yere kadar yani.Neyse günlerini haftalarını aylarını ver s grade zırhını tamamladın diyelim.
    Yetmiyor.Takısıda(jewel) lazım! Hay takıcam yaaa!
    neyse oda tamam.
    Yetmiyor silah lazım! hay si...
    uğraş didin çabala silahta tamam aylar gidiyor bu arada.
    Yaşasın bi party buldun pvpye gidiyosun. draaank! 1 shot yerdesin!
    Nooldu? Eee adamda boss jewel var silahında zırhında + var!
    E abi ben 1 senemi bunun içinmi verdim?
    Silaha over enchant için uğraş patlasın yeni silahla uğraş gene patlasın para biriktir overenchant yapılmışını al para biriktir en ucuzundan boss jewel al!Bu arada farm yaptığın spotta gelip seni kaç kez tokatladıklarından bahsetmiyorum bile.
    Neyse.
    Gel zaman sonra Yaşasın gene bir party gene pvp ye gidiyoruz.Draaank!Draaank! Adam iki vurmaya gene seni alıyo!
    eee nooldu?
    E adamda full bossjewel ve silahı +16 s grade! Yuh! Ki ne Yuh!
    Ohaaa!
    Elin fakir rusu o silahı satsa alıcağı parayla kremlin sarayının tapusunu verirler ona orda bee!!
    Yok arkadaşlar daha böyle detaylar var benim yazmaya içim evermiyor.
    Girip oynamayı çok istesemde artık elim varmıyor.
    4 accountum var orjinal teonda hepsi 78-79 ama yeter yani...dondurdum accountları.
    En azından şu overenchant olayları +6 maximum sınır olsaydı +7 basamasaydı kimse olurdu ama yok yani!
    Bu kadar dengesizlikle olmaz!
    Sonra private serverlar böyle mantar gibi çoğalır NCsoftta farkına varmadan topu diker.
    Şimdi AION gazı veriyorlar.İçim gidiyor ama oynamam herhalde.Çünkü bu ncsoftun bazı radikal kararlar alması grekiyorki bu oyun bypassla belki kurtulur yoksa maalesef...

• Orjinalde her nekadar imkansizda olsa max enchnat +65 bu nekadarda imknasiz olasada ... cikarmakdan baska bir sey degil neden max +10 safe +6-7 fln degil neden valakas tek atiyor sana neden questler kolay ama gereksiz neden surekli yeni seyler ekleniyor bak kac yillik wow ne zaman degistirdi yeniledi kendini millet kapan kapis aldi bitirdi ilk gunden bu koreliler manyakmidir nedir koylere gidip princ ureten ciftcilere pc verip l2 kastiriyorlardi bundan bir kac sene once (l2guruda okudum). dedigin gibi dostum cok zor bir oyun orjinal serverin en az x10 daha kolay olmasi demek bugun pravite serverda oynayanlarin neredeyse %50sinin orjinale gecmesi demek tabi max encahnt dusmek zorunda umarim Aion boyle olmas ciksin direk baslicam en fazla 1 ayima ve 30 dolarima olan olur biktik fener gibi silahlardan ya kurtar bizi Aion
  • l2 zaten koreliler için yapılmış bir oyundur arkadaşlar onlar takım oyunu max düzeydeki oyunları oynarlar her zaman l2 bunların en üst düzeyindeki oyundur adamlar zevk alıyor geçenlerde bir arkadaş bir video yollamıştı bana pc format attım isticem sizde izleyin isterim
    ama az çok anlatıyım kafanızda birşeyler kurun
    türkiyede konfeksiyon tekstil üzerine dükkanlarını gören illakı olmuştur nasıl işçiler ordada uzunlamasına makinalar var sıralı
    aynı böyle bir yer düşünün ama çindee burası nerdeysee 200 kişi var içerde daha fazlada olabilir önlerinde çok kalitteli pcler koltuklar fenasii adamla l2 wow vede bir çok oyun oynuyorlar l2 oynıyanlar bir sırada wow oynıyanlar bir sıra vede cafe falan değil resmen adamların iş yerleri burrası aylık kaç para alıyorlar 12 dolar alıyorlarmış
    @acark taiki sen tek kasıyorsun adamlar 50 kişi 100 kişi kasıyorlar ve her gün ordalar gece bir vardiye gündüz bir vardiya halinde 7 gün 24 saat adamlar tabiki yenilmez olurlar ruslardaa oyunda + silahlar almak için para döküyorlar yok sa online dunyasında çinliler tek gecerim ben

• Acark'a arkadasima +1 katarim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Acark'a arkadasima +1 katarim

ben 10 katarım :D tecrübe konuşmuş valla ne diim.
  • yıllar önce l2 ye başladıgımızda parasızlıktan orjinalde oynuyamamıştık
    daha sonralar para derdinide hallettik orjiye geçmeye karar verdik arkadaşlar sakın öyle bir hata yapma dedi
    neden diye sorduk
    orjide karşına çıkan her 5 kişiden 3u kesin bottur dedi
    sonra topyekün l2yi bıraktık ama özlemyor degiliz

acark dedigin herşey dogru
  • @acark
    Bencede tamamen katılıyorum
  • @acark

Tamamen Haklısın Bu Privateler Sayesinde L2 Batıcak Benim Fikrime Göre

Ama Nasıl Lineage in Ömrü Bittigi Zaman Lineage 2 yi Yaptılarsa Lineage 3 de Yapıcaklar Vede Hikaye Bütünlügüne ve Grafik lere
    Verdikleri Önemi Diğer Sorunlarıda Çözmek İcin Vericeklerdir .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 19 Mayıs 2009; 1:03:02 >
  • Bence Lineage 3 çıktığında Private server yerine L3 kurucuları serverların özelliklerini kendileri yapsa daha güzel olur. mesela;

Bartz: 1x ( Offical )
    Sieghart: 5x ( Low rate )
    Lionna: (30x Mid Rate)
    Khadia: (100x PvP)

1 - 100x arası servelar kurarlarsa insanlar gerekirse aylık para ödeyerek bu oyunu oynarlar. ve private server kurmaya gerek kalmaz.

Private serverlar toplasak orjinal L2den daha çok para kazanıyodur donateler sayesinde...

• olurmu yaaa tek teon parası yeter buttun pirivete serverlara sen ne diyorsunn
  • Oturup yerde 4 den(yanlısta hatırlıo olabilirm) fazla item satamıyorum ben bu olaya kılım sahsen ve macro basarken baska bişey yapamıyorum buda sinirime dokunuo
  • bunada bi up çekeyim :D adamlar olayı 2009da çözmüş interlude+ = çöp

-hala sataşıyorsunuz interlude playerlarına, ona hitabendi
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
  • meh
  • Lineage2'nin sevmediğim yanı: garip gelebilir ama "Phoenix Knight" denen class. Ulan Angelic Icon, Flame Icon, Touch of Life, Sacrifice, 5 Fenrir gücünde ve Cleanse skilli olan bir kuş yavaş lan it. Artık yeni nesil phoenixleri soulhound/hellknight da durduramıyor. Buffları her silindiğinde/çalındığında Deflect Magic, Deflect Arrow, Combat Aura, Majesty basıyorlar yeniden ve yeniden böylelikle önemli buffları hep içerde kalıyor cancelin falan etkisi olmuyor la zaten Angelic ve Flame Icon ikisi de %80 cancel resist veriyor. Hani bi ihtimal tutturuyorlar o da işe yaramıyor işte. Phoenix Knighti durdurma potansiyeli olan Healer/Hierophant/Summonerlar var bir de. Sağolsun çoğu server +30 sacrificenin abartı olduğunu anlamayıp re-use süresini retaildeki gibi 1 saniye tuttuğundan bunları da 4k hp veren 1 saniye reuseli healleri sayesinde ölmeyip okla kovalayıp dmgden yeniyorlar olympiadlarda. Bunlar babadan oğula nesil herhalde, ha sen ne oynuyorsun şu an derseniz

Tabii ki Phoenix Knight

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ✡

Lineage2'nin sevmediğim yanı: garip gelebilir ama "Phoenix Knight" denen class. Ulan Angelic Icon, Flame Icon, Touch of Life, Sacrifice, 5 Fenrir gücünde ve Cleanse skilli olan bir kuş yavaş lan it. Artık yeni nesil phoenixleri soulhound/hellknight da durduramıyor. Buffları her silindiğinde/çalındığında Deflect Magic, Deflect Arrow, Combat Aura, Majesty basıyorlar yeniden ve yeniden böylelikle önemli buffları hep içerde kalıyor cancelin falan etkisi olmuyor la zaten Angelic ve Flame Icon ikisi de %80 cancel resist veriyor. Hani bi ihtimal tutturuyorlar o da işe yaramıyor işte. Phoenix Knighti durdurma potansiyeli olan Healer/Hierophant/Summonerlar var bir de. Sağolsun çoğu server +30 sacrificenin abartı olduğunu anlamayıp re-use süresini retaildeki gibi 1 saniye tuttuğundan bunları da 4k hp veren 1 saniye reuseli healleri sayesinde ölmeyip okla kovalayıp dmgden yeniyorlar olympiadlarda. Bunlar babadan oğula nesil herhalde, ha sen ne oynuyorsun şu an derseniz

Tabii ki Phoenix Knight

hangi client? :d

• O kadar açıklayıp benim main classıma laf söyliyeceğine 2k defans 2.5k dmg atan dueliste, Karşısındakinin manasını 0 a indirip full buffla fighterdan beter seni kesen Summonerin peti direk yok eden buffere, karşısındaki tranfer pain açsa dahi eline bow takınca 2k dmg atan doom cryer'a bişey demedinde paladine taktın öyle mi :D ne diyim şimdi olyi youtube dan mı yaşıyonuz napıyonuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.