Şimdi Ara

LİNEAGE2 beğenmediğiniz yanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım illaki Lineage2 de beğenmediğiniz yanları olmuştur .Bunları yazalım arkadaslar

ne den böyle bir konu açtın derseniz ben 1 gün boyunca duşündüm bulamadım bu yuzden sizlere soruyorum

• interlude clientten sonra çıkan clientler bence oyunu bozmaya başladı..
  • questleri berbat, kombat sisteminde klavye modu etkili değil en büyük eksikliği bu bence. bunların haricinde herşeyiyle güzel bir oyun.
  • Karakterin Aynı Anda İki Seyi Yapamaması Örnek:
    Cp Pot Basarken Hdyro Blastt Vurmaması

Edit:Cogu Serverde Bu Editlenmistir Ve Düzenlenmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 6 Mayıs 2009; 14:54:40 >
  • Josea'ya kesinlikle katiliyorum artik lineage2 yi iyice bozdular , gorseller,efekler gittikce sacma oluyor , interlude'den sonraki clientler hic guzel degil ,Artik ne kadar daha degistircekler bilmioyorum en iyi Client C4 > Interlude

L2ye girdigim zaman cikmak istemiorum ,Bazi Questler Antharas,Baium Reatil questi ,ve noobless atmayi bazen unuttugum zmanlar nefret ediyorum
  • Lineagenin genelinde olmamakla beraber, çoğu private serverde bulunan karakter dengesizliği(herkesin archer class olması) veya artık görsellerin iyice abartılıp içine edilmesi. Kamaelin tek kanat saçmalığı :)
  • Target olayı kötü.. Pvp yaparken genelde yenilmemin sebebi bu. mesela bishopum.
    *elimde augment weapon var ( attack yapabiliyom yani )
    *pvp yapcam..

heal basarken kendime tıklıorum hani o kolay hemen HP CP MP yazan sol üst köşeden tıklıyıp healimi basıomda tekrar karşımdakine target alamıyom...

biraz bnm acemiliğime kaçıyor sanırım ama kola bir yönü olsa çok güzel olcak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    en kalabalık pvp server hangisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu konu nerden akkıma geldı dersenız cok sogudum oyundan ama yınede oyunda sevmedıgım bır hatta yok nedne acaba dedıklerınız her oyunda olan - siler + lar yani konbo demis bir arkadas wow da konbo sistemi cok ıyı ama l2 gibi degil pvp arenalara gidicen yada pvp serverlarında oynıcan yanı pvp sistemi cok sacma pvp kaparsan kımse sana dalamıyor varmı boyle bır olay
    birde potla cp sikil aynı anda basamıyoruz demıs bır arkadasta buda dogal yanı bu aynı anda hem yemek yıyıp su ıcıp kosmaya benzıyor her seyın bır sırası bır bekleme zamanı var herseyın dımı

oyunda yenılıklerde her zaman gereklıdır hıc bırsey aynı kalmıyor bunu l2 dende beklıyemeyız

yaa var var bırsey ama bulamadım daha
  • Banada hep bayginlik geldigi olmustur. Cogu kiside ayni seyler olur az ara vermelisin oyuna
    aksamlari 30dk pvp yap cik
    Yada tek basina rb kes kolay olanlari 70e kadar kesebilirsin titanla
    degisikler seyler dene Yada az oyuna ara ver Bu oyunda tek oldugundanda kaynaklanabilir.
    Bir grub'un yoksa gezecek, beraber sohbet edecek boyle oyun bayiyor
    Eskiden dh olarak beraber gezerdik millet birbirinden tiskindi artik turk ayagina[neyse konu degismesin]
    Kötü yanini suan dusunecek durumda degilim bos zamaninda dusunecem
  • ewet su anda oyundaa tek geziyorum ondan ola bilir cok kalabalık bır clandayım online sayısı nerdeyse buttun oyuncular online ama adamların allayı yabancı bılıyorlar benımdee turk oldugumu dilimde olmadıgını come boss come pvp bu yanı oynıyasım gelmıyor bu yuzden
  • Bence class arasi denge kalmadi artik okcular iyice sacmaladi dny bow lari gorduk daha icaruslar gelicek he mage ici silah yokmu elbette var onlarda yukselior ama adam sana ok atior skil yarida kesiliyor ve critical vurmasi demek sana 3 kere vurmasi demek senin 10 defa skil atman gerek adami kesmen icin Sh ler aldi basini gitti tmm onlarin m atkclari kuvvetli kendi active skili oldugu icin ama diger mageler necrolar sorcererlar spsler hepsi yalan adam sleep hold tutma ihtimali 0 full buffla e ne anladim ben mageden denge kalmadi bence oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Bence class arasi denge kalmadi artik okcular iyice sacmaladi dny bow lari gorduk daha icaruslar gelicek he mage ici silah yokmu elbette var onlarda yukselior ama adam sana ok atior skil yarida kesiliyor ve critical vurmasi demek sana 3 kere vurmasi demek senin 10 defa skil atman gerek adami kesmen icin Sh ler aldi basini gitti tmm onlarin m atkclari kuvvetli kendi active skili oldugu icin ama diger mageler necrolar sorcererlar spsler hepsi yalan adam sleep hold tutma ihtimali 0 full buffla e ne anladim ben mageden denge kalmadi bence oyunda

aynen oyunda pek denge kaldığı sölenemez buyuculeri nerdeyse bitirdiler
    p.defleri cok kotu bir fighterla pvp yaptiginda kazanma ihtimali oldukça düşük dengesizlik olayını oldukça abarttılar.

• Benim lineage2 oyunundaki sıkıntım aslında kendimle ilgili. İyi bir ingilizceye ve oyunu aynı ortamda paylaşabileceğim arkadaşlara sahip olmadığım için, bütün özellikleriyle öğrenememekten ve oynayamamaktan şikayetçiyim. Lineage 2 den sıkıldım diyen ve yeni oyun arayışına giren arkadaşlara da hayretle bakıyorum biraz. L2 ve C2 serverler zamanını hatırlıyorum da, bir tek Antharas Lair vardı ve hiç bıkmadan aylarca Karik doğradık oralarda, çok zevkli tren partileri yaptık. Aradan geçen bunca zamanda oyun o kadar çok değişti ki, bir çok özellikler eklendi. Kim ne kadar biliyor bunları?
    Low rate oynayan arkadaşlar durmadan mob kesiyor, high rate de pvp event. Lineage 2 nin kompedanıyım diyen oyuncular var carft yapmayı bilmiyor. Manor olayı var, balık olayı var (rakısız) ...
    Bunlardan başka 35 adet birbirinden iyi tasarlanmış char, her biri ile oynamanın da değişik zevkleri var.
    Sizleri bilmem ama benim şikayetim lineage2 den değil, tam manasıyla oyunu oynayamamaktan.
    Yine canım çekti, mesai bitince eve gidip oynayacağım hemen. Orc bufçuyu epey geliştirdim, dual box işi de var bizim serverde. Bir gün adventurerin peşine takıp, kızgın kumlardan serin sulara dalar gibi mobların arasına atıyorum kendimi. Bir gün spoilciyle beraber A grade recipelerin peşine düşüyorum. Recipeleri bul, materyalleri denkleştir, craft shopa git; bir de craft failed olsun, sil baştan. Bir de SK charım var, cubicleri açıp 5 mobun arasına giriyorum. Birine poison, birine bleed, sonra bir Hp drain, topuklara kuvvet. Ben vurmadan cubikler hallediyor gerisini. Benim oynadığım ancak, lineage 2 nin yüzde yirmisidir. Kim ne kadar oynuyor da nasıl sıkılıyor anlamıyorum bir türlü.
    Sizlere tavsiyem, lineage 2 sizin bütün hayatınız olmasın arkadaşlar. Ama unutmayın, lineage 2 nin içerisinde de bir hayat var. Hepimiz kendi hayatımızdan ve kişiliklerimizden birşeyler yansıtıyoruz bu oyuna. Nasıl mı:
    Her işin bir kolayını bulur kimileri; azim, hırs ve çalışkanlık kavramları uğramamıştır semtlerine, şehir şehir dolaşıp önüne gelen herkese "adena pls" mesajı atanları görürsün. Kimisi çok sinirli, vaaay sen bana yan baktın tiplerinde, 5 dakika rahat durmaz, can hıraş birilerine dalaş; pk 350, pvp 500. Çok cömerttir kimileri; güç bela topladığı materyal ve itemleri birilerine ikram ederken görürsün, geri gelmeyeceğini bile bile. Kimileri de tam tersi; bir cokesini bile koparamazsın inventorisinden. Lider ruhu vardr bazılarında; 3-5 kişi buldumu kafa dengi, clan kurma modlarında.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Bence class arasi denge kalmadi artik okcular iyice sacmaladi dny bow lari gorduk daha icaruslar gelicek he mage ici silah yokmu elbette var onlarda yukselior ama adam sana ok atior skil yarida kesiliyor ve critical vurmasi demek sana 3 kere vurmasi demek senin 10 defa skil atman gerek adami kesmen icin Sh ler aldi basini gitti tmm onlarin m atkclari kuvvetli kendi active skili oldugu icin ama diger mageler necrolar sorcererlar spsler hepsi yalan adam sleep hold tutma ihtimali 0 full buffla e ne anladim ben mageden denge kalmadi bence oyunda

Okcuların Cok Dmg Atmalarının Sebebi Cok ss falan Yemeleridir O Yüzden Aslında Pahalı Bir Chardır
    Low Ratede Yani Orjinal Serverde Cogu Kisi Bu Yüzden Okcu Kullanmaz.......

Dark Elf Mysticlerde Casting Az Oldugundan Dolayı M.attackları Fazladır
    Dengelemeye Calısmıslardır Aynı Bir Elf Mystic in Casting Speed i Fazla Ama Wampiric Gibi
    Kendi Hp sini Dolduran Bir Skilli Yoktur Sadece Dengelemek Amac lı Yapılmıs Bir seydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 8 Mayıs 2009; 15:38:04 >

• l2 gibi oyun yok aslında her ırkın kendıne gore ozelıklerı var hangı oyunda var bu hangi oyunda tank okcu danger mage varmı her ırkın kendıne gore buyulerı kendıne gore vurusları yanı hıcbır oyunda yok ama l2 de bir yere kadar arkadas yoldas olmadan l2 can sıkıcı bır hal almaya basladı bu yuzden oynıyasım yok
    adam keskes kes kes nereye kadar yaa vallah kimseyi kesmez oldum bishop aldım onunla oynuyorum ınsanlara yardım edıyorum oyunda ama turk clanı lazım oda yok ıyıcene canım sıkıldı 2 3 turk var onlarda yenı yetmee gozlerını kan burumus :D kafalar uyusmadı ejnebilerle de olmuyor cok ıyıler gercektenn ama kendı ınsanım gıbı degıller :D
  • neden bikmiyorum ama oyundan soğudum sanki 4 gündür forma 2 gündr oyuna girmiyorum
  • Bence oyunun dengesiz yerleri yok.. Okcular mageleri kesemese mageler asıl alır başını gider.
    Pvp başlamadan önce playerlar uzakta beklerler " 3,2,1,GO " denildikten sonra başlarlar. daggerlar koşana kadar mageler CP bitiyor zaten.. geriside magenin oynayışına bağlı.

Gerçek bir PVP de ;

Mage daggerı alır
    Okcu Mageyi alır
    Tank okcuyu alır. v.b v.b

tabi şimdilik öylesine örnek verdim.. bence dengesizlik diye birşey yok. sadece her yıl nerdeyse yeni patch geliyor. ve git gide oyunu karışmaya başladı o kadar. bir sürü armor var weapon var. ben hiçbir oyunda l2 kadar çok weapon,armor olan bir oyun görmedim.. sadece questler biraz kötü. oda okadar kötü sayılmaz bence. zaten çoğu kişi pvp oynuyor. insanların oyuna verecek zamanı kalmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: badonur

Bence oyunun dengesiz yerleri yok.. Okcular mageleri kesemese mageler asıl alır başını gider.
    Pvp başlamadan önce playerlar uzakta beklerler " 3,2,1,GO " denildikten sonra başlarlar. daggerlar koşana kadar mageler CP bitiyor zaten.. geriside magenin oynayışına bağlı.

Gerçek bir PVP de ;

Mage daggerı alır
    Okcu Mageyi alır

tabi şimdilik öylesine örnek verdim.. bence dengesizlik diye birşey yok. sadece her yıl nerdeyse yeni patch geliyor. ve git gide oyunu karışmaya başladı o kadar. bir sürü armor var weapon var. ben hiçbir oyunda l2 kadar çok weapon,armor olan bir oyun görmedim.. sadece questler biraz kötü. oda okadar kötü sayılmaz bence. zaten çoğu kişi pvp oynuyor. insanların oyuna verecek zamanı kalmadı..

Mage ler Dagger leri Alırmı Güldürme Beni Daggerin Oyundaki Lakabları Mystic Hunter

• quote:

Orjinalden alıntı: sealion

quote:

Bence oyunun dengesiz yerleri yok.. Okcular mageleri kesemese mageler asıl alır başını gider.

Gerçek bir PVP de ;

Mage daggerı alır
    Okcu Mageyi alır

Mage ler Dagger leri Alırmı Güldürme Beni Daggerin Oyundaki Lakabları Mystic Hunter

senin tabi laftan anlamadığın belli birşey. örnek veriyorum dedim onun altındada dimi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sealion

quote:

Gerçek bir PVP de ;

Mage daggerı alır
    Okcu Mageyi alır

senin tabi laftan anlamadığın belli birşey. örnek veriyorum dedim onun altındada dimi?

Ama Farklı Bir Örnek Verebilirdin Gercek de dagger msytic e yenilmez

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.