arkadaşalr ben lineage 2 ye başlamaya karar verdim ama hiç bir bilgim yok,şimdi araştırmadınmı sen şimdi bakem diyeceksiniz ama karar veremedim hangi ırk ve hangi mesleği seçmeliyim biraz silkroadonline oynamışlığım var ama bıktım ben uzak mesafeden iyi damage vurabilen bir karakter istemekteyim (sanırım dark mage) birde hangi ırktan en iyi dark mage olmaktadır silkroadonline ın nukerleri gibi çaksın canı fazla önemli değil ben kaça kaça oynarım :)
birde oyunun download linki nasıl üye olabileceğim ve güzel bir serverın sitesini söylerseniz çok mutlu mesut ve bahtiyar olacağım
oyunuwww.lineage2.com dan indirebilirsin ve server olarak benwww.es-l2.com da oynuyom istersen sende gelebilirsin ve mage olmak istiyosan benim en sevdigim human mage sorcerüye olma konusuda kolay orda register ordan olabilirsin PATCH Buama çalışmıyo galbaha bi dene çalışmazsa Çalışmazsa bunu Dene Tıkla
ben linux paltform unda oynayacağım wine adlı emulatorde lineage 2 çalışıyor ama tek sorunun rarlı dosyaları açamıyorum o .rar isim uzantılı dosyayı arşivden çıkartıp
.zip isim uzantılı olarak arşivlersen sana çok minnettar olurum
yardımlerın için teşekkürler
nasıl bir oyun bu 2gb .zipli hali benim kotalı dsl e inmezki bu :(
sana zahmet olmazsa bana kargo ile yollarmısın kargo masraflarını ben karşılarım yollarsan msn adresim ReQfeR@HoTMaiL.De
hic bir yerde sınırsız net yok mu net cafeden yaklasık16 saatte inirebilirsin bizim arkadas indirdi ordan biliom
bizim burda 1 tane internet kahvehanesi(küçücük ilçe) var ama loptopla kde mi güncellemeye gitmiştim çok fazla veri transferi yapıyomuşum diğerleri internete giremiyormuş diye adam ben kovdu sahiden bende kalmadım senin cafene deyip çıktım bi daha gidemem anlıyacağınız
çek çek bitmiyo % 97 2 gündür açık pc :D nabcam acaba nasıl bi oyun amaç ne bilmiyom ama denicez bakalım kurunca 4 gb ı geçer bu güzel birşeydir herhalde
Oyun 2.3gb ve bence çok güzel bir oyun. Şöyle ki daha önce devasa çevrimiçi oyun oynamış arkadaşlar için fazla zor olmayacaktır.Ben şu ana kadar neredeyse bütün parasız çevrimiçi oyunları denedim. (Bu oyun paralı ama biz bedava serverden oynuyoruz. Soran olursa) Bu oyunda benim ilgimi çeken öncelikle derin olması örneğin ke'de 3 bilemedin4 çeşit karakter vardır. Kaç milyon oyuncu hepsi aynı çeşit burada seçebileceğin 5 ırk human elf darf elf orc dwarf varken bunların altında da birçok sınıf seçebilirsin. Oyun çok derin ve insan oyunun içinde resmen kayboluyor. Bu oyunu diğerlerinden ayıran ikinci büyük özellik ise çooooook büyük bir hareket alanı olması haritalar çok büyük beni birde bu özelliği cezbetti.
ben oyunu 6 saatte indrdim evden benim bağlantıda kotalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme